2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim ne desek bos Rabbim olan evladina saglik versin en azindan sarilip kokusunu cekicen bi yavrun var onunla teselli ol bende kaybettim ve bunda hep yuregim agzimda kalp atislarini daha alamadim ne olacagini hic bilmiyoruz Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar doktorum bana beslenme açısından hiçbir uyarı yapmadı. Şunları yeme vs diye. Sizin dikkat ettiğiniz neler var? Çoğu şeyi olduğu gibi bunu da sizden öğreniyim :)
Normal hayatımızda zararlı olan şeyleri yeme ona dikkat et dedi bana doktorum. Bazı bitki çayları zararlı bide gebelikte ondan bahsetti, ıhlamur bile günde 2 bardak içilebiliyor. Onun dışında bi kısıtlama getirmedi ama ben çay kahvede içmiyorum hiç , demiri düşürüyor. Onun dışında tabi çok daha dikkatli ve düzenli besleniyorum sütü uht değil günlük cam şişede olanlardan alıyorum, uht zararlı çünkü heleki hamilelikte. yoğurdu kendim mayalıyorum zaten, her gün bol meyve her akşam salata yiyorum vs.

Normalde bukdr mız mız eden biri degilim.
Insanın kaybı olunca her şey farklı oluyor.
Korkudan evhamlar yapıyor.
Tşkr ederim cnm cvp icin.
Içim rahatladı
Bende senin gibiyim. Hatta herkes şaşırıyor benim kadar rahat birinin kafasina takmasına. Ama zor süreçlerden gectik bundan sonra bebeklerimiz bizimle insaallah.

Cok sevindim cnm ultrason fotosunu koy görelim bebişi.kac haftalık olmuş

Arkadaşlar doktorum bana beslenme açısından hiçbir uyarı yapmadı. Şunları yeme vs diye. Sizin dikkat ettiğiniz neler var? Çoğu şeyi olduğu gibi bunu da sizden öğreniyim :)
Benim doktorum haftada iki kez balik ye dedi. Hazir tavuk ve disarda salata yemek yasak. Haftada en az 3 kezde badem findik ve ceviz 5 er tane. Onun dısinda her sabahta 1 yumurta ye dedi ama iyi pismis olmaliymis

Benim doktorum haftada iki kez balik ye dedi. Hazir tavuk ve disarda salata yemek yasak. Haftada en az 3 kezde badem findik ve ceviz 5 er tane. Onun dısinda her sabahta 1 yumurta ye dedi ama iyi pismis olmaliymis
Ben süt yumurta balık yogurt tatlı hepsinden tiksindim.
Kokusunu bırak görmeye bile tahammul edemiyorum

Gözün aydınnnn çoook güzel bir duygu di mii) bende zeka testi istemedim ama ense kalinliği ve burun kemiği normaldi. Haftaya randevu aldim kan vereceğm yinede.

Hoş geldinnn:) yakınmıs tarihlerimiz. Nasıl gidiyor hamilelik ilk gebeliğin mi?

Ilk 10 haftada bende öyleydım. Balik hapi ictim doğal omega. Suan normallestim ama çok şükür zamanla düzene girer insaallah.
Mmmm ben omega hapı almadım.
Alsamıki acaba.
Aspirin folik asit birde bu cok gelmezmi

Ben ilk kalamar aşermiştim hemen gidip yemiştim 2 porsiyon :) balık yemeye gidersek ben kalamar yiyorum balıktan tiksiniyorum maalesef
Tavsiye etmem ama kalamadın yumusaması için bir gece beyaz sarapta bekletiliyor. Hamilelikte alkol tehlikeye sokabilir gebeligini

Ben kız hissediyorum herkeste kız diyor ama esim erkek hissediyorum dediğinden beri bende erkek hissetmeye başladim kafam karıstı
Benim eşimde cinsiyetini merak etmiyorum çünkü eminim erkek diyor :) bende hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek hissediyorum tamamen iç güdüsel yoksa kız erkek farketmez

Esimin verdigi cevabin sonrasinda ik mudurune benim durumum hakkinda mail atmislar..anlasmali cikis icin...simdide bugun doktorum calisirsin dedi diyorum ik mudurune mail atildi ismin verildi diyorlar...benim geri donusum olamaz mi ki..illa istedikleri ihtarnameyi cekmek zorundamiyim..diger erkek personel dun cekti ben henuz birsey yapmadim..mudurum yillik izinden yarin geliyor ve bana telefonda 10 gun evvel sert konusmustu geri donus olmaz diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…