- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.041
Benim 26 ekim gibi hastahanede yattigim donemde aradilar ben karar vermedim bir esimede konuyu anlatirmisin dedim is arkadasim olan sendika temsilcisine. O da benim teli ariyor esimde panik tabi 5. Gebeligim oldugu icin tamam esim ciksin diyor benim namima..is yerindende mail atiyorlar iste benim durumumu 5. Gebeligim oldugunu daha oncekileri kaybettigimi yaziyorlar..onlarda ok diyo dilekce istiyorlar...Canım, nasıl bir işyerinde çalışıyorsun bilmiyorum ama belliki personel eritmek istiyorlar. Seninde durumunu kullanmışlar. Anladığım kadarı ile istifaya zorluyorlar. Her şirketin ik prosedörü farklıdır. Hamile bir kadını haklı sebep göstermeksizin (sağlık nedenlerini haklı sebep olarak gösteremezler) işten çıkaramaz eğer çıkarırsa işçi dava açar ve işçi mahkemeleri genelde çalışanın lehine karar verir özellikle hamileyse , işveren açıcısından bu prosedörlerden kurtulmak için en kolayı sizin istifa etmeniz tabiiki, ihtar ise uyarı niteliğinde sonuçta. Aşağıda bir link paylaşacağım sana yardımcı olacağını umuyorum.
https://www.alomaliye.com/2012/09/2...eniyle-isten-cikariliyorum-haklarim-nelerdir/
Cnm cok gecmis olsun bizmki surekli kaybedenlerde hastalk .gibi oluyo artik bu durum cok sukur bi evladin var benmde 4.kaybim war bu devam ediyo claxenle ilk defa hayirlisi allahtan allah sabir versin saglik versin evladina ve sanaSelam haziran anneleri. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle. Simdi doktordan geldim, bebegimin kalp atislari durmus. Bebegin gelisimi normal haftasina goreydi. Belki birkac gundur kalbi durmus olabilir dedi doktor. Kurtaj yapmalisin dedi. Esim belcikada yaşıyor ben almanyadayim. Esim hafta sonu geldikten sonra hastaneye gidebilirim oglum kucuk birakacak yerim yok dedim. Hic planlamadan hic beklemedigim bir anda hayata girdi ve her sey normal ilerliyor diye dusunurken kalbi durmus bebegimin. Bu 4. Kaybim oldu. Icimde koca bir bosluk var. Herkes bu bebek mutlaka saglicakla sorunsuz dogar diyordu ama ben hep baglanmaktan korktum. Ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim sizler hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Ve umarim butun kadinlar annelik duygusunu yasarlar. Doktorlar benim durumuma hep umutsuz vaka olarak bakti ama bir mucize gibi 3 kayiptan sonra oglum dogdu gecen sene. Ona sariliyorum simdi. Ve umarim her kadinin simsiki sarilabilecegini cocugu/lari olur. Sevgiyle ve saglicakla kalin hepiniz.
Cok sagol. Umarim saglicakla kucagina alirsin. Bir çocuğum var ona da sukur diyorum.Cnm cok gecmis olsun bizmki surekli kaybedenlerde hastalk .gibi oluyo artik bu durum cok sukur bi evladin var benmde 4.kaybim war bu devam ediyo claxenle ilk defa hayirlisi allahtan allah sabir versin saglik versin evladina ve sana
Cok gecmis olsun. Bende en çok bu durumdan korkuyorum. Hic bir belirti yasadin mi yoksa randevudami öğrendin?Cok sagol. Umarim saglicakla kucagina alirsin. Bir çocuğum var ona da sukur diyorum.
6 7 haftalarda kese ayni böyle oluyor. Bebek kucücük sonrasinda kese ve bebek ayni oranda büyümüyor, bebek buyüyor benim 8de bile böyleydi. Sonra değisti bu durum 11. Haftam bitti bebek kocaman kesenin yarısından fazlaGünaydın kıźlar.
Sorum var yine.
Moralim bozukcok uyudugum için sanırım başım da agrıyor.
Doktor bana 6 haftalıksın demişti.
Kese 6 hafta icin bana büyük geldi.
Internete bakıyorum bebeklerde daha buyuk keselerde daha kucuk oluyor.
Bende tam tersi bebek cok kucuk gozukuyor kese buyuk sanki
Selam canım benimde göbeğimin altında sertlik var erken farkettim ben hatta bu durumda Karnımiz erken mi cikicak acabaselam herkese :) kızlar göbeğimin alt kısmında tam bebeğin olduğu bölgede bi sertleşme başladı böyle bişey yaşayan var mı?? bide herkes erkenden karnımın belirdiğini söylüyo sizde nasıl durumlar??
