- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.881
İçini ferah tut derin nefes al biraz hava al istersen mide ağrısı dalan olmasın gerildiğin için kasların gerilmesine bağlı bi ağrıdır bir şey olmaz allahın izni ile inşallah. Tatlıya bağlaraınız. Hormonlar işte bazen böyle oluyor.kizlar karnima demir yumruk gibi bir agri saplandi.. cok gergindim esimlefe kavga ettik agladim falan simdi deli gibi bi agri var bilmiyorum niye. sol tarafa saplaniyo
Teşekkür ederim canım :)) ama benim mide ağrısından dolayı boğazım yanıyodu asitten dolayı midemde sorun olmayınca olmuyor. Geceleri sıkıntı yaşıyorum ama tüm gün evde olduğum için sıkıldım yorulmayınca hemen dalamıyorum.. Bol bol okuyorum içim hep uykum gelmeyince.. Bi de yüz üstü yatmaya alıştığım zorlanıyorum ya... :))öyle bi hissiyat oluyorsa yatmadan mutlaka ayetel kursi ve muavvezeteyn yani felak nas surelerini oku canım kan değerleri ile de alakası varmış diye okumustum bi makalede ama aslı var yok bilmiyorum bu gece sıkışma hissinin
inşallah canım insallah hepimiz bebeklerimizle karşılarız bi dahakileri :)Doğum günün kutlu olsun canım. Inşallah bi daha ki doğum gününü bebeğin kucağında kutlarsin :)
İnşallah canim inşallah hep bi endise o kalp atisini hic duyamayacagim gibi geliyor hic 9-10 haftalari goremiycem gibi geliyor inşallah hepsi benim kuruntumdur Rabbim saglikla son gunleri saydigimizi gosterr canim cook sevindim minigine riskli donemi atlatmana az kalmis cok şükürSağol canım iyiyim bende bebiş iyi dün gördük kendilerini sata uyumlu gidiyormuş :)) içini ferah tut stres yapma olumlu şeylerle karşılacağına ben eninim :))
pardon canım ya ben bu lohusalarda falan gece korkuları oluyor ya ondan sandım yan yatarak uyumakta zorlanıyor musubTeşekkür ederim canım :)) ama benim mide ağrısından dolayı boğazım yanıyodu asitten dolayı midemde sorun olmayınca olmuyor. Geceleri sıkıntı yaşıyorum ama tüm gün evde olduğum için sıkıldım yorulmayınca hemen dalamıyorum.. Bol bol okuyorum içim hep uykum gelmeyince.. Bi de yüz üstü yatmaya alıştığım zorlanıyorum ya... :))
saol cnm olabilir fena gerildim cunkuİçini ferah tut derin nefes al biraz hava al istersen mide ağrısı dalan olmasın gerildiğin için kasların gerilmesine bağlı bi ağrıdır bir şey olmaz allahın izni ile inşallah. Tatlıya bağlaraınız. Hormonlar işte bazen böyle oluyor.
İnşallah canım ya bakalım rapor sonu kontrol var dayanamayıp dün gittim bir sorun yok dediler ... Hiç kanama olmaması çok iyi bebeğimin hareketlerini gördüm ... Değişik yanıtlarla karşılaşıyorum içim daha ferah eğer bariz bir şey olsaydı 3 tecrübeli doktor sorun yok demezdi.İnşallah canim inşallah hep bi endise o kalp atisini hic duyamayacagim gibi geliyor hic 9-10 haftalari goremiycem gibi geliyor inşallah hepsi benim kuruntumdur Rabbim saglikla son gunleri saydigimizi gosterr canim cook sevindim minigine riskli donemi atlatmana az kalmis cok şükür
Maşallah kuzuya cook sevindim ne guzel duygudur miniginin hareketlerini gormek inşallah bizlerede nasip olurKizlarrr doktordan cıktımhersey yolunda burun kemiği oluşmuş, ensede normalmis ama yinede haftaya ikili test icin kan vereceğim. Cokk güzeldi kıpır kıpırdı girmeden çıkolata yemistim ondan sanırım elleri ayakları gördüm çok sükur. Darısı basınıza. 10+6 normalde ama 11+1 çıktı.
Tebrikk ederimm :))) maşallah progestan kullanıyo musun haala :)Kizlarrr doktordan cıktımhersey yolunda burun kemiği oluşmuş, ensede normalmis ama yinede haftaya ikili test icin kan vereceğim. Cokk güzeldi kıpır kıpırdı girmeden çıkolata yemistim ondan sanırım elleri ayakları gördüm çok sükur. Darısı basınıza. 10+6 normalde ama 11+1 çıktı.
Cnm bnm sakin ol derin nefes al kendini skma oyuzden oluyo bosver hava al cik camakizlar karnima demir yumruk gibi bir agri saplandi.. cok gergindim esimlefe kavga ettik agladim falan simdi deli gibi bi agri var bilmiyorum niye. sol tarafa saplaniyo
Cnm cok sewndm bende merak ediodum noldugunu cinsiyet tahmini yapmadimi bide foto atsana bizde bakalm nasi gozukuyo bebisler o haftada ilk sen gordun:))Kizlarrr doktordan cıktımhersey yolunda burun kemiği oluşmuş, ensede normalmis ama yinede haftaya ikili test icin kan vereceğim. Cokk güzeldi kıpır kıpırdı girmeden çıkolata yemistim ondan sanırım elleri ayakları gördüm çok sükur. Darısı basınıza. 10+6 normalde ama 11+1 çıktı.
Cok sagol canim Rabbim sagliklada devam ettirsin cok zormus bi kayiptan sonra insann kendisini sakin tutmasi Rabbim oyle guzel gunler gostersin burdaki hepimize saglikla birbirimize bebislerimizin fotolarini attigimiz gunleri gorelim inşallah canimİnşallah canım ya bakalım rapor sonu kontrol var dayanamayıp dün gittim bir sorun yok dediler ... Hiç kanama olmaması çok iyi bebeğimin hareketlerini gördüm ... Değişik yanıtlarla karşılaşıyorum içim daha ferah eğer bariz bir şey olsaydı 3 tecrübeli doktor sorun yok demezdi.
İçini ferah tut öyle olmadıkça stresten daha çok gerilirsin hep stres daha büyük sorunlar doğurur.. Ben senden daha kötüydüm üstelik daha bebeğimi görmeden ağrı, rahimde kanama ile tanıştım. Eminim atlatacaksın allahın takdiri ona bırak için ferah olsun. Benim ki paranoya derecesinde :) Testi yaptım inanmadım. Kan tahlilinde inanmadım. Keseyi gördüm inanmadım. Boş mu diye. Canlanmaz mı diye. Mutluluğunu yaşayamadım. Ama nasip oldu işte bu güzel zamanları güzel duygularla geçir canım benim allah gönlüne göre versin ...
Yok canım ne olacakk :)) hem bi sıkıntı basıyo yani :)) zorlanıyorum ya yatağa zıplayarak geçer yüzüstü yatardım hep alışırım inşallah :))pardon canım ya ben bu lohusalarda falan gece korkuları oluyor ya ondan sandım yan yatarak uyumakta zorlanıyor musub
darısı bize yaa inşallah bende yarın gidicem ama baya korkuyorum negatif bisey duymaktanKizlarrr doktordan cıktımhersey yolunda burun kemiği oluşmuş, ensede normalmis ama yinede haftaya ikili test icin kan vereceğim. Cokk güzeldi kıpır kıpırdı girmeden çıkolata yemistim ondan sanırım elleri ayakları gördüm çok sükur. Darısı basınıza. 10+6 normalde ama 11+1 çıktı.
Esasen ben hastahanede yattigim donemde sendika magaza temsilcim is arkadasim aradi bende esimede anlatirsin ben karar vermedim dedim..konuyu esimede detayli anlat dedim...benim 5. Gebeligim digerleri dustuler hep bunu goz onune almislar mudur araya girip mail atiyor..kendin birakican ama haklarinida alican diye...mesela bugun yine bir erkek personel dilekce yazdi dilekcesini noter onaylamamis ihtarnameye donusturup o sekilde onaylamis..insan kaynaklari gorevlisi biz ihtarname istemiyoruz demis..olcak isi olmaz demis..ne demekse..beni aradi o cocuk sakin sen notere gitme bekle diye...benim burnuma hic iyi kokular gelmiyo ama bekliyecegim..baktim isime gelmiyor vazgecerim..Merhaba, Peki sen işten çıkmak istiyor musun? Eğer istifa gibi gösterirlerse haklarını alamazsın. Seni bu durumda işten çıkarma hakları yok. Önemli olan siz mi istifa ediyorsunuz? Eğer Dr. çalışman riski diyorsa zaten rapor verir.
Canım neden şikayet ettinÇok şükür canım iyi 1 hafta geride gec döllenme şimdilik sorun yok dedi. İkili test için aralıgın ilk haftası gidip randevu alıcam. Saglık bakanlıgına sikayet ettim bakalım ne olacak
İkili test için gün al dedi doktor gittim görevli hiç haftama bile bakmadan direk aralıgın ilk haftası gel randevu verelim dedi. Kesin tarih verecegide belli degil ordaki hastalara daha önce burda yer yok başka hastaneye yaptır diye yollamışlar bende sikayet ettim. Test yapılmadan gebelik takibine devam edemem diyor hem verdigim kanı kaybediyor ukala doktor yardımcısı sanki seçilmişler gibilerdi bugun. Doktor 10 gün sonra gel dedi adamın 10 gün sonrası için randevuları kapalı şaka gibiler.Canım neden şikayet ettin
Canım ben 2,5 aylıkken küçük bir çocuk karnıma çarptı..kafası tam kasıgima geldiCnm bnm sakin ol derin nefes al kendini skma oyuzden oluyo bosver hava al cik cama
İyi yapmışsın.. zaten sustuk diye bu hale geldiler..İkili test için gün al dedi doktor gittim görevli hiç haftama bile bakmadan direk aralıgın ilk haftası gel randevu verelim dedi. Kesin tarih verecegide belli degil ordaki hastalara daha önce burda yer yok başka hastaneye yaptır diye yollamışlar bende sikayet ettim. Test yapılmadan gebelik takibine devam edemem diyor hem verdigim kanı kaybediyor ukala doktor yardımcısı sanki seçilmişler gibilerdi bugun. Doktor 10 gün sonra gel dedi adamın 10 gün sonrası için randevuları kapalı şaka gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?