2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm igne yapmaz bnde kullaniyorum su az ictgm gunlerde koyulasiyo akinti sen cok su iciyorum diyosanda usutme soguktanda oluyo dikkat et
Cok su icemiyorum zorluyorum kendimi hele dun nobetteydim hic icemiyorum sikismayayim diye 2litreyi bulmuyordur bile dedigin gibi usutmus olabilirim hafif karin agrim var inşallah kötü bisey yoktur su kalp atisini alsam dr saglikli dese bi nebze icim rahat edecek

Anladim canim Rabbim saglik versin bebisine bende tedbir amacli kullaniyorum koyu sari ile acik kahve arasi akintim oluyor acaba diyorum ignemi yapiyor
Ben de iğneyi göbeğimden yapmaya başlamıştım. Akıntım koyulaşınca ondan mı acaba dedim ama bir çok yerde bol su içilmesi gerektiğini okudum. Birkaç gündür dikkat ediyorum su içmeye. Akıntının Rengi biraz düzeldi. Su içmeye çalış canım.

E
En son 6+2 de gitmiştim özel bi kliniğe kalp atışı var dedi ama bize göstermedi bi sorun olmazsa 3 4 hafta sonra kontrole gel dedi bende tekrar gitmedim canım 10. Hafta da gitmeyi düşünüyorum zaten 2 li test tarihi alırım o zamanda

cok guzellll bende buna benzer dusunuyorum ama hep cok kullanissiz diyorlar ya.. ama ben buyuk ihtimal yinede alirim ya insallah
Evet çok kullanışlı olmaz kısa süre kullanılır. Ama çok beğeniyorum yaaaaaa. Gittiğim hastanenin arka tarafında satan bir yer var eşime de gösterdim alırım diyor.

Evet çok kullanışlı olmaz kısa süre kullanılır. Ama çok beğeniyorum yaaaaaa. Gittiğim hastanenin arka tarafında satan bir yer var eşime de gösterdim alırım diyor.
evet gercekten guzel :) ben zor dayaniyorum az az biseler almaya baslicam aralikta.. gecen hafta corap ve body aldim dayanamadim :))

Merhaba arkadaşlar.. Ben sürekli mutfakta çamaşır suyu kullanıyorum.. Doktorum bebeğin saçlardan dişlerden ve tırnaklardan beslendiğii söylemişti..acaba sakıncası olurmu ya...

Kızlar günaydın hepinize sorunsuz güzel mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle. Şu 3 ayı bir tamamlasak ve bebişlerin hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahat olacağız sanırım. Bende cinsiyetini öğrendikten sonra başlayacağım yavaş yavaş almaya. Şimdilik kendimi zor tutuyorum almamak için ve durmadan örgü sitelerinde geziyorum. Inşallah herşey Güzel olacak ve hepimiz Haziran ayında alacağız bebişlerimizi kucağımıza.

amin cnm amin.. ben örguyu unuttum bi ara ögrenmistim.. artik modelleri anneanneme gösteririm :)

Teşekkür ederim canım tekrar kan verdim testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum kan grubu içinde test aldılar bu sefer işimi şansa bırakmıycam

bende korkuyorum ama olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi kaptirmadan minik minik.. esya vs zaten mart/nisan gibi dusunuyorum.. dogum tarihi icin 25 mayis sonrasi hedefimiz dedi doktor..
Son aya da bırakma canım ben de mart gibi filan almaya başlarım sanırım. Son ay hareket etmek zor olduğu için biraz önce halletmez lazım inşallah o günlere gelelim de alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…