2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bu arada geceleri sürekli saat 3den sonra ayaktayım bir miğde arısı beni deli ediyor o tarafa dönüyorum olmuyor. bu tarafa dönüyorum olmuyor..

Ben bugün kontrole gittim kistim için.. şu anlık bir problem yok.. kan tahlili istedi ca125 ime bakmak için sonucumu almadım daha.. ama list in bir sorun yaratacağını zannetmiyorum, sadece yırtılırsa problem olur dedi, inşallah patlamaz

Anladim canim ah ah bugun gittigimiz doktordan hiiic memnun kalmadik Metin hocanin gozunu seveyim yaa 12. Haftada uzak da olsa ona gidecegim
Bizde kalp atisi devam ediyodu cok sukur video almama izin vermedi doktor ya alsaydim ne olurdu hic ilgili degildi sinir oldum ya nese ki bebegim iyi
Senin bebeginde de kalp atisi gorulmus iyi cnm masallah

Saglıkcı arkadaslar ben şikayet ettim saglık bakanlıgı hattına sizce bir çözüm olur mu?

Çok şükür canım iyi 1 hafta geride gec döllenme şimdilik sorun yok dedi. İkili test için aralıgın ilk haftası gidip randevu alıcam. Saglık bakanlıgına sikayet ettim bakalım ne olacak
Ya bugun bende gittim ilcaimi yazdirdim ama ultrasona sokmadi beni...ic8mde deli sorular bebek nasil kalbi atiyor mu diye...minnosun iyi olmasina sevindim..bide ben gorseydim..cikista ozel muayene var kadin dogumcu baskasi oraya mi gitsem ki..seytan hep aklimi kemiriyor..

Git canım git için rahat etsin beni 10 gün idare eder bu muayene bebegin boyunu posunu söylemedi kalp atısına bakmadı. 5 dk muayene edip yollamanın peşinde bende azarladım yardımcısını kız hem konus hem soyun diyor ne acelemiz var dışarda hasta bekliyor diyo ameliyatmı olacak hasta acil mi dedim kapattı cenesini. Kraldan fazla kralcı ben randevu almısım gelmişim doktor soru soruyor yardımcı ordan laf kalabalıgı yapıyor. Hiç tahammul edememem.

Ohh iyi yapmışın sanki babasının hayrina gidion oraya

Neyi şikayet ettin?
Benim 9. Haftam ikili test için aralıgın ilk haftası gel randevu al dedi hiç gaftamı bile kontrol etmeden. Orda bekleyen hastalara da aynısını yapmışlar aonra randevu yok başka hastaneye gidin demişler. Ben saglık bakanlıgı şikayet hattını aradım şikayetçi oldum araşogın ilk haftası randevu verip vermeyecekleri de belli degil bana vermezlerse o Zaman ne olacak ben hastane hastane dolaşaakmıyım dedim. Kaydı aldılar tekrar aradılar onlarada aynısını anlattım işe yarar mı yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…