- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.021
Ben başta şişkinlik daha çok hissediyordum şimdi 9.haftadayiz o kadar şişkinlik yok karnım çok rahat. Bulantı kötü olsa bile en azından bebeğin varlığını biliyorsunuz,olmayınca iyi ama bu defa belirtusizlikten kafa yemeceler oluyor. Tevekkal Allah diyorum rahatlamaya çalışıyorumhahahh olabilir canım:) ama rahmimiz büyüdüğü için karın ağrısı gibi şikayetler normalmiş doktorum soylemişti. sanırm bu sertlesme de normaldir..
bulantı olmadığı günlerde acaba bir sorun mu var diye düşünüyo insanBen başta şişkinlik daha çok hissediyordum şimdi 9.haftadayiz o kadar şişkinlik yok karnım çok rahat. Bulantı kötü olsa bile en azından bebeğin varlığını biliyorsunuz,olmayınca iyi ama bu defa belirtusizlikten kafa yemeceler oluyor. Tevekkal Allah diyorum rahatlamaya çalışıyorum
Benimde bazen bulantım oluyor bazen olmuyor. 2. hamileliğim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı. Hem artık hafta sayımız arttı giderek bulantılar azalacaktır kendinizi üzmeyinbulantı olmadığı günlerde acaba bir sorun mu var diye düşünüyo insan
Zaman hiç geçmiyor. Şu 3 ay bir bitse. Biraz göbişler çıksa. İştahlar açılsa,bulantı olmasaaaa. Bi sürü kilolar almaya razıyım yeter ki midem rahatlasın artık
Evet ana bulantıdan çok bezdim gözüm hiçbir şey görmüyor:)
Bende bulantidan ve herseyden tiksinmekten muzdaribim Allahın gücüne gitmesin ama 4 gözle bekliyorummm bitmesini seni çok iyi anlıyorum
İnşallah canım haftaları sayoyorum resmen. Daha 10. Haftaya giricem bakalım. Şu an 54 kilo civarıyım. Küçükkende hep çok çok zayıftım. Çok kilo alırsam ilk kez rwjim yapucam:)
1 ay içinde kesilir umarım.
Canım ben 52 işe hamile kaldım, herkes en zayıfsın hemen verirsin dedi kiloları.. ama öyle olmadı.. küçükken de evlendiğimde de zayıflığıyla meşhur olan ben..
bulantı olmadığı günlerde acaba bir sorun mu var diye düşünüyo insan
Mutfak ve buzdolabının kapisini 13 ekimden bu yana açmıyorum Allah kocamdan razi olsun akşam geç geliyor birde benim karnimi doyuruyor makarna,bulgur pilavı, patates haşlama yoğurt ekmek zeytin bunları yiyerek yaşıyorum şükür Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun larda katlanılirBenim de midem o kadar kötü ki çok iştahsızım. Her türlü yemek kokusu, hatta mutağa girmek bile midemi bulandırıyor. Öğürüyorum hep.
Hatta bu sabah ilk kez kustum. Tam Türk dizilerindeki kadınlar gibi oldum, eşim ben kusunca bana güldü.
Annem patates haşladı getirdi, o iyi geldi bak, yiyebildim. Denemeyen varsa denesin.
Bir de eczaneden Gaviscon şurup aldım.
Bu arada ben de Zayıfım. Minyonum. 45 kiloyum, gebeliğe de 45 kilo ile başladım, hala 45 kiloyum. Bakalım nasıl seyredecek kilo durumları?
