2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Slm kızlar yoğun olarak calistigimdan fazla mesaj yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum ben henüz kalp atışı duymayanlardanim en son geçen hafta Salı günü gittim kesemin gelişmiş olduğunu söyledi ve 6 haftalik dedi 10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp yarın gideceğim benim ilk bebegim 6 haftalik gelismis ti kalp atışını bile duyamamistim o yüzden çok korkuyorum ne olur dua edin bana yarın gideceğim doktoruma bu sefer duymak istiyorum ve en önemlisi hiç belirtim yok hafif ara ara kasik ağrısı disinda

Doktora muayene olmadan test yapmıyorlar devlet hastanesin de orda ki doktora gidip özel de bu testi istediler yaparmısınız dersem ters birine gelirsem hayatta yapmaz. İlk 3 aya kadar özele gitmene gerek yok dedi zaten devlette 3 aydan sonra bakmıyor galiba hangi hastaneye baksam 3. Aya kadar gebe takibi yapılır diye çıkıyor.

İnşallah bu sefer kucagına alırsın saglıkla güzel haberlerini bekliyoruz

ben beklenen adet tarihinden 3-4 gun önce bakmistim birde adetten 1 gun sonra. sonra hic betaya bakmadik. kese vs görundukten sonra tekrar bakmiyolar ikili teste kadar
Bende ilk adetim gecince bakildi zatende gecen gun saglik ocaginda gebelik takibine kan verdim sonucta 1364.000 den buyuktur yaziyorda..ama net beta hcg yazmiyo

Benimde tarihim seninle aynı canım ama ben en son baktirdigimda 575 di bir daha hiç baktırmadım..
Bende baktirmadim saglik ocaginda kan aldilar gebe takip icin herseye bakmislar toxoplazma rubella falan hepsi normal cikti..demirim dusuk cikti..demir hapi verdi doktor...

Benimde tarihim seninle aynı canım ama ben en son baktirdigimda 575 di bir daha hiç baktırmadım..
Senin kontrolun ne zaman canim...ben iki ayri doktora gidiyorum gecn hafta perinotologa gittim kalp atislarini gosterdi ekrandan 3 hafta sonra gel dedi..normal kadin dogumcuyada bu carsamba gideyim diyorum progestanim bitiyor cunku yarin..ilci yazdiririm..

Aramızda bir gün var. Benim de belirtilerim hafifledi. Cumartesi günü gördük biz kalp atışını. Sen de görürsün yarın Allahın izniyle. Belirtilerine takılma.

Senle günlerimiz aynı cumartesi duydum ben inşallah sende hayırlısıyla duyarsın :)

Hayırlı aksamlar kızlar
Doktor 9.haftada folik asiti bırak dedi decavit ve gynorofen yazdı..folik asit bırakmak için erken değil mi? Siz neleri kullanıyorsunuz ? Doktoruda sevmedim zaten bi daha gitmem ama ne yapsam bilemedim..

Sadi konuk rezil bir hastane inan çok şanslısın bu hastanede çalışıyor olsan kafayı yerdin. Bakalım bahtıma yarın kim çıkacak. Ben ilk 20 tane test yaptırdım zaten başka test var mı ilerleyen aylarda bilmiyorum ikili test için gün alıcam sonra ne gerekiyor bilmiyorum. Randevu almak için mhrsye bakıyorum sadi konuk, bahçelievler hep 3. Aya kadar gebe kabul edilir yazıyor yahu 3. Aydan sonra nereye gidiyorlar bu insanlar.

Başka bir doktora görün istersen benim bildigim 3. Aya kadar folik asit kullanılıyor.

Allah allah ... mesajım silindi yanlışlıkla ya ben de tekrar yazıcaktım görmüşün allahtan :)

Ya bilmiyorum ben de ilk defa duydum böyle bi şeyi ama 3. Aydan sonra yeni doktor her şeyini baştan öğrenecek doktor... İstanbula özgü heralde bu uygulamalar karışık zor bi yer... canım hastane değiştirsen o mu yakın oturduğun yere...ikili test üçlü test ayrıntılı ultrason... Şeker yüklemesi var yaptırmayı düşünürsen ... 24. Haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…