2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben özel muananeye gidiyorum. Haliyle çok özel ilgileniyor doktorum. Zaten doktorun ekranının dışında tam karşımda bi ekran var ordan izliyorum. Uzun uzun bakıyor seviyor bebişimi hatta çok güzel geçiyor. 4 boyutlu zaten ultrasonu çok net görünüyor. Birde cd ye kaydediyor evdede izliyoruz ailecek :) çok seviyorum doktorumu dünya tatlısı ve herşeyi anlatıyor. 7\24 ulaşabilmem de büyük avantaj tabi.

Kaç gündür bulantilar azaldı yiyebiliyorum diye seviniyordum ki bugün e kadar. Bugün sabah bulantı çıkarma bulantı derken yine aç gezdim. Biraz stres yapmıştım okulu dersleri. Bebek nasıl hissedebiliyor böyle şeyleri. Bu afacanlardan korkulur valla

Kizlar benm kanamam yine geldi.hemen yine gittk ufakbi pihti wardi alttan bakinca bebek iyi kanama gozukmuyo eski kan bu dedi cok yuruynce gelms.olablir takipteyim yapicak bsy yok

Kizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna
Allah yardımcın olsun inşallah kötü bir durum yoktur ama kendi doktorun görürdü diye düşünüyorum.. Benim kuzenimin 9 ay kanaması oldu ama çok güzel bir doğum yaptı çok şükür.. Sebepsizce oluyormuş bazen.

Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Kanaması olanlar hiç üzülmesin, güzel haberler alsınlar inşallah.
Benim 2-3 gündür midem iyi, bebek de iyidir inşallah.
Rüyamda doktor bana %99 kız dedi, kız bebek eşyaları alabilirsin dedi, hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…