- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.781
İnşallah kanuniye gitmek zorunda kalmam çok uzak. Sen avcılarda hangi hastaneye gidiyorsunCnm bende avcilarda oturuyorum bakirkoydevlete git daha kolay kanuniye ulasimdan
Günaydın bende ikiz annesiyim nasipseKizlarr sayfaya hala ikiz annesi gelmedi mi :)
Bulanti icin dramamine kullanmaya basladim , sabah ilk bi tur kustuktan sonra kendime gelince iciyorum . Biraz rahalatiyor .
Bunun disinda hep yorgunum . Bu aksam 9 da yattim . Simdi de uyandim bu saatte hortlak gibi ..
12. Haftada randevumuz var . Ikiz oldugu icin biz ikili ve uclu test yaptirmayacagiz .dogru sonuc vermiyormus .Onun yerine bikac defa ayrintili usg , ense kalinligi bakilacak .
Ferro sanol demir hapından bende kullanıyorum günde iki kere 6 aydır.
canım bizdede kan uyuşmazlığı var ben b negatif eşim a pozitif bu hamileliğimden önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum kürtaj olmadan önce vurmuşlardı uyuşmazlık iğnesini ama doktor bundada 7. ayda tekrar vurcam dedi indirek combo diye bi test yapıyo doktor sana zarar veriyomu çocuğun kanı diye mutlaka söyle doktorunaBen yarın devletten alıcam zaten 11-14 arası yapılan test olduguna göre o tarihler arası vermek zorundalar.
Benim kan uyuşmazlıgı testini atlamışlar galiba ben negatif eşim pozitif içimi kemirip duruyor yarın onuda söyliycem
Canım bende kullanıyorum günde 1 kez 100 mg coraspin alıyorum 12. Haftaya kadar dedi drumGünaydın kızlar aspirin kulananlara sorum var. Kac mg alıyorsunuz ve günde kaç kez ?
Benim aspirn 100 mg. Doktor günde 1 kez dedi.
Ama okudm içerigi hamilelikte ilk 3 ay kulanılmasın. Veya küçük dozda kısa bir süre kulanılsın yazıyor.
Canim bende kullAniyorum gunde bir bebebe aspirini 100lukGünaydın kızlar aspirin kulananlara sorum var. Kac mg alıyorsunuz ve günde kaç kez ?
Benim aspirn 100 mg. Doktor günde 1 kez dedi.
Ama okudm içerigi hamilelikte ilk 3 ay kulanılmasın. Veya küçük dozda kısa bir süre kulanılsın yazıyor.
Geçmiş olsun canim test yapilipmi başlanmıştı clexan igneGünaydın arkadaşlar dün ben de kanama başladı çok korktum doktora gittim çok şükür bebeğim haraketlerini gördüm sağlıklıydı claxene iğneyi kesti inşallah kesilir hemen hepimizin yavrusu Rabbime emanet sağlıkla gelsinlerde yeter
Dogum gunun kutlu olsunGünaydın bugün benim doğum günüm inşallah bebeğim de iyidir bir bedende iki canla gecirecegim ilk doğum günüm anne olma yolunda olmak bile ne guzelmis annemin yanımda olmasını isterdim ama gurbet :) Rabbim hepimize sağlık va afiyet versin bebeklerimizle
Ben avcilar medicanaya gdiorummİnşallah kanuniye gitmek zorunda kalmam çok uzak. Sen avcılarda hangi hastaneye gidiyorsun
Önceden 7 düşüğüm var bütün testler yapıldı hicbirsey çıkmadı claxane tedbir amaçlı verilmiştiCanim bende kullAniyorum gunde bir bebebe aspirini 100luk
Geçmiş olsun canim test yapilipmi başlanmıştı clexan igne
Dogum gunun kutlu olsunbebisinle geciricen nice guzel yillarin olur inşallah
Anladim canim Rabbim saglik versin bebisine bende tedbir amacli kullaniyorum koyu sari ile acik kahve arasi akintim oluyor acaba diyorum ignemi yapiyorÖnceden 7 düşüğüm var bütün testler yapıldı hicbirsey çıkmadı claxane tedbir amaçlı verilmişti
Cnm igne yapmaz bnde kullaniyorum su az ictgm gunlerde koyulasiyo akinti sen cok su iciyorum diyosanda usutme soguktanda oluyo dikkat etAnladim canim Rabbim saglik versin bebisine bende tedbir amacli kullaniyorum koyu sari ile acik kahve arasi akintim oluyor acaba diyorum ignemi yapiyor
Tabi kullanıyorum hatta 7 ay oldu başlayalı. Solgarın kullanıyorum ilk 3 ay kullanıcaz sonra başka vitaminlere geçicez.Folik asit te kullanıyor musun bununla birlikte?
Anladım canım gidip gelmek bir sıkıntı. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Devletten de sıra almak çok zor. Bir tane özel muayenehanesi olan doktor var ondan da memnun olan kimse yok. O yüzden mecbur uzaklık da olsa gidiyorum. Ama acil bir şey çıkmasından korkuyorum. Benim iyiydi kalp atışını gördük. Bir ay sonraya randevu verdi. Ama doktordan sonra akıntım koyu renk oldu. Onun için aradım sorun olmaz ondan dedi.Yarin gidecegim inşaAllah cnm ama ben de senin gibi medicanaya uzak yerden gidiyordum bulantılardan dolayı gidemeyecegim oraya o yuzden bulunduğum yerden bi doktordan randevu aldım ona gideceğim
Senun randevun nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?