2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yani epeydir süren bi uygulama etkisi oşavağını düşünmüyorum bimere yazabilirsin ilk 3 ayı atlat sonra yazarsın ikili falan çıksın aradan...
İkili için tarih vermediler ki kafasından savdı aralıgın ilk haftası gel randevu verelim. Şimdi ver randevu ne engel oluyor gelince kesin verecekmisin diyorum gel bakarız diyor manyak mı bunlar anlamadım

İkili için tarih vermediler ki kafasından savdı aralıgın ilk haftası gel randevu verelim. Şimdi ver randevu ne engel oluyor gelince kesin verecekmisin diyorum gel bakarız diyor manyak mı bunlar anlamadım
Bende devlette hep boyle yaptıklarini duydum. Bakalım ne olacak artik. Herkes mecburen alternatif çözüm arıyor böyle olunca. Benim birazdan ikili testim medicana ankaraya geliyorum 80 liraymıs. Acıbadem Sigortamda var karsılar belki.

Herkese selam 9+2 kalp atışi herseyi normal ikili test için gün sayıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 2 3 gündür køyų sarı akıntı bendede var uykusuzluk cabası mide bulantısı hiç geçmiyor çıkarmıyorum ama sürekli kayıkla geziyor gibiyim amaaa çook mutluyum Allah sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin hepimize etsin İnşallah

Doğum teminatın varsa karşılar canım. İyi uygunmuş gittiğin yerde fiyatı.

11-14 hafta arası ikili zeka testi
16-18 hafta arası üçlü zeka testi
20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason
24-28 hafta arası şeker yüklemesi
32. Hafta genel kontrol
36. Hafta ultrason ve nts
Daha sonra haftalık takip
Böyle bir kagıt verdiler elime

3 çocuk istiyoruz diye meydan meydan dolaşıyorlar, saglıgını da düşünmek zorumdalar

selam kızlar 7 haftalık hamileyim geçen hafta cuma günü kalp atışlarını duyduk ama sabahları çok az mide buluantısı dışında ne uyku ne kasık batması hiç belirtim yok. normal mi bu durum. sizlerde durumlar nasıl

Ise yarar canim.ben zamaninda dis doktorunu sikayet ettim.ilerleyen zamanlarda hastane beni aradi toplanti yapilacak sikayetinizle ilgili dedi.sizde gelin dedi.ama ben milli egitimde onemli bi toplantim oldugu icin gidemedim.hastaneyi saglik bakanliginin aramasi bile yeter korkmalari icin

Ne mutlu sana maşallah de

Doğum günün kutlu olsun canım. Inşallah bi daha ki doğum gününü bebeğin kucağında kutlarsin :)

İnşallah yarar gercekten çok sinir bozucu tutumları

Icmeye calisicam canim inşallah en azindan 2 litre icsem nile yeter

Amin canım bence o akıntı normal içini ferah tut insallah
Cok sagol canim cevabin icin icimi rahatlattiniz sabahtan bu yana normale dondu cok şükür

Ben bundan istiyoruuuuummm
Evettttttt bende bundan istiyorum her bebek magazisinin onunden gecerken boynum kopardi bu besige bakmak icin ve hep iclenirdim Rabbim nasip eder nisan mayis ayina cikarsak almayi dusunuyoruz inşallah az kullanacak ama bizdeki heveste icimizdemi kalsin

Merhaba, Peki sen işten çıkmak istiyor musun? Eğer istifa gibi gösterirlerse haklarını alamazsın. Seni bu durumda işten çıkarma hakları yok. Önemli olan siz mi istifa ediyorsunuz? Eğer Dr. çalışman riski diyorsa zaten rapor verir.

kizlar karnima demir yumruk gibi bir agri saplandi.. cok gergindim esimlefe kavga ettik agladim falan simdi deli gibi bi agri var bilmiyorum niye. sol tarafa saplaniyo

Sağol canım iyiyim bende bebiş iyi dün gördük kendilerini sata uyumlu gidiyormuş :)) içini ferah tut stres yapma olumlu şeylerle karşılacağına ben eninim :))

Ben kaç gündüe kabus görüyorum hemde gece resmen boğazıma birisi oturmuştu eşimde uyuyamıyo benim yüzümden ://
öyle bi hissiyat oluyorsa yatmadan mutlaka ayetel kursi ve muavvezeteyn yani felak nas surelerini oku canım kan değerleri ile de alakası varmış diye okumustum bi makalede ama aslı var yok bilmiyorum bu gece sıkışma hissinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…