Tabi tabi parmaklarini bile gordum benBen de 24 ünde gitcem. 10 haftalık olcam o zaman. Ben de görür müyüm ellerini ayaklarını. Geçen hafta fasulye gibiydi
Cnm basın sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum Allah ilk çocuğuna sağlık sıhhat versin iyi ki var...Selam haziran anneleri. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle. Simdi doktordan geldim, bebegimin kalp atislari durmus. Bebegin gelisimi normal haftasina goreydi. Belki birkac gundur kalbi durmus olabilir dedi doktor. Kurtaj yapmalisin dedi. Esim belcikada yaşıyor ben almanyadayim. Esim hafta sonu geldikten sonra hastaneye gidebilirim oglum kucuk birakacak yerim yok dedim. Hic planlamadan hic beklemedigim bir anda hayata girdi ve her sey normal ilerliyor diye dusunurken kalbi durmus bebegimin. Bu 4. Kaybim oldu. Icimde koca bir bosluk var. Herkes bu bebek mutlaka saglicakla sorunsuz dogar diyordu ama ben hep baglanmaktan korktum. Ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim sizler hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Ve umarim butun kadinlar annelik duygusunu yasarlar. Doktorlar benim durumuma hep umutsuz vaka olarak bakti ama bir mucize gibi 3 kayiptan sonra oglum dogdu gecen sene. Ona sariliyorum simdi. Ve umarim her kadinin simsiki sarilabilecegini cocugu/lari olur. Sevgiyle ve saglicakla kalin hepiniz.
Benimde bu sefer zaman gecmedi 3 hafta çok uzunn geldi. Birde hareketleri hissetsem sorun olmayacakta cok merak ediyorum nasıl diye. Çok şükür sende yarin görürsun insaallahgünaydın kızlar ftbl çok sevindim canım darısı hepimizin başına bizde görsek minnoş elleri bacaklarıbende yarın gece gidicem ama zaman geçmedi bu sefer bir türlü.
Daha pit pitlari hissedemiyorum belkide benim ilk olduğu içindir. Benim annemde aynı dogunca cinsiyetini ogrenirdik diyor biz şimdiden cinsiyet telasina girdik hergün ruyalarima giriyor kız ve erkek bebeklerElinizi karninizin alt kısmına koyduğunuzda pit pit hissediyor musunuz. Annem ben öyle anlıyordum dedi bazen karnım seyirirdi dedi. Annem hiç ultrasyona girmemiş bana hamileliği boyunca düşünün biz nasıl böyle panik yapıyoruz herşeyi
Canım geçmiş olsun. İçindeki acıyı bir nebze olsun anlayabilirim belki. Ama çok şükür ki evlat sevgisini anne olmayı tadabilmişsin. Darısı bizlere. İçimizde büyüyen bir canlı. Ona müdahale edemiyoruz göremiyoruz. Rabbimize emanet. Böyle olduysa vardır Rabbimin bir takdir ettiği. Yazın ben de her şey normalken diğer kontrolümde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Şimdi ne olacak bilmiyorum ama dediğim gibi Rabbime emanet. Allah azap etmek istese ya da rahmet dilese Kim engelleyebilir. Yani tek yardımcımız tek sığınağımız Rabbimiz. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Selam haziran anneleri. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle. Simdi doktordan geldim, bebegimin kalp atislari durmus. Bebegin gelisimi normal haftasina goreydi. Belki birkac gundur kalbi durmus olabilir dedi doktor. Kurtaj yapmalisin dedi. Esim belcikada yaşıyor ben almanyadayim. Esim hafta sonu geldikten sonra hastaneye gidebilirim oglum kucuk birakacak yerim yok dedim. Hic planlamadan hic beklemedigim bir anda hayata girdi ve her sey normal ilerliyor diye dusunurken kalbi durmus bebegimin. Bu 4. Kaybim oldu. Icimde koca bir bosluk var. Herkes bu bebek mutlaka saglicakla sorunsuz dogar diyordu ama ben hep baglanmaktan korktum. Ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim sizler hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Ve umarim butun kadinlar annelik duygusunu yasarlar. Doktorlar benim durumuma hep umutsuz vaka olarak bakti ama bir mucize gibi 3 kayiptan sonra oglum dogdu gecen sene. Ona sariliyorum simdi. Ve umarim her kadinin simsiki sarilabilecegini cocugu/lari olur. Sevgiyle ve saglicakla kalin hepiniz.
Benimde; ))Ben ilk öğrendiğimden beri herkes biliyor:)
Selam canım benimde göbeğimin altında sertlik var erken farkettim ben hatta bu durumda Karnımiz erken mi cikicak acaba[/Q
olabilir canım belki erken şişeriz
Kızlar varsa 7, 8, 9 haftalık ultrason görüntülerini atar mısınız..
Teşekkür ederim canımcanım ben yüklemiştim bunu tekrar yüklüyorum senin için 8+4 günlüktü
Eki Görüntüle 1685639
cnm benim minnosum 8-9 haftalik ultrason göruntusuKızlar varsa 7, 8, 9 haftalık ultrason görüntülerini atar mısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?