2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
Bendede belirti yok canim..gecen sali ekranda kalp atisini gosterdi doktor.yarin progestanim bitiyor...carsamba bende burdaki doktoruma giderim burda kalp atisi bakmamislardi hic. Hem onada baktiririm..icim rahat eder yine..bende bir ben boyle evhamliyim diyodum..seytan vesvese veriyor kizlar..herseyin hayirlisi Allahtan..

Haklisin tabiki. Bide benim artik 11 hafta ya olmaz belirti diyor doktor ama takip edemiyorum böyle oluncada. Kafam karısık yani.

Yarın randevum var 10+6 olacağim. Doktorun dediğine göre 2 hafta icinde öğrenmis olurum. Yarin ikili testim yapılacak 12+5 gibi yine gidecegm oda cinsiyet icin
Canım ikili testi özel de mi yoksa devlette mi yaptıracaksın ücreti ne kadar sürede çıkacak yarın bilgi verirseniz sevinirim

Bende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
Canm daha onceki bebeklermin hep kalbi durdu dusmedi yani belirti oluyo emin olunn anlarsiniz mutlaka lekelenme oluyo we beta hcg azaldgi icin gogusler fln birden degisio belirti yoksada anlarsnz ama genetik bi hastalgnz yoksa nolur kotu dusunmeyn hicbsy olmaz Allahin iziniyle vesvese yaptriyo seytan bol bol dua edip bebegim iyi die konusun ben oyle yaptm

_SissLey_ canim bizide habersiz birakma cookk sevindim duymussun pit pitlari simdi ben kaldim heralde duymayan Rabbim banada nasip etsin inşallah ağlayarak çıktığım o oadadan Rabbim bu sefer gülerek umut dolu cikarsin beni ve diger duymayan arkadaslarimizida kontrolleri olanlar mutlu haberle gelsinler gün gün buyuyelim hep beraber

Kizlar saat 14.30 15 00 arasi bir fena oldum iki kez kustum yarim saatin icinde miden cok fena..

Canım ikili testi özel de mi yoksa devlette mi yaptıracaksın ücreti ne kadar sürede çıkacak yarın bilgi verirseniz sevinirim
Tabiki özelde olacak, devlete gitmedim çok sıra oluyormus ama yarın sorar söylerim sanada. Ankara medicana hastanesine gidiyorum ben ne derler bilmiyorum hic.

Icimi öyle rahatlattın ki. Benim hicbir rahatsizliğim çıkmadi 2.5 yildır bekledigimden tüm testlerim yapılmistı. 11 hafta bitti sayılir sanırım biraz rahatlamam lazim. Yarin iyi haberlerle gelirim insss:)

Allahıma şükürler olsun duyduk kalp atışını.
Okadar korku ile gitim ki anlatamam.
Doktor aspirin de kulan gunde bir tedbir amaçlı dedi.
Rabbim herkesin evladını korusun.
Annecigime de söyledim bu gun artık hamile oldugumu.
Kadın aglamaktan konuşamadı.
Rabbim korusun kızlar bebişlerimizi.

Kizlar saat 14.30 15 00 arasi bir fena oldum iki kez kustum yarim saatin icinde miden cok fena..
Benim gun boyu ne zaman gelecegi belli olmuyo.millet sadece sabah bulanir ben gun boyu ansizin bulaniyorum.yemeklerden tiksinti oluyo bazen.kafam sallaniyo gibi oluyo.surekli yatmak istiyorum.halsizlik oluyo.ilkinde hic boyle seyler olmamisti.

gözun aydin

Selam millet benim bu korkularım yüzünden kaç doktora kaç para gidecek acaba :)) başka doktora gittim bayan doktorları sevmiyorum ama kadın anlayışlı her şeyi açıklayıcıydı istediklerime uygun buldum biraz sonunda minnoşun hareketlerini gördüm kollatını oynatışınıı :))) kalp atışı iyi dedi içim rahatladı ... Kontrolde hafta içi yine olumlu şeyler duyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…