2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlarr sayfaya hala ikiz annesi gelmedi mi :)

Bulanti icin dramamine kullanmaya basladim , sabah ilk bi tur kustuktan sonra kendime gelince iciyorum . Biraz rahalatiyor .
Bunun disinda hep yorgunum . Bu aksam 9 da yattim . Simdi de uyandim bu saatte hortlak gibi ..

12. Haftada randevumuz var . Ikiz oldugu icin biz ikili ve uclu test yaptirmayacagiz .dogru sonuc vermiyormus .Onun yerine bikac defa ayrintili usg , ense kalinligi bakilacak .

Günaydın kızlar aspirin kulananlara sorum var. Kac mg alıyorsunuz ve günde kaç kez ?
Benim aspirn 100 mg. Doktor günde 1 kez dedi.
Ama okudm içerigi hamilelikte ilk 3 ay kulanılmasın. Veya küçük dozda kısa bir süre kulanılsın yazıyor.

Günaydın bende ikiz annesiyim nasipse testler için Bnde biraz kararsızım senin kese boyutların Nasıl benim ki bir diğerine göre biraz daha küçükmüş sorun değilmiş çok şükür ki

günaydın kızlar çok yazamasamda sizleri sürekli takip ediyorum.benim mide bulantıları ve kusmalar ara ara olsada devam ediyor 2 gündür kasık ağrılarım başladı dün otobüsteyken niyeyse çekindim hapşırığımı tuttum ve o andan itibaren sol kasığıma sancı girdi 2 3 saat sürdü ağrım çok pişman oldum sonradan bebeğime zararı olmamıştır umarım.
benim kontrolüm 16 kasımda sabredemiyorum artık 1 ay olucak görmeyeli çok merak ediyorum ve tabi cinsiyet umarım görür ve bişey söyler çünkü artık minnak minnak ciciler almayı düşünüyorum hevesleniyorum

Günaydın arkadaşlar dün ben de kanama başladı çok korktum doktora gittim çok şükür bebeğim haraketlerini gördüm sağlıklıydı claxene iğneyi kesti inşallah kesilir hemen hepimizin yavrusu Rabbime emanet sağlıkla gelsinlerde yeter

canım bizdede kan uyuşmazlığı var ben b negatif eşim a pozitif bu hamileliğimden önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum kürtaj olmadan önce vurmuşlardı uyuşmazlık iğnesini ama doktor bundada 7. ayda tekrar vurcam dedi indirek combo diye bi test yapıyo doktor sana zarar veriyomu çocuğun kanı diye mutlaka söyle doktoruna

Canım bende kullanıyorum günde 1 kez 100 mg coraspin alıyorum 12. Haftaya kadar dedi drum

Canim bende kullAniyorum gunde bir bebebe aspirini 100luk

Geçmiş olsun canim test yapilipmi başlanmıştı clexan igne

Dogum gunun kutlu olsun bebisinle geciricen nice guzel yillarin olur inşallah

Canim bende kullAniyorum gunde bir bebebe aspirini 100luk

Geçmiş olsun canim test yapilipmi başlanmıştı clexan igne

Dogum gunun kutlu olsun bebisinle geciricen nice guzel yillarin olur inşallah
Önceden 7 düşüğüm var bütün testler yapıldı hicbirsey çıkmadı claxane tedbir amaçlı verilmişti

Yarin gidecegim inşaAllah cnm ama ben de senin gibi medicanaya uzak yerden gidiyordum bulantılardan dolayı gidemeyecegim oraya o yuzden bulunduğum yerden bi doktordan randevu aldım ona gideceğim

Senun randevun nasıl geçti?
Anladım canım gidip gelmek bir sıkıntı. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Devletten de sıra almak çok zor. Bir tane özel muayenehanesi olan doktor var ondan da memnun olan kimse yok. O yüzden mecbur uzaklık da olsa gidiyorum. Ama acil bir şey çıkmasından korkuyorum. Benim iyiydi kalp atışını gördük. Bir ay sonraya randevu verdi. Ama doktordan sonra akıntım koyu renk oldu. Onun için aradım sorun olmaz ondan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…