- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.701
Hadiii gözün aydın bundan sonrada sağlıkla büyür insaallah:) kac haftalık oldu simdi?Allahıma şükürler olsun duyduk kalp atışını.
Okadar korku ile gitim ki anlatamam.
Doktor aspirin de kulan gunde bir tedbir amaçlı dedi.
Rabbim herkesin evladını korusun.
Annecigime de söyledim bu gun artık hamile oldugumu.
Kadın aglamaktan konuşamadı.
Rabbim korusun kızlar bebişlerimizi.
Hangi ilaç bu kadar rahatsız ediyor?ben bu ilaci birakacam ya of doktora gidip yarin söyleyim bari icemiyorum
Belirti karnım cok agrıyor eskiden sol agrıyorsu simdi sag lekelenme kanama falan yok ama içimde hep bir şüphe varBende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
calcimax d.. mutlaka al dedi d vitamin eksikligine ama icilecek gibi deil kac gundur zorluyorum kendimi olmuyo.. sisme ve gz yapiyor eksime oluyo midem altustHangi ilaç bu kadar rahatsız ediyor?
canim gercekten dusunmemeye calis bende ayniydim iki gun rahatliyorum sonra yine ayni oluyorum..Belirti karnım cok agrıyor eskiden sol agrıyorsu simdi sag lekelenme kanama falan yok ama içimde hep bir şüphe var
Ben yarın devletten alıcam zaten 11-14 arası yapılan test olduguna göre o tarihler arası vermek zorundalar.Tabiki özelde olacak, devlete gitmedim çok sıra oluyormus ama yarın sorar söylerim sanada. Ankara medicana hastanesine gidiyorum ben ne derler bilmiyorum hic.
Seninle dogum tarihlerimiz yakin..ikinci adet donemine yaklasiyoruz sende kasiklarda falan hafif batma tarzi seyler oluyor mu..Benim gun boyu ne zaman gelecegi belli olmuyo.millet sadece sabah bulanir ben gun boyu ansizin bulaniyorum.yemeklerden tiksinti oluyo bazen.kafam sallaniyo gibi oluyo.surekli yatmak istiyorum.halsizlik oluyo.ilkinde hic boyle seyler olmamisti.
Bende senin gibiyim karin agrim yön degistirdi. Yarın randevum var ama aradim doktoru yinede agrın dinlenince gecmezse sorun vardir yoksa endise etme dedi.iyidir kuzucuklar insBelirti karnım cok agrıyor eskiden sol agrıyorsu simdi sag lekelenme kanama falan yok ama içimde hep bir şüphe var
3. Ay bitene kadar böyle kendimle savaşıcam galiba yada her hafta doktora gidicemcanim gercekten dusunmemeye calis bende ayniydim iki gun rahatliyorum sonra yine ayni oluyorum..
Gozunaydin cnm masallah bebisine :)Allahıma şükürler olsun duyduk kalp atışını.
Ben devlete uğradım buģün veremeyiz dedi resmen çok kizdım. Kendi doktorumda olacak artık. Ilk gebelikte igne olunması sart diye biliyorum ama neden önemsemediler anlamadım.Ben yarın devletten alıcam zaten 11-14 arası yapılan test olduguna göre o tarihler arası vermek zorundalar.
Benim kan uyuşmazlıgı testini atlamışlar galiba ben negatif eşim pozitif içimi kemirip duruyor yarın onuda söyliycem
Yarın başka doktora gidicem birde ondan fikir alayım bakalım o ne diycek zaten 8 gün gerideydi bebek kalp atımı alttan bakınca görüldü aklımda sorukar sorularBende senin gibiyim karin agrim yön degistirdi. Yarın randevum var ama aradim doktoru yinede agrın dinlenince gecmezse sorun vardir yoksa endise etme dedi.iyidir kuzucuklar ins
Bilmiyorum dün sonuclara baktım testlerin çıkmamış nasıl olur anlamıyorum halbu ki doktorum dikkat ediyordu nasıl gözünden kaçtı bilemiyorum. Ben yarın gidicem bakalım kac güne randevu vereceklerBen devlete uğradım buģün veremeyiz dedi resmen çok kizdım. Kendi doktorumda olacak artık. Ilk gebelikte igne olunması sart diye biliyorum ama neden önemsemediler anlamadım.
Benimde başta geride cıktı sonra tam gununde hatta bir kerede iki gün ileri. 10. Haftadan sonra netlesirmis zaten sende gidince yolunda olurYarın başka doktora gidicem birde ondan fikir alayım bakalım o ne diycek zaten 8 gün gerideydi bebek kalp atımı alttan bakınca görüldü aklımda sorukar sorular
Canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırsın. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Allahıma şükürler olsun duyduk kalp atışını.
Benim şimdi 9. Hafta belki normalleşir haftasına döner yarın hayırlısı artıkBenimde başta geride cıktı sonra tam gununde hatta bir kerede iki gün ileri. 10. Haftadan sonra netlesirmis zaten sende gidince yolunda olurbenimde yarin randevum baya heyecanlıyım simdiden:)
canım bende de kan uyuşmazlığı var benim ilkim düşük olduğu için hemen ardından vuruldum ama bildiğim kadarıyla kanama durumları hariç ilk bebekte sıkıntı olmuyo zaten büyük ihtimal 20.haftada vururlar doğumdan sonraya da kalabilir doktordan detaylı bilgi işte endiselerini anlat ben bildiğim kadarini yazdım ama doktora sormak şartBen devlete uğradım buģün veremeyiz dedi resmen çok kizdım. Kendi doktorumda olacak artık. Ilk gebelikte igne olunması sart diye biliyorum ama neden önemsemediler anlamadım.
Yani yine geride olabilir ama normal devam ediyordur. Önemli olan gelismeye devam etmesiBenim şimdi 9. Hafta belki normalleşir haftasına döner yarın hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?