2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hadiii gözün aydın bundan sonrada sağlıkla büyür insaallah:) kac haftalık oldu simdi?

Bende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
Belirti karnım cok agrıyor eskiden sol agrıyorsu simdi sag lekelenme kanama falan yok ama içimde hep bir şüphe var

Banada magnezyum verdi doktorum acayip gaz yapiyo 2gunde 1 icicem hergun yerine progestani bile iki icemiyorum bulantidan bide benim sabah bulaniyo gun icinde devam.aksam yine siddetleniyo ins gecer

Tabiki özelde olacak, devlete gitmedim çok sıra oluyormus ama yarın sorar söylerim sanada. Ankara medicana hastanesine gidiyorum ben ne derler bilmiyorum hic.
Ben yarın devletten alıcam zaten 11-14 arası yapılan test olduguna göre o tarihler arası vermek zorundalar.
Benim kan uyuşmazlıgı testini atlamışlar galiba ben negatif eşim pozitif içimi kemirip duruyor yarın onuda söyliycem

Benim gun boyu ne zaman gelecegi belli olmuyo.millet sadece sabah bulanir ben gun boyu ansizin bulaniyorum.yemeklerden tiksinti oluyo bazen.kafam sallaniyo gibi oluyo.surekli yatmak istiyorum.halsizlik oluyo.ilkinde hic boyle seyler olmamisti.
Seninle dogum tarihlerimiz yakin..ikinci adet donemine yaklasiyoruz sende kasiklarda falan hafif batma tarzi seyler oluyor mu..

Belirti karnım cok agrıyor eskiden sol agrıyorsu simdi sag lekelenme kanama falan yok ama içimde hep bir şüphe var
Bende senin gibiyim karin agrim yön degistirdi. Yarın randevum var ama aradim doktoru yinede agrın dinlenince gecmezse sorun vardir yoksa endise etme dedi.iyidir kuzucuklar ins

Gozunaydin cnm masallah bebisine :)

Ben devlete uğradım buģün veremeyiz dedi resmen çok kizdım. Kendi doktorumda olacak artık. Ilk gebelikte igne olunması sart diye biliyorum ama neden önemsemediler anlamadım.

Bende senin gibiyim karin agrim yön degistirdi. Yarın randevum var ama aradim doktoru yinede agrın dinlenince gecmezse sorun vardir yoksa endise etme dedi.iyidir kuzucuklar ins
Yarın başka doktora gidicem birde ondan fikir alayım bakalım o ne diycek zaten 8 gün gerideydi bebek kalp atımı alttan bakınca görüldü aklımda sorukar sorular

Ben devlete uğradım buģün veremeyiz dedi resmen çok kizdım. Kendi doktorumda olacak artık. Ilk gebelikte igne olunması sart diye biliyorum ama neden önemsemediler anlamadım.
Bilmiyorum dün sonuclara baktım testlerin çıkmamış nasıl olur anlamıyorum halbu ki doktorum dikkat ediyordu nasıl gözünden kaçtı bilemiyorum. Ben yarın gidicem bakalım kac güne randevu verecekler

Yarın başka doktora gidicem birde ondan fikir alayım bakalım o ne diycek zaten 8 gün gerideydi bebek kalp atımı alttan bakınca görüldü aklımda sorukar sorular
Benimde başta geride cıktı sonra tam gununde hatta bir kerede iki gün ileri. 10. Haftadan sonra netlesirmis zaten sende gidince yolunda olur benimde yarin randevum baya heyecanlıyım simdiden:)

Canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırsın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

Arkadaşlar hepinize merhaba bende inşallah haziran annesi alacağım. İlk hamileliğim 5 yıllık evlilikten sonra tüp bebekle hamile kaldım, ilk başta herşey sorunsuz gidiyordu kese gördükten bikaç gün sonra kanamam oldu evde dinlenmem söylendi ama bu sefer çok şiddetli bir kanamayla hastaneye gittiğimde tamda kaybettiğimi zannettiğim anda Allahım yüzümüze baktı doktor kalp atışları olduğu söyledi 5 gün hastanede kaldım şimdi de evde yatıyorum. Benimde çok fazla bulantım var ama ben bulantım olduğuna seviniyorum çünkü bebeğimin orda olduğunu hatırlatıyor bana. Bu arada ben çalışıyorum başlangıçta kendime hiç dikkat etmemiştim şimdi yatmak zorundayım bi süre için kese çevresinde kanama olduğu için lütfen siz kendinizi yormayın bol bol dinlenin.

Benimde başta geride cıktı sonra tam gununde hatta bir kerede iki gün ileri. 10. Haftadan sonra netlesirmis zaten sende gidince yolunda olur benimde yarin randevum baya heyecanlıyım simdiden:)
Benim şimdi 9. Hafta belki normalleşir haftasına döner yarın hayırlısı artık

canım bende de kan uyuşmazlığı var benim ilkim düşük olduğu için hemen ardından vuruldum ama bildiğim kadarıyla kanama durumları hariç ilk bebekte sıkıntı olmuyo zaten büyük ihtimal 20.haftada vururlar doğumdan sonraya da kalabilir doktordan detaylı bilgi işte endiselerini anlat ben bildiğim kadarini yazdım ama doktora sormak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…