- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.901
Cnm cok sewndm bende merak ediodum noldugunu cinsiyet tahmini yapmadimi bide foto atsana bizde bakalm nasi gozukuyo bebisler o haftada ilk sen gordun:))
Bende çoook kotkarak gittim ama simdi bosa diyorum. 9 ay gecmez yoksa dedim yani. Doktorda dedi her ay risk var icini ferah tut diye.darısı bize yaa inşallah bende yarın gidicem ama baya korkuyorum negatif bisey duymaktan
Sizin sendika işverenden yana galiba noter onaylı istifa olmaz ancak ibraname olur, 15 gün sonra işi bırakacagına dair. Ayrıca eşin senin adına karar vermiş o yüzden istifa edeceksin malesef tazminatın yanacak işsizlik maaşı alamayacaksın. Sen doktordan rapor al götür ik'ya ver sen raporlu iken işten çıkaramazlar zaman kazanmış olursunEsasen ben hastahanede yattigim donemde sendika magaza temsilcim is arkadasim aradi bende esimede anlatirsin ben karar vermedim dedim..konuyu esimede detayli anlat dedim...benim 5. Gebeligim digerleri dustuler hep bunu goz onune almislar mudur araya girip mail atiyor..kendin birakican ama haklarinida alican diye...mesela bugun yine bir erkek personel dilekce yazdi dilekcesini noter onaylamamis ihtarnameye donusturup o sekilde onaylamis..insan kaynaklari gorevlisi biz ihtarname istemiyoruz demis..olcak isi olmaz demis..ne demekse..beni aradi o cocuk sakin sen notere gitme bekle diye...benim burnuma hic iyi kokular gelmiyo ama bekliyecegim..baktim isime gelmiyor vazgecerim..
Murat kollugemi gittin cnm avcilardakiİkili test için gün al dedi doktor gittim görevli hiç haftama bile bakmadan direk aralıgın ilk haftası gel randevu verelim dedi. Kesin tarih verecegide belli degil ordaki hastalara daha önce burda yer yok başka hastaneye yaptır diye yollamışlar bende sikayet ettim. Test yapılmadan gebelik takibine devam edemem diyor hem verdigim kanı kaybediyor ukala doktor yardımcısı sanki seçilmişler gibilerdi bugun. Doktor 10 gün sonra gel dedi adamın 10 gün sonrası için randevuları kapalı şaka gibiler.
Günde 1 tane aliyordum ama tamamen bıraktım simdi. 3 aydan sonra tavsiye etmiyorum dedi doktorum. Folik asitide biraktim vitamin alacagm artik.Tebrikk ederimm :))) maşallah progestan kullanıyo musun haala :)
Benmde cuma ikili tarama bakalm nolcak:)Bir tahmin yapmadi ama haftaya tekrar gideceğim. Resim denerim olursa eklerimsenin randevun ne zaman?
Bende çoook kotkarak gittim ama simdi bosa diyorum. 9 ay gecmez yoksa dedim yani. Doktorda dedi her ay risk var icini ferah tut diye.
Evet canım yapılıyor sadi konuktan aralıgın il haftası gel randevu verelim dediler ben pek güvenmedim başka hastaneye git mutlaka dedi kendi doktorum.Kizlarr devlette ikili test yapılıyor mu..
Bakırköy sadi konuga gittim pişman oldum rezalet az kalırMurat kollugemi gittin cnm avcilardaki
Ya bana normalde bugünü vermisti sonra hersey yolunda ama garanti olsun haftaya gel tekrar dedi. Burun kemiği varsa risk yokmus zaten ensede normal çıktı. Ama yinede haftaya kan alayım dedi. Olsun bir daha görürüm dedim bendeBenmde cuma ikili tarama bakalm nolcak:)
Gözün aydın nasıl için rahatladı dimi ?paylaştım ama kimse yorum yazmamis ama banaben bugun bebisimin çok. şükür kalp atışını duydum çok. duygulandim
Arkadas bugun dilekce yazdi notere onaylat demisler cocuga ik dan..noterde ben bunu onaylamam ihtarname olacak demis ihtarname yapip onayliyolar...insan kaynaklari bu sefer biz dilekce dedik ihbarname demedik olcak is olmaz falan demis ne sacmaliktir bu yaSizin sendika işverenden yana galiba noter onaylı istifa olmaz ancak ibraname olur, 15 gün sonra işi bırakacagına dair. Ayrıca eşin senin adına karar vermiş o yüzden istifa edeceksin malesef tazminatın yanacak işsizlik maaşı alamayacaksın. Sen doktordan rapor al götür ik'ya ver sen raporlu iken işten çıkaramazlar zaman kazanmış olursun
Hadi gözünaydinnn görmemistir kimse cok hızlı akıyor sayfalarpaylaştım ama kimse yorum yazmamis ama banaben bugun bebisimin çok. şükür kalp atışını duydum çok. duygulandim
aynen çok şükür rahatladım yaGözün aydın nasıl için rahatladı dimi ?
insallah canim cok.güzel. bi.duygu ya çok. duygulandimHadi gözünaydinnn görmemistir kimse cok hızlı akıyor sayfalarbundan sonrası hızlıca ilerler insaallah
Ben doğudayım.. geçen sene özelde yapılıyor dediler.. bugün sormadım.. ama siz yazınca..Evet canım yapılıyor sadi konuktan aralıgın il haftası gel randevu verelim dediler ben pek güvenmedim başka hastaneye git mutlaka dedi kendi doktorum.
Haseki, kanuni suştan süleyman, semiha şakir doğumevi onlara yönlendirdi ben kanuniden aldım 17sinde bakalım onlar ne zaman ikili test için gün verecek
çok. Teşekkürler canim
Evet cok kalabalik ben gittgmde cok iyi bi uzman bakti sansima devletler hep oyle ama tecrubelerime gore gittigm en kadin dogumla ilgli islerin hizli yurudugu semiha sakir ztn dogumevi bide kanuniye git bakalm ben orayada gttim ikili taramayi bakirkoyde ozel byerde yaptrcm smdiBakırköy sadi konuga gittim pişman oldum rezalet az kalır
Çalıştıgın kurum çok çakal arkadaşın haklarını almadan işin peşini bırakmaz sen onun işlemleri sonuçlanana kadar rapor al vakit kazan.Arkadas bugun dilekce yazdi notere onaylat demisler cocuga ik dan..noterde ben bunu onaylamam ihtarname olacak demis ihtarname yapip onayliyolar...insan kaynaklari bu sefer biz dilekce dedik ihbarname demedik olcak is olmaz falan demis ne sacmaliktir bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?