2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim inşallah hayirlisiyla yarin miniginin pit pitlarini duyacaksin icini ferah tut

3.aydan sonrası kanuni sultan süleyman diye bir hastane var orda devam edilecekmiş orası da bana uzak zaten 1,5 saat. İkiliyi şimdi burda yaptırıcam ama digerlerini bakalım kabul edecekler mi bilmiyorum gebe poliklinigi yok. İstanbul çok ilginç bir yer gerçekten.

Sağol canım. Ne bileyim sanki bişey olcak gibi geliyor korkuyorum inşallah sağ salim bende kucağıma alırım
İnsallahcanim
Ben de ilk bebeğimi düşürdüm, ikincisinde ufak bir sorunda doktorda alıyordum soluğu.. eşimde ikincisi de düşecek diye hep tedirgindi.. bunlar normal şeyler.. kucağına alacağın zamanı düşün mutlu ol..

bende gecmeyen bir sinir var.. ayni durumda olan varmi? esime fena kitlendim az önce. hakliyim ama abarttim sanki. ..
Canım bana da oluyor bazı günler. Duygusal gelgitler normal ama sakin olmaya çalış. Sinirli zamanlarımda az konuşuyorum eşim de çok bir şey demiyor sorun olmuyor.

Cnm bende kanuniye gttm bikac test icin cok buyuk bi hastane cok kalabalik buyuk bi koy gibi baska hastaneye gitme sansin yokmu

Cnm bende kanuniye gttm bikac test icin cok buyuk bi hastane cok kalabalik buyuk bi koy gibi baska hastaneye gitme sansin yokmu
Bana en yakın sadi konuk ama orasıda hep 3.aya kadar gebe kabul edilir yazmışlar randevu sistemine. Randevu almadan nasıl gidilmez artık yarın sorarım doktora yoksa mecburen kanuniye gidicem ayda bir kere

Bana en yakın sadi konuk ama orasıda hep 3.aya kadar gebe kabul edilir yazmışlar randevu sistemine. Randevu almadan nasıl gidilmez artık yarın sorarım doktora yoksa mecburen kanuniye gidicem ayda bir kere
Cnm bende avcilarda oturuyorum bakirkoydevlete git daha kolay kanuniye ulasimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…