2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hoş geldinnn:) yakınmıs tarihlerimiz. Nasıl gidiyor hamilelik ilk gebeliğin mi?
Hoş bulduk canimcim. Evet ilk miniğim. Hatta ilk denemede gelen miniğim haftalardir bitkisel hayattaydım. Hiç bişey yemeden yatarak yaşadım. Ama bu hafta çok şükür biraz azaldı bulantilar ve az da olsa atıştırmaya başladım. Sizlerden nasıl durumlar

Tavsiye etmem ama kalamadın yumusaması için bir gece beyaz sarapta bekletiliyor. Hamilelikte alkol tehlikeye sokabilir gebeligini
Her yerde o şekilde yapıldığını zannetmiyorum zaten olsa tadınıda alırdım hem o kadarcık alkolünde zararı olmaz. Doktoruma sordum yiyebilirsin dedi. Midye yeme hamile olmasanda yeme hatta o çok zararlı dedi.

Mmmm ben omega hapı almadım.
Alsamıki acaba.
Aspirin folik asit birde bu cok gelmezmi
Bana balık yemiyorum diye verdi doktorum. Ama vermediyse gerek yoktur belki. Bende aspirin ve folik asit aliyordum. Simdi folik asiti biraktim vitamin aliyorum karısık.

Benim eşimde cinsiyetini merak etmiyorum çünkü eminim erkek diyor :) bende hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek hissediyorum tamamen iç güdüsel yoksa kız erkek farketmez
Yaa çok heyecanli az kaldi bide oğrenmemize bakalim ne olacak benimde ilk hic farketmez ama bir bilsem alısveris yapacagm

Ben uyarmıs olayım işin içinde olan biri olarak zarar verir vermez o sana kalmış restoranlara fazla güvenmeyin derim. Masalarda kalan şarapları toplayıp geceden kalamarı basıyorlar, marine etler içinde aynı uygulama yapılıyor tadını anlamazsın o kadar sosa batırılıyor ki eger saraba basılmazsa zaten kalamarı ısıramazsın parçalanmaz lastik gibi uzar

Kizlar bugun grip icin acile gittim o da kadin doguma sevketti ve benden kan ve idrar tahlili istedi. Idrar yolu enfeksiyonu ve kansizlik var dedi. 5 parca ilac verdi hicbirini almadim.Bu kadar ilac kullanmak aklimi karıştırdı.Benim gibi nu durumu yasayan varmi?

Eklentiler

• 144725554734390260505.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 126
Ben folik asit almayı unutuyorum. Hapı şimdi yaxılanları okuyunca hatırladım desem(süt ve su da içeöiyorum. Öfff çok moralim bozuldu şu an (

Turizm otelcilkk mezunu ve tecrubeli biri olarak dediklerine katiliorum.cnm

Gittiğimiz yer güvenilir tanıdığımız birinin çünkü. Alkollü bir mekanda değil yoksa bende pinpirikliyim dışarda her yerde yemem seçiciyiz bu konuda her zaman. Sağol canım uyarın için.

Yaa çok heyecanli az kaldi bide oğrenmemize bakalim ne olacak benimde ilk hic farketmez ama bir bilsem alısveris yapacagm
Ayy aynen cumartesi öğrensek hemen gidip bişeyler alsak diyorum. Patiklere ayakkabılara bayılıyorum hemen alıcam pembe ya da mavi artık ne olursa :) aileme öyle göstericem cinsiyetini planlar planlar heyecan dorukta zaman yaklaştıkça artıyor :)

Turizm otelcilkk mezunu ve tecrubeli biri olarak dediklerine katiliorum.cnm
Malesef bende hizmet sektörü muhasebesine bakıyorum restoranda hiçbir şey ziyan edilmez hele o 4 kişi 700-800 lira hesapların ödendigi yerlerin mutfaklarını bir görseler asla yemezler.

Benimde haftaya randevum tekrar. Doktor tahminde bulunmaz gibi geliyor. 12+1 olaca gittiğimde bakalim:)

Kansızlık bendede var demir hapı kullanıyorum hemde aylardır hamilelikte kansızlık tehlikeli o yüzden almalısın bence. kadın doğum doktorun onaylıyorsa zararı yoktur her ilaç zararlı değil zaten özellikle vitaminler. 3. Aydan sonra hepimiz başka vitaminler kullanmaya başlayacağız. Geçmiş olsun.

12. haftada öğreniliyor canımm gösterirse minik öğrenirsiin hadi inşallah ilk haber kimden gelecek bakalım :)
Ben cok heyecanlıyim ama doktorum cok garantici söylemez herhalde; ( baska bir doktora gidip sorsammi diye bile geciyor icimden soylemezse

bende öyleyim ya, ilk çocuğumda değil ama heyecan hiç azalmıyoryarın gece randevum var 10+5 galiba, muhtemelen göremez cinsiyeti
o zaman kasım sonuna kalıyor, Rize ye abimin yanına gidicem 26 sında onun hastanede bakacaklar artıko zamanda 12+4 filan olacak zaten

Hayır tabiki zorunlu değilsiniz. Haklarınız var. Sizi belliki sindirmeye çalışıyorlar. Tazminat+İhbar tazminatını+senelik izinleriniz varsa ikramiye istifa durumunda bunları alamazsınız karışılıklı anlaşma ile verirlermi bilemem çünkü burada karşılıklı güven v.s devreye girer. Siz yazılı olarak istifa etmedikçe fikirilerinizi değiştirebilirsiniz. Sonuçta hamilesiniz doktorunuzda çalışabilir diyor anladığım kadarı ile sizde çalışmak istiyorsunuz. O halde neden istifa edesinizki . Ama sizede tavsiyem bu süreçte kendini üzme bebişte etkilenmesin.

Evet yarın zor ama 12+4 de öğrenirsin hadi bakalım belli olsunda isim arayışları başlasın alışverişler yapalım evimiz renklensin hem riskli döneminde sonuna geliyoruz rahatlayalım artık ayy heyecan bitermiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…