2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hahahh olabilir canım:) ama rahmimiz büyüdüğü için karın ağrısı gibi şikayetler normalmiş doktorum soylemişti. sanırm bu sertlesme de normaldir..
Ben başta şişkinlik daha çok hissediyordum şimdi 9.haftadayiz o kadar şişkinlik yok karnım çok rahat. Bulantı kötü olsa bile en azından bebeğin varlığını biliyorsunuz,olmayınca iyi ama bu defa belirtusizlikten kafa yemeceler oluyor. Tevekkal Allah diyorum rahatlamaya çalışıyorum

bulantı olmadığı günlerde acaba bir sorun mu var diye düşünüyo insan

Slm kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor bakalım ben tuhafım çok bulanti yok ama genirmek var bilmiyorum bide acayip baş ağrısı kızlar hergün baş ağrısı sizlerdede varmı

Zaman hiç geçmiyor. Şu 3 ay bir bitse. Biraz göbişler çıksa. İştahlar açılsa,bulantı olmasaaaa. Bi sürü kilolar almaya razıyım yeter ki midem rahatlasın artık

Evet ana bulantıdan çok bezdim gözüm hiçbir şey görmüyor:)

Bende bulantidan ve herseyden tiksinmekten muzdaribim Allahın gücüne gitmesin ama 4 gözle bekliyorummm bitmesini seni çok iyi anlıyorum

Canım ben 52 işe hamile kaldım, herkes en zayıfsın hemen verirsin dedi kiloları.. ama öyle olmadı.. küçükken de evlendiğimde de zayıflığıyla meşhur olan ben..

bulantı olmadığı günlerde acaba bir sorun mu var diye düşünüyo insan

Benim de midem o kadar kötü ki çok iştahsızım. Her türlü yemek kokusu, hatta mutağa girmek bile midemi bulandırıyor. Öğürüyorum hep.
Hatta bu sabah ilk kez kustum. Tam Türk dizilerindeki kadınlar gibi oldum, eşim ben kusunca bana güldü.
Annem patates haşladı getirdi, o iyi geldi bak, yiyebildim. Denemeyen varsa denesin.
Bir de eczaneden Gaviscon şurup aldım.
Bu arada ben de Zayıfım. Minyonum. 45 kiloyum, gebeliğe de 45 kilo ile başladım, hala 45 kiloyum. Bakalım nasıl seyredecek kilo durumları?

Mutfak ve buzdolabının kapisini 13 ekimden bu yana açmıyorum Allah kocamdan razi olsun akşam geç geliyor birde benim karnimi doyuruyor makarna,bulgur pilavı, patates haşlama yoğurt ekmek zeytin bunları yiyerek yaşıyorum şükür Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun larda katlanılir

arkadaşlar ben geçen hafta mide bulantısı yüzünden çok kötü oldum acile götürecekti eşim istemedim serum takarlar diye. şunu söyleyebilirim yiyemiyorsanız kendinizi zorlamayın. bir de en önemlisi ülker tuzlu çubuk kraker bana ilaç gibi geldi sürekli ondan yedim çantamdan başucumdan hiç ayırmıyorum mutlaka deneyin canlarım çok iyi geliyor bulantıyaa

Kendime yakin kilo gordugume coook sevindimm bende 42 kiloyum 42 kilo ile basladim 7 haftaligim bulantim yok ama istahta yok az yiyebiliyorum ve kendimi bildim bileli boyleyim bu yuzden cok korkuyorum bebek buyuyecekmi kilo alabilecekmiyim diye resmen 15 kilo alayim diye dua ediyorum ve dogumdan sonra vermek istemiyorum ilk gebeliginmi hep bu zayiflikta gebelik nasil ilerler diye merakediyorum

sen de ben gibi olmuşsun bende toplamda 3 kez istifra ettim ama cok kötü yapiyor beni ya hasta gibi oluyorum sonrasında bende 44 ile başladım en son 46 idim ama belko zayiflamisimdir bu aralr pek bisey yiyemiyorum patates haslamasi bana da cok iyi geldi birde ac iken elma ye o da iyi oluyo

Ben kendime bulantı bilekliği bile aldım. Ama işe yaramadı diyebilirim. Öğle molasından önce zofran zyds içtim çok kötüydüm çünkü. Az bişeyler yiyebildim. Ben de sıcak kokulu yemekler yiyemiyorum. Twncere yemeği yemiyorum haftalardır diyebilirim.

Ya ben bugün hayatımda ilk kez bir hastalığım olmadan kustum çok kötüydü... Yumurtanın beyazını yiyemiyorum sarısıda gitti artık... ((

Bir arkadaşım 45 kiloydu 9 ay boyunca 10 kilo aldı.. p da vermek istemedi boyu da 1.70.. ama hemen verdi.. ama bebeği gayet iyi doğdu..

Elinizi karninizin alt kısmına koyduğunuzda pit pit hissediyor musunuz. Annem ben öyle anlıyordum dedi bazen karnım seyirirdi dedi. Annem hiç ultrasyona girmemiş bana hamileliği boyunca düşünün biz nasıl böyle panik yapıyoruz herşeyi

cnm bana drım gavıscon surup verdı, ıcınde sakıncalı hıcbırmadde yokmuş hatta bebeklere bıle reflu olunca verılıyormuşşş... mutlaka dene. benım cok işime yaradı

Daha çok erken ama hissetmemiz mümkün değil biraz daha bekleyeceğiz bağırsak hareketleriyle karıştırılıyormuş ilk zamanlar :)

Ah bu bulantılar beni mahvetti sabah kalktım yine hunharca oguruyorum aynaya bi baktım yüzüm pancar gibi kızarmış kendimi sıkmaktan tencere yemeği yiyemiyoruz çubuk kraker sabah tost hep kuru seyler fayda ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…