2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İlk çocukta sıkıntı olmuyor galiba başka ne sıkıntılar doğurur net bilmiyorum ama belli bi haftada onun için iğne yapıyorlar sadece ikinci doğumdan sonra rhogam diye ismi doğru olmayabilir öyle bi iğneyi anneye yapıyoduk hamilelik esnasında yapıyolar mı net bilmiyorum ama herhangi bi şey kaçırmamışınızdır henüz.

Eşinizin kan grubunu biliyor muydunuz sadece sizin kan grubunuza bakıyolar orada çünkü. Ve devlet hastanelerini bırakın özellerde bile kaçırabiliyorlar malasef.

Iyi akşamlar Arkadaşlar çok kasık ve bel ağrısı çekiyorum sizde de var mı? 2 düşükten sonra korkuyorum

Ben suçlamıyorum asla zaten tekrar tekrar baktım verdiğim tahliller yarın gidecegim hastaneye gönderiliyormuş özellikle yarın doktora sorucam. Takibimi yapan doktor sordu eşimin kan grubunu ben ögrenmek için eşimi aradım açmadı kaldı öyle sonrada ne doktor sordu ne ben söyledim. Yarın ben tekrar tahlil rica edicem. 20. Haftada igne yapılıyormuş galiba bende internette öyle okudum. kan grubuma tekrar baktırıcam eşimde baktırsın. İyice emin olayım

Sira bende korku ve heycanla iple cekiyorum cumartesiyi inşallah bende boyle guzel haber veririm

Yok canım yani bir şeyleri net bilmeyebilirsin ve unutulmuş olmasına kızabilirsin ama dediğim hep başımıza geliyor maalesef bend e yakınıyorum gebeliğime vesile olan doktor 1.5 aydır tahlil sonuçların nerede hani demedi idrarımda bol bakteri çıkmış mesela :))) devlet hast. Doktor tekrar istedi :))) yani karışıyor doktor seçimi yönlendirmesi önemli basit şeyler ama sürekli uğraştıkları için bazıları için önemsiz hal alıyor belkide )

Biz artık burda birbirimize sora sora ögrenip doktoru sorgulıycaz gibi görünüyor. İnşallah unutmam burda yazdıklarımı sorabilirim heyecanlanıp unutuyorum :)

Teşekkür ederim canım yarın tekrar test istiycem ben kan vermişim ama sonuc yok :) inşallah yarın ki doktorum iyi biri çıkar da rahat davranabilirim.

22.06.2016 da dogum yapacak anne adaylari arkadaslarim bu aralar hic beta hcg baktirdiniz mi..sonuc kac cikti..bende net yazmiyo.. beta hcg >1364.000 yaziyo...yani 1364.000 den buyukte ne yahu yazsalar olurler...

Biz artık burda birbirimize sora sora ögrenip doktoru sorgulıycaz gibi görünüyor. İnşallah unutmam burda yazdıklarımı sorabilirim heyecanlanıp unutuyorum :)
Aynen benimde bugün aklıma geldim yazsan aklıma gelince knu götürsem mi dedim yok artık deyip güldüm kendime röpörtaj gibi ...

Aynen benimde bugün aklıma geldim yazsan aklıma gelince knu götürsem mi dedim yok artık deyip güldüm kendime röpörtaj gibi ...
Aslında hiç fena olmaz ama ben şimdilik devlette takip yaptırdıgım için doktorun tersleyip kontrolü aksatmasından korkuyorum. Özele gidebilirim ama testleri bu sefer dönüp devlette yaptıramam. Aramı iyi tutmam lazım şimdilik

Hahah evet belli olmaz :) ama özelede gidebilirsin söylemek zorunda değilsin devletteki doktorlar daha uzun çağırıyo muayene ücreti ucuz zaten ben bu kınuda papaz olsum bi kere ama hep onlara girmek zorunda değiliz bal gibi yapacaklar testleri devletin tanıdığı imkan onane yani :))

22.06.2016 da dogum yapacak anne adaylari arkadaslarim bu aralar hic beta hcg baktirdiniz mi..sonuc kac cikti..bende net yazmiyo.. beta hcg >1364.000 yaziyo...yani 1364.000 den buyukte ne yahu yazsalar olurler...
ben beklenen adet tarihinden 3-4 gun önce bakmistim birde adetten 1 gun sonra. sonra hic betaya bakmadik. kese vs görundukten sonra tekrar bakmiyolar ikili teste kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…