Gunaydin annisler cumartesi gidicem inşallah büyümüştür melegim sata göre 7+4 olucam gittigimdeçok sağol canim inşallah en kisa zamanda sen de duyarsın ne zaman gidiyorsun doktora
Kendime yakin kilo gordugume coook sevindimm bende 42 kiloyum 42 kilo ile basladim 7 haftaligim bulantim yok ama istahta yok az yiyebiliyorum ve kendimi bildim bileli boyleyim bu yuzden cok korkuyorum bebek buyuyecekmi kilo alabilecekmiyim diye resmen 15 kilo alayim diye dua ediyorum ve dogumdan sonra vermek istemiyorum ilk gebeliginmi hep bu zayiflikta gebelik nasil ilerler diye merakediyorumBenim de midem o kadar kötü ki çok iştahsızım. Her türlü yemek kokusu, hatta mutağa girmek bile midemi bulandırıyor. Öğürüyorum hep.
Hatta bu sabah ilk kez kustum. Tam Türk dizilerindeki kadınlar gibi oldum, eşim ben kusunca bana güldü.
Annem patates haşladı getirdi, o iyi geldi bak, yiyebildim. Denemeyen varsa denesin.
Bu arada ben de Zayıfım. Minyonum. 45 kiloyum, gebeliğe de 45 kilo ile başladım, hala 45 kiloyum. Bakalım nasıl seyredecek kilo durumları?
sen de ben gibi olmuşsun bende toplamda 3 kez istifra ettim ama cok kötü yapiyor beni ya hasta gibi oluyorum sonrasında bende 44 ile başladım en son 46 idim ama belko zayiflamisimdir bu aralr pek bisey yiyemiyorumBenim de midem o kadar kötü ki çok iştahsızım. Her türlü yemek kokusu, hatta mutağa girmek bile midemi bulandırıyor. Öğürüyorum hep.
Olur ikamete bakmıyolarGünaydın kızlar, ya ben oturduğum yere yeni taşındım. İkametimi henüz değiştirmedim. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmak istiyorum, gebe olduğumu bilsinler, direk sağlık ocağıma gitsem böyle böyle desem olur mu?
Ya ben bugün hayatımda ilk kez bir hastalığım olmadan kustum çok kötüydü... Yumurtanın beyazını yiyemiyorum sarısıda gitti artık...sen de ben gibi olmuşsun bende toplamda 3 kez istifra ettim ama cok kötü yapiyor beni ya hasta gibi oluyorum sonrasında bende 44 ile başladım en son 46 idim ama belko zayiflamisimdir bu aralr pek bisey yiyemiyorumpatates haslamasi bana da cok iyi geldi birde ac iken elma ye o da iyi oluyo
Bir arkadaşım 45 kiloydu 9 ay boyunca 10 kilo aldı.. p da vermek istemedi boyu da 1.70.. ama hemen verdi.. ama bebeği gayet iyi doğdu..Kendime yakin kilo gordugume coook sevindimm bende 42 kiloyum 42 kilo ile basladim 7 haftaligim bulantim yok ama istahta yok az yiyebiliyorum ve kendimi bildim bileli boyleyim bu yuzden cok korkuyorum bebek buyuyecekmi kilo alabilecekmiyim diye resmen 15 kilo alayim diye dua ediyorum ve dogumdan sonra vermek istemiyorum ilk gebeliginmi hep bu zayiflikta gebelik nasil ilerler diye merakediyorum
ruh öküzü ya da değiller ama iyi ki varlar az önce eşime moralim bozuldu ama yine fayda ondan var sadece aksam ezanindan bu yana midemde yanma var sağolsun basimda dolanip duruyo napmaliyim diye ama ben de blmiyom ki yanmaya ne iyi gelir ilac almayi da düşünmüyorum Saraçoğlu nun ik yudum süt tavsiyesini deneyen var mı eger iyiyse paket sütten de olsa icmeye çalışıcam
Daha çok erken ama hissetmemiz mümkün değil biraz daha bekleyeceğiz bağırsak hareketleriyle karıştırılıyormuş ilk zamanlar :)Elinizi karninizin alt kısmına koyduğunuzda pit pit hissediyor musunuz. Annem ben öyle anlıyordum dedi bazen karnım seyirirdi dedi. Annem hiç ultrasyona girmemiş bana hamileliği boyunca düşünün biz nasıl böyle panik yapıyoruz herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?