2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bisey sorucam acaba benim bu mide bulantısı psikolojik mi?böyle Cok yogun olduğum zaman hiç bişey hissetmiyorum ama ne zaman boşta kalsam midem bulaniyo gibi oluyoz hiç zevkle yemek yiyemiyorum.hep böyle yemek düşününce içim kalkiyo gibi.cankm hic bisey yemek istemiyo.ama yemeye baslayinca da masallah:))sizlerin nasıl mide bulantısı durup dururken mi bulaniyo?Ilk hamileliğimde hiç yasamadigim için bilmiyorum.ama kendım den suphe ediyorum. Acaba ben kendi kendime mi mide mi bulandiruyorum diye

Anladığım kadarıyla eşiniz bulunduğunuz durumun telaşı içinde sizin adınıza karşı tarafa bir karar belirtmiş. Ama zaten ortada sizin attığınız bir imza yoksa eşinizin sözel olarak söylediği bir şey yasal olarak bir şey ifade etmez. İşyeriniz size karşı bu durumunuzu kullanamaz. Siz henüz hastanedeyken böylesi bir özel durum yaşarken şirket size bu yönde bir soru sorması zaten doğru değil. Bulunduğunuz anın psikolojisi ile bir söylemde bulunmuş olabilirsiniz. Ama işinize geri döndüğünüzde bu durumu paylaşabilirsiniz. Bulunduğunuz özel durumda eşiniz sizin adınıza böyle bir şey söylemiş ama fikriniz değişmiş olabilir.

Normalde bukdr mız mız eden biri degilim.
Insanın kaybı olunca her şey farklı oluyor.
Korkudan evhamlar yapıyor.
Tşkr ederim cnm cvp icin.
Içim rahatladı

anlattıklarının aynısı bende de oluyor canım. midemi düşününce bulantım artıyor sanki. oyüzden kendini sürekli mesgul etmeye calış. herhangi bir ise yogunlaşmışken ansızın bulanmıyor çünkü. bence ikimizinki de psikolojik birazcık

Cok geçmiş olsun. Rabbim sana güc ve kucagındaki evladına uzun omür versin.
En azından sarıla bilecegin bir evladın var.
Doktora gidip hormon vs testler yaptr bence genetik test.
4 kaıp boşa degildir diye düşünüyorum.
Umarım guzel haberlerle gelirsin.

Geçmiş olsun canım üzülme Allah saglıklı bir bebek nasip etsin hepimizin başına gelebilir hayırlısı olsun

Normalde bukdr mız mız eden biri degilim.
Insanın kaybı olunca her şey farklı oluyor.
Korkudan evhamlar yapıyor.
Tşkr ederim cnm cvp icin.
Içim rahatladı
Evet ben de öyleyim kendime şaşırıyorum bazen. Farklı Bir ağrı olsa ya da akıntı rengi farklı olsa hemen gözler doluyor. İlk böyle değildi kaybedince şimdi acaba bişey mi oluyor diye hep evham maalesef

Arkadaşlar doktorum bana beslenme açısından hiçbir uyarı yapmadı. Şunları yeme vs diye. Sizin dikkat ettiğiniz neler var? Çoğu şeyi olduğu gibi bunu da sizden öğreniyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…