- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.321
Ben kızımda yaptırdım.. zaten onun hafta aralığı var geniş.. sen yine sata gore git derim.. bunda 2li değil sadece üçlüyü yaptırcam..Canım sen ikili test yaptırmışmıydın kızına benim normal haftama göre 1 hafta geride olduğu için acaba sat'a göremi yoksa keseye göremi ölçüm yapacaklarını anlamadım
Evet tüp bebek tedavisi gördüm. Testide biraz erken yaptimErken mi ogrendin canım
Haklisin öğrendiğim iyi oldu.. doktora sormak lazım bu gaz nasil gider dıeBazi bitkiler hamilelikte yasakli internete bir bak istersen canim..ben pek icmem yani hamile kaldiktan sonra kahve cay bitki cayi icmiyorum..maden suyu sut meyve suyu ve su iciyorum ..
Ay canım allah tamamına erdirsin inşallah, belki ikizdirEvet tüp bebek tedavisi gördüm. Testide biraz erken yaptim
Himm ama baska bitku caylarini tavsiye etmiolar
İnşaallah hayirlisi olsun sağlıklı olsunda ikiz tek kuz erkek hiiic önemli degil... bu ilk coook bekledik... Allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah ama ikiz olma ihtinali cok.. cumaya belli olacakmisAy canım allah tamamına erdirsin inşallah, belki ikizdir
İçine mu daogdu acaba...Ay canım allah tamamına erdirsin inşallah, belki ikizdir
Benim doktorum istedi pazartesi günü için başka hastaneye randevu aldım ordan ikili test için gün verecekler bakalım ne zamana vereceklerBen kızımda yaptırdım.. zaten onun hafta aralığı var geniş.. sen yine sata gore git derim.. bunda 2li değil sadece üçlüyü yaptırcam..
Düşüğe sebep olduğu için birçok bitki riskli o yüzden içmek yerine gazlı olalımHimm ama baska bitku caylarini tavsiye etmiolar
amin canım esmeyayi instagramda da kullaniyordum eşim burada kullanmami istemeyince degistireyim dedim alacak rumuz bulamadim :))Bende diyorum ki esmeya neredebende senin gibiyim yeterki saglıkla alalım kucağimıza.
Hoş geldin cnm aramıza. Tanidik birini görmek güzel :)Benide kabul edermisiniz taze aday okarak3+5 olmusum
İnşallah temmyz annesi olacam ama brlki haziran anneside olabilirim
Evet cnm bilmeden amaliyata girdim çünkü daha reglime 1 haftadan fazla vardı hamile olanilecegim aklımın ucundan geçmedi.Sağolsun doktorum amh hormonun çok düşük tedavisiz hamile kalamazsın gibi sözlerle tüp bebek merkezinde tedavi olmaya sevketmişti ordan randevu alıp böbrek taşı nedeniyle acillik olunca hasteneye yattım o bebek randevusuna gidememiştim o gün test yapıldı gebelik yoktu çıktıktan 1 ay sonra ameliyata alıncakken sordular yok hamile falan degilim dedim.Umut herzaman varmış bunu anladımGeçmiş olsun canım o zaman bilmeden ilaç ve ameliyat olmuşsun kaldiramamis bünyesi. Allahım bu bebeğine sağlık versin. Allah bebeğini size bağışlasın canım. Kotu düşünme bebeği etkilemesin. Allahım hayırlısı ile kucaklarımiza almamızı nasip etsin. Rabbim sizi korusun.
Tüp bebeklerin çoğu ikiz oluyor kuzenimin de ikiz oldu... Allah gönlüne gore versin çok sevindimİnşaallah hayirlisi olsun sağlıklı olsunda ikiz tek kuz erkek hiiic önemli degil... bu ilk coook bekledik... Allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah ama ikiz olma ihtinali cok.. cumaya belli olacakmis
Zaten bebek de bir sorun varsa bir tedavisi yok, e aldıracak halimiz de yok.. o yüzden ben yaptirmicam.. allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.. için rahat ederBenim doktorum istedi pazartesi günü için başka hastaneye randevu aldım ordan ikili test için gün verecekler bakalım ne zamana verecekler
Gerilme canım Allah hayırlısını versinGünaydınlar :) dün akşam galiba akıntımda leke vardı demiştim ama bir daha bir şey olmadı. O yüzden acile gitmedim. 9buçukta doktor randevum var. Kalp atışı için. Önce kalbi durduğu için kaybetmiştim. O yüzden kalp atışı mevzusu beni korkutuyor. Gerginim
Cok cok tesekkur ederim Allah razı olsun insallahTüp bebeklerin çoğu ikiz oluyor kuzenimin de ikiz oldu... Allah gönlüne gore versin çok sevindim
Evet ismini görünce dedim bi ugrayim...Hoş geldin cnm aramıza. Tanidik birini görmek güzel :)
Dua topiginde beraberdik.
Rabbim saglıkla versin bebişlerini.
Bebis diyorum çunkü benim de içime ikiz doğdu nedense :)
gunaydin cnm insallah kalp atisini görursunuzGünaydınlar :) dün akşam galiba akıntımda leke vardı demiştim ama bir daha bir şey olmadı. O yüzden acile gitmedim. 9buçukta doktor randevum var. Kalp atışı için. Önce kalbi durduğu için kaybetmiştim. O yüzden kalp atışı mevzusu beni korkutuyor. Gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?