2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Rizelimisin canim bende oraliyim :) cinsiyet konsuunda ben cok arastirdim ve nerdeyse butun arkadaslariminki cin takvimiyle tutuyor banada kiz cikti etkisindeyim biraz :)

Malesef bende hizmet sektörü muhasebesine bakıyorum restoranda hiçbir şey ziyan edilmez hele o 4 kişi 700-800 lira hesapların ödendigi yerlerin mutfaklarını bir görseler asla yemezler.
Aynen oyle arkaplan tam.bi fiyasko oyuzden ben bildgm icin her girdgm restorana baska gozle bakarm esimde otelci herkes gibi bakamioruz yiceklere

Rizelimisin canim bende oraliyim :) cinsiyet konsuunda ben cok arastirdim ve nerdeyse butun arkadaslariminki cin takvimiyle tutuyor banada kiz cikti etkisindeyim biraz :)
yok canım rizeli değilim abim hekim orda üni.hastanesinde çalışıyor o yüzdende orda yaşıyor ailesiyle.
çin takvimi erkek diyor bana o yüzden inanmamayı tercih ediyorumdünyalara bedel bir oğlum var, gönül farklısını da tatmak istiyor ama herşey kısmet tabi

oğlumuda 10+ bişeyken öğrenmiştik aslında:) göreceğiz bakalım yarın. alışveriş ve isim seçmek en zevkli kısımlar olacak, oğlumda öyle olmuştu

Rus takvimi varmış bide şimdi ben ikisinide yaptım birinde kız birinde erkek çıktı hangisine inanıcam bilemedim
içinden geçene inan, ben oğlan demiştim oğlum oldu.
eşimin iş arkadaşları takılmış hatta biz cinsiyeti söyleyince he he öyledir diye, erken öğrenmiştik ya biraz ondan birazda bazı erkeklerin erkek çocuk takıntısından

oğlumuda 10+ bişeyken öğrenmiştik aslında:) göreceğiz bakalım yarın. alışveriş ve isim seçmek en zevkli kısımlar olacak, oğlumda öyle olmuştu
Eveett en güzel kısımları. Ben ilk diye bu kadar heyecanlıyız sanıyorum 2. de de aynı heyecanın olması ne güzel. Aslında 10. haftadan itibaren cihaz iyiyse doktorda tecrübeliyse öğrenenler çok hadi hayırlısı tabi bide bebiş gösterirse . çikolata yiyip gel dedi doktorum :)

toblerone aldım büyük boy:) düşün hazırlığı

Evet yaa ilk günden beri hep erkek doğuyor içime çok net bi şekilde. hatta kız dese çok şaşırıcam o derece. Hayırlısı artık

Yaa Allah im icimi biliyo kiz olursa bi tik daha fazla sevincem sanki bide ben sarisin mavi gozluyumm cok istiyorum sapsari tombik bi kizim olsunnn :) ama erkek olirsa da eminim dogunca aklimin ucundan gecmryecektir kiz olsaydi die oncesinde iste oluo istekler

Bende rus cin ve maya takviminde kız dio. Sitenin birinde yüzdelik veriyor %52 kız dedi eksi aserdim ama çoğunluk meyve yiyorum bulantı dan. Bide sol ve yukarı tarafta hissediyorum. Herkes kız hissediyorum diyo. Haftaya kontrol var bende çok meraktayim

Bulantılarım bu hafta azaldı. En azından artık istifra etmiyorum. Şişkinlikten patlayacağım gibi geliyor.Karnım bazen geriliyor gibi oluyor. Sizde de var mı bu gerilme hissi?? Normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…