2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence bişey yoktur bütün hamileliğin

Tabi değişiyor benim hamileliklerde hiç kanama olmadı Allaha Şükür bu arada bitlislimisin
Yok eşimin görev icabı doğudayız.. ben kızım da kanamalı gebelik geçirdim.. hastanede alttan muayene derlerdi çok korkardim... halada korkarım muayeneden.. hatta bir düşük yaptım.. resmen doğum sancısı çektim 6 saat sonra düştü.. hastaneye gittim alttan muayene dedi.. O sancıyla eve gittim yerlerde kıvrandım

Yaa çok zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer rahat edersin sağlıklı nur topu gibi bi bebeğin olsun benimde amin

Yaa çok zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer rahat edersin sağlıklı nur topu gibi bi bebeğin olsun benimde amin
Amin canım.. gebeligim ayri doğumum ayrı zor geçti.. ama o sancılar günahlara kefaretmis çok şükür.. allah evlat verdi.. rabbim olmayanlara da versin insallah

Newmoon cnm neden oldu acaba kendinimi yordun iliskimi oldu durduk yeremi oldu cnm birsey olmaz Allahin izniyle inşaallah ama dikkat et yaramaLik yapma

Kizlar ilsiki falan olmadi ama yurudum.cok geldik.smdi acilden bebegm kipir kipirdi basladmm aglamaya allhim.hicbirimizi sinamasn bittim.omrumden 20yil.gitti kanama alalani falan gorunmedi kan gelen yerde onde ztn ic camasirnda idrar yollarindan olablir dedi ignemi yapti progestan gidip yat bak dedi geldm.yattm dualarnza ihtycm war korkum.tarifszdi gidene kdr;(;(;

Oh cok sükür canim iyi olmana sevindim...

cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.. yorma kendini yat dinlen cnm

Kızlar ultrasonsa kaçıncı haftada bebegin hareketlerini gördünuź....

Evet canım babası götürecek artık..

Canim benim de kesem öyle düzgün değildi bana da progesteron fitil verdi bol bol su iç istiaret verdi ben 10 gündür raporluyum tuvalete kalkıyorum sadece Allaha emanet miniklerimiz

Benim böyle değildi ya. Oğl
Benim bebeğim küçük ben bile zorlaniyorum taşırken kaldır indir kaldır indir

Sorma canım ya. Bir de halden anlasalar biraz. Bunlar olmadan yardımcı olsalar keşke.. Çok tehlikeli bir durumum yok sanırım. Doktor öyle bişey demedi. Progestanı rahim kasılmasını rahatlatmak için verdi. Haftaya çarşamba gidicem tekrar. Umarım düzelir. Haftaya 2 li tarama ve ayrıntılı ultrasona da giricem. Cinsiyeti de öğrenirim heralde.. Zavallım sıkışmış orda bide zıplıyodu oracıkta :)

Sana erkek mi demişlerdi tahmin olarak..eşim İlkinde hiçbirşeye izin vermezdi ama yükseğe uzanma yapma falan şimdi umrunda değil

Bu yazıyı okuduğumda ki mutluluğumu görsen kiyamaz aglardin İNŞALLAH AZ KALDI

Kizlar bugun kontrole gittim 10+1 devlete doktor ultrason ekranini bana cevirmedi kendi bakti sadece kalp atisi hareketleri normal dedi baska hicbi bilgi vermedi... foto okadar kalitesizki bebegi zor sectim ozele gecmeye karar verdim siz nasil muamele goruyorsunuz

Ben özel polikliniğe gidiyorum göstermelerini beklemiyorum rapor için gitmiştim ve doktorun iyi olduğunu duyduğum için 2. Sefer gösterdi ... Ama mühim değil. Gayet iyi ilgilendi diyebilirim devlet hastanesi olarak bakılırsa ama en fazla o kadar oluyor çok şey beklememek lazım...

Ben.mecburen devlete gidiyorum.. bebegin durumunu söylüyor.. ölçümleri yapıyor sorularımı cevapliyor ama resim vermiyor
Kızımın resmi çok .. çok fazla girdim ultrasona.. keseye zarar demişlerdi üzülmüştüm.. ama ben memnunum güler yüzlü tatlı bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…