2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm cok sewndm bende merak ediodum noldugunu cinsiyet tahmini yapmadimi bide foto atsana bizde bakalm nasi gozukuyo bebisler o haftada ilk sen gordun:))

Bir tahmin yapmadi ama haftaya tekrar gideceğim. Resim denerim olursa eklerim senin randevun ne zaman?
darısı bize yaa inşallah bende yarın gidicem ama baya korkuyorum negatif bisey duymaktan
Bende çoook kotkarak gittim ama simdi bosa diyorum. 9 ay gecmez yoksa dedim yani. Doktorda dedi her ay risk var icini ferah tut diye.

Sizin sendika işverenden yana galiba noter onaylı istifa olmaz ancak ibraname olur, 15 gün sonra işi bırakacagına dair. Ayrıca eşin senin adına karar vermiş o yüzden istifa edeceksin malesef tazminatın yanacak işsizlik maaşı alamayacaksın. Sen doktordan rapor al götür ik'ya ver sen raporlu iken işten çıkaramazlar zaman kazanmış olursun

Murat kollugemi gittin cnm avcilardaki

Bir tahmin yapmadi ama haftaya tekrar gideceğim. Resim denerim olursa eklerim senin randevun ne zaman?

Bende çoook kotkarak gittim ama simdi bosa diyorum. 9 ay gecmez yoksa dedim yani. Doktorda dedi her ay risk var icini ferah tut diye.
Benmde cuma ikili tarama bakalm nolcak:)

Kizlarr devlette ikili test yapılıyor mu..
Evet canım yapılıyor sadi konuktan aralıgın il haftası gel randevu verelim dediler ben pek güvenmedim başka hastaneye git mutlaka dedi kendi doktorum.
Haseki, kanuni suştan süleyman, semiha şakir doğumevi onlara yönlendirdi ben kanuniden aldım 17sinde bakalım onlar ne zaman ikili test için gün verecek

Benmde cuma ikili tarama bakalm nolcak:)
Ya bana normalde bugünü vermisti sonra hersey yolunda ama garanti olsun haftaya gel tekrar dedi. Burun kemiği varsa risk yokmus zaten ensede normal çıktı. Ama yinede haftaya kan alayım dedi. Olsun bir daha görürüm dedim bende

Arkadas bugun dilekce yazdi notere onaylat demisler cocuga ik dan..noterde ben bunu onaylamam ihtarname olacak demis ihtarname yapip onayliyolar...insan kaynaklari bu sefer biz dilekce dedik ihbarname demedik olcak is olmaz falan demis ne sacmaliktir bu ya

Ben doğudayım.. geçen sene özelde yapılıyor dediler.. bugün sormadım.. ama siz yazınca..

Bakırköy sadi konuga gittim pişman oldum rezalet az kalır
Evet cok kalabalik ben gittgmde cok iyi bi uzman bakti sansima devletler hep oyle ama tecrubelerime gore gittigm en kadin dogumla ilgli islerin hizli yurudugu semiha sakir ztn dogumevi bide kanuniye git bakalm ben orayada gttim ikili taramayi bakirkoyde ozel byerde yaptrcm smdi

Çalıştıgın kurum çok çakal arkadaşın haklarını almadan işin peşini bırakmaz sen onun işlemleri sonuçlanana kadar rapor al vakit kazan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…