2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi gidiyor benim bulantı kusma yok kiloda almadım henüz sadece şu tansiyon şeker beni endişelendiriyor senin nasıl gidiyor kızın kaç yaşında bu arada çok ara vermedin herhalde
Evet nerdeee keske yaş olsa .. daha 8 aylık kızım çok yoruyor.. çok zorlaniyorum.. allah yardımcımız olsun.. inşallah bu da sağ salim gelsin.. 2 çocuk yeter

Evet nerdeee keske yaş olsa .. daha 8 aylık kızım çok yoruyor.. çok zorlaniyorum.. allah yardımcımız olsun.. inşallah bu da sağ salim gelsin.. 2 çocuk yeter
Bende iki yeter diyordum benim oğlum 5.5 kızım 21 aylık şimdiki istemeden oldu ama olsun canı sağolsun ama seninki daha iyi ikiz gibi büyücekler gönlünden ne geçiyo bilmiyorum ama erkek olur buda inşallah Allah ikisinide tattirsin

Ben erkek olsun isterim.. bir ki bir oğlan allah bağışlasın.. nasip.. senin bir kizin bir oğlun var. Hamileliğin farklı mi geçti.. cinsiyetini çok.merak ediyorum, öncelik saglikli olması tabi de..

Kızın çok küçükmüş ama kardeşi arkadaşı olacak çok yakında..bu çok önemli bi avantaj ..benim kızım 3 yaşında ve çok zorlanıyorum..hem oyun istiyo hemde oyun arkadaşı..kızıma yetemiyorum şimdilerde..ayrıca dinlenmemede izin vermiyor

Evet o yönden iyi aynı anda iki çocuk büyütmüş olucam ama büyürler mi ki, ailemden uzagim kızımın bebekliği çok zor geçti.. memeyi istemedi.. kabızlık falan derken gündüz hiç uyumazdı.. aksama kadar aralıksız ağlardı.. wc ye gidemiyordum.. inşallah ikinci çocuğum böyle olmaz

İlk bebekler genellikle zor büyürmüş..umarım bebekliğinde kalır zorlukları..2.de tecrübeler olucak..inşallah gönlümüze göre olur..bu gebelik planlımıydı?

İlk bebekler genellikle zor büyürmüş..umarım bebekliğinde kalır zorlukları..2.de tecrübeler olucak..inşallah gönlümüze göre olur..bu gebelik planlımıydı?
Yok canım sezeryanliyim kızım küçük, kazayla oldu.. bana.kalsa ben 5 yıl yapamazdim.. vardır bir hayır

Ben erkek olsun isterim.. bir ki bir oğlan allah bağışlasın.. nasip.. senin bir kizin bir oğlun var. Hamileliğin farklı mi geçti.. cinsiyetini çok.merak ediyorum, öncelik saglikli olması tabi de..
Evet arada çok fark vardı oğlumda elim ayağım şişmiş di 20 kilo almıştım kızımda hiç şişmedim 7 kilo almıştım oğlumda kiloları ben aldım kizdada bebek almıştı

Evet arada çok fark vardı oğlumda elim ayağım şişmiş di 20 kilo almıştım kızımda hiç şişmedim 7 kilo almıştım oğlumda kiloları ben aldım kizdada bebek almıştı
Hımm benim bu gebeliğin ilkine gore daha rahat geçiyor ama ikinci gebelik daha kolay geçer dediler.. kızım da 16 kilo aldım.. inşallah bunda almam o kadar..karnım hemen çıktı ya. İkinci gebelikde daha hızlı çıkar diyotlar doğru mu.. kızım da elim ayağım burnum kocaman olmuştu hatta ayağım 40 numara kaldı ..kızım solumdaydı , bu sefer solumda kist var.. bakalım bu kız mi erkek mi

Evet ilk gebelik ler zor geçiyo ikinci daha rahat üçüncü de hiç bi şey hissetmiyorum sanki hamile değilim bazen diyorum bana şaka yapıyorlar bebek falan yok herhalde ultrasona gormesem yok dicem

Evet ilk gebelik ler zor geçiyo ikinci daha rahat üçüncü de hiç bi şey hissetmiyorum sanki hamile değilim bazen diyorum bana şaka yapıyorlar bebek falan yok herhalde ultrasona gormesem yok dicem
Ben de hissetmiyorum.. kızımı kasiklarimda hissediyordum.. bunda doktora sordum bebek nerde duruyor diye.. ama kist var bende o sıkıntı yapıyor..

Gerçi kişiye gore degisiyor.. görümden üçüncüye hamileyken çok çekti.. bulantı kusma.. kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…