2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
M melo34 canim durumun nasil..kahverengi leke ise korkma..önceden icerde olan kanama eski kandir...ama taze pembemsi gibiye donerse endiselen demisti doktor o zaman banada..haberdar et bizi doktora gitmene gerek kalmaz insallah..
Kahverengi minik bir damlaydı bu saate oldu tekrar etmedi çok şükür yarın doktora sorucam neyin nesi

Iyi aksamlar kizlarrr...sizleri iki aydir sessiz sedasiz takip ediyorum..bugun yazayim tanisalim dedim artikkk:)..beni de araniza alir misiniz:). Kizlar ben normal yoldan bir bos bir dis gebelik gecirdim...sonra iki tup bebek denedim ve iksijninde kalbi durdu...kisacaa cooook zor zamanlardan sonra yüce Rabbim bana bu mucizeyi nasip etti...bu arada tup bebek topigi den hi arkadaşım var..bakalim taniycak mi beni:)))...bugun bebisimin cinsiyetini ogrendim ben kizlarrr:)))...11+4 deyiz ama dr perinatolog olunca hemen deyiverdi...bir kızım olacakmissssss:)))))...rabbim hepimizin kuzusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnnn...Aminnnnn

Hoşgeldin canim tanimam mi...dogal yolla mi geldi minigin kizin hayirli olsun arkadasim..

Benim cumartesi kanamam oldu hastaneye gittim alttan üstten muayene oldum sorun yok dedi bugün minicik bir damla geldi devamı gelse gidecektim ama birşey olduysa yapacak birşey yok takdir böyle

Hoşgeldin Allah saglıkla mucizeni kucagına almayı nasip etsin.

[QUObuldunimhalaumudumvar17, post: 43582708, member: 414461"]Hoşgeldin canim tanimam mi...dogal yolla mi geldi minigin kizin hayirli olsun arkadasim..[/QUOTE]
Hos buldun kuzucum napiyosunnn...melegin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..

Herkese selam, gece boğaz kurumasına sonra birde kuru öksürük başladı.zencefil bal karıştırdım yedim,sabah akşam pekmez yedim,vicks ile buģu yaptım, ayak altlarıma yine vicks sürdüm, su içiyorum bol bol ama sıcak su midemi bulandırıyor onun için içemedim, başka fikri olan varsa yazsın öksürmekten kasiklarimda ağrıdı artık, hergün yeni bir hikayeyle uyaniyorum Allah sonumuzu hayretsin

Bence endiselenecek birsey yoktur annesi rahim genisliyor bu yuzden agri olmasi cok normal dr gittinmi
Aslında tamda regli zamanım aslında ondan olur diyen var yerleşme kanamasıdır diyen var yarın iki doktora da randevum var Allah nasip ederse güzel haberler ile geliriö

Öksürügün tek recetesi siyah turp ve bal

[QUObuldunimhalaumudumvar17, post: 43582708, member: 414461"]Hoşgeldin canim tanimam mi...dogal yolla mi geldi minigin kizin hayirli olsun arkadasim..
Hos buldun kuzucum napiyosunnn...melegin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..[/QUOTE]
Ben igneye devam ediyorum canim..perinotologa gittin mi hic..ALLAH nasip ederse insallah bizlerde ramazanda annelik duygusunu tadariz evlatlarimiza kavusuruz...ben haftaya gidicem bakalim 23 unde..

Hoşgeldin Allah saglıkla mucizeni kucagına almayı nasip etsin.

Hosbuldummm...amin canim rabbim hepimizin kuzularini kucaginda sevdirsin insaallah. .bu arada lekelenmen olmus canim...dr una mutlaka danis..en ii o bilir durumunu..bende iki kere lekelenme gecirdim ve benim drum her ikisindede progestan a bilegerek yok.yat uyu demisti..bi kac gune azalarak ggeçmişti. ..seninde bi sorun yoktru Allahin izniyle..

Hoşgeldin canım. Minik kızını Rabbim sana bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…