- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #9.521
Bence bişey yoktur bütün hamileliğinKizlarrr pembelik geldi tuwalet kagidna acile gidicem hemen bsy yoktur dimi
Tabi değişiyor benim hamileliklerde hiç kanama olmadı Allaha Şükür bu arada bitlislimisinGerçi kişiye gore degisiyor.. görümden üçüncüye hamileyken çok çekti.. bulantı kusma.. kanama
Geçmiş olsun doğum yapınca bütün rahim temizleniyormus ozaman kistinde kaybolur belkiBen de hissetmiyorum.. kızımı kasiklarimda hissediyordum.. bunda doktora sordum bebek nerde duruyor diye.. ama kist var bende o sıkıntı yapıyor..
Yok eşimin görev icabı doğudayız.. ben kızım da kanamalı gebelik geçirdim.. hastanede alttan muayene derlerdi çok korkardim... halada korkarım muayeneden.. hatta bir düşük yaptım.. resmen doğum sancısı çektim 6 saat sonra düştü.. hastaneye gittim alttan muayene dedi.. O sancıyla eve gittim yerlerde kıvrandımBence bişey yoktur bütün hamileliğin
Tabi değişiyor benim hamileliklerde hiç kanama olmadı Allaha Şükür bu arada bitlislimisin
Yaa çok zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer rahat edersin sağlıklı nur topu gibi bi bebeğin olsun benimde aminYok eşimin görev icabı doğudayız.. ben kızım da kanamalı gebelik geçirdim.. hastanede alttan muayene derlerdi çok korkardim... halada korkarım muayeneden.. hatta bir düşük yaptım.. resmen doğum sancısı çektim 6 saat sonra düştü.. hastaneye gittim alttan muayene dedi.. O sancıyla eve gittim yerlerde kıvrandım
Amin canım.. gebeligim ayri doğumum ayrı zor geçti.. ama o sancılar günahlara kefaretmis çok şükür.. allah evlat verdi.. rabbim olmayanlara da versin insallahYaa çok zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer rahat edersin sağlıklı nur topu gibi bi bebeğin olsun benimde amin
ya dikkat etmedim ekranda..ulrason fotosunda kafası görünmüyo kiiEkrana bakinca gormedin mi :) ya da ultrason fotosu vermediler mi?
Yoktur canim üzme kendini..Kizlarrr pembelik geldi tuwalet kagidna acile gidicem hemen bsy yoktur dimi
Oh cok sükür canim iyi olmana sevindim...Kizlar ilsiki falan olmadi ama yurudum.cok geldik.smdi acilