2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sen ikili test yaptırmışmıydın kızına benim normal haftama göre 1 hafta geride olduğu için acaba sat'a göremi yoksa keseye göremi ölçüm yapacaklarını anlamadım
Ben kızımda yaptırdım.. zaten onun hafta aralığı var geniş.. sen yine sata gore git derim.. bunda 2li değil sadece üçlüyü yaptırcam..

Ben kızımda yaptırdım.. zaten onun hafta aralığı var geniş.. sen yine sata gore git derim.. bunda 2li değil sadece üçlüyü yaptırcam..
Benim doktorum istedi pazartesi günü için başka hastaneye randevu aldım ordan ikili test için gün verecekler bakalım ne zamana verecekler

Benide kabul edermisiniz taze aday okarak 3+5 olmusum
İnşallah temmyz annesi olacam ama brlki haziran anneside olabilirim
Hoş geldin cnm aramıza. Tanidik birini görmek güzel :)
Dua topiginde beraberdik.
Rabbim saglıkla versin bebişlerini.
Bebis diyorum çunkü benim de içime ikiz doğdu nedense :)

Son düzenleme:
Midem felaket yine gaviscon içiyorum ama çok fena ya bulantı oluyor reflüden falan mı gebelikten mi anlayamadım sebebini bulantının...

Evet cnm bilmeden amaliyata girdim çünkü daha reglime 1 haftadan fazla vardı hamile olanilecegim aklımın ucundan geçmedi.Sağolsun doktorum amh hormonun çok düşük tedavisiz hamile kalamazsın gibi sözlerle tüp bebek merkezinde tedavi olmaya sevketmişti ordan randevu alıp böbrek taşı nedeniyle acillik olunca hasteneye yattım o bebek randevusuna gidememiştim o gün test yapıldı gebelik yoktu çıktıktan 1 ay sonra ameliyata alıncakken sordular yok hamile falan degilim dedim.Umut herzaman varmış bunu anladım

İnşaallah hayirlisi olsun sağlıklı olsunda ikiz tek kuz erkek hiiic önemli degil... bu ilk coook bekledik... Allah'im kucagimiza almayi nasip etsin insallah ama ikiz olma ihtinali cok.. cumaya belli olacakmis
Tüp bebeklerin çoğu ikiz oluyor kuzenimin de ikiz oldu... Allah gönlüne gore versin çok sevindim

Benim doktorum istedi pazartesi günü için başka hastaneye randevu aldım ordan ikili test için gün verecekler bakalım ne zamana verecekler
Zaten bebek de bir sorun varsa bir tedavisi yok, e aldıracak halimiz de yok.. o yüzden ben yaptirmicam.. allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.. için rahat eder

Günaydınlar :) dün akşam galiba akıntımda leke vardı demiştim ama bir daha bir şey olmadı. O yüzden acile gitmedim. 9buçukta doktor randevum var. Kalp atışı için. Önce kalbi durduğu için kaybetmiştim. O yüzden kalp atışı mevzusu beni korkutuyor. Gerginim

Gerilme canım Allah hayırlısını versin

Hoş geldin cnm aramıza. Tanidik birini görmek güzel :)
Dua topiginde beraberdik.
Rabbim saglıkla versin bebişlerini.
Bebis diyorum çunkü benim de içime ikiz doğdu nedense :)
Evet ismini görünce dedim bi ugrayim... ) insallah Allah soyletiyordur ikiz diye saglikla sihhatle olurlar inşallah.. sen nasılsın bebisin nasil cinsiyet belli oldumu

gunaydin cnm insallah kalp atisini görursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…