Selam haziran anneleri. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle. Simdi doktordan geldim, bebegimin kalp atislari durmus. Bebegin gelisimi normal haftasina goreydi. Belki birkac gundur kalbi durmus olabilir dedi doktor. Kurtaj yapmalisin dedi. Esim belcikada yaşıyor ben almanyadayim. Esim hafta sonu geldikten sonra hastaneye gidebilirim oglum kucuk birakacak yerim yok dedim. Hic planlamadan hic beklemedigim bir anda hayata girdi ve her sey normal ilerliyor diye dusunurken kalbi durmus bebegimin. Bu 4. Kaybim oldu. Icimde koca bir bosluk var. Herkes bu bebek mutlaka saglicakla sorunsuz dogar diyordu ama ben hep baglanmaktan korktum. Ne diyecegimi bilemiyorum. Umarim sizler hepiniz saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Ve umarim butun kadinlar annelik duygusunu yasarlar. Doktorlar benim durumuma hep umutsuz vaka olarak bakti ama bir mucize gibi 3 kayiptan sonra oglum dogdu gecen sene. Ona sariliyorum simdi. Ve umarim her kadinin simsiki sarilabilecegini cocugu/lari olur. Sevgiyle ve saglicakla kalin hepiniz.