2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de örmek istiyorum bebişime battaniye bir tane de olsa. Çok anlamam ama gösterdiklerinde yaparım yani :)

Seninle dogum tarihlerimiz yakin..ikinci adet donemine yaklasiyoruz sende kasiklarda falan hafif batma tarzi seyler oluyor mu..
Ay evet canim ya.5. 6. Haftalarda agrim oldu surekli.7.hafta azaldi .bu aralar yine agri var batmada oluyo.1.5 yasinda kizim var yuksekte oturtmuyo beni yerde oturuyorum.ve surekli biseyler istiyo.otur kalk yaptigim icin agriyo olabilir diye dusunmustum

Gunaydin anneler nasilsiniz? kabuslar beni cok sinir etmeye basladi.. Cok huzursuz uyaniyorum umarim iyisiniz

Ben de dün döndüm durdum mide ağrısı cabasınsabaha doğru uyumuşum...

Naptın canım ne kadarlık oldun halledebildin mi nöbet işini ??

Kizlar ik departmanindan aradilar hamileyim diye daha onceki gebeliklerimde riskli diye cikis konusunda..ik gorevlisi bayan noter tasdikli isten neden cikmak istedigimle ilgili dilekce istedi...ayy kafam karisti varya umarim yasal haklarimi verirler..

Kızlar aranızda öğretmen olup nobet tutmayan var mı rapor almak gerekiyormuş da nerden nasıl alacaz bilgisi olan var mi
Doktorumdan istedim. Verdi ama . Gebeliği gösterir bi belge idi. Yani riskli gebelik yazıo du ama nöbet yapamaz yazmio du. ..Müdüré götürdüm önce kabul etmedi
Sonra kabul etti
Şimdi nöbet yapmiorum.
Hamilelikle ilgili en güzel hatirlayacagim.şey. olacak sanırım.

Kızlar, ben gece nöbetinden geldim eve sabah, uyudum, uyandım. 24 haftaya kadar gece nöbeti var
Nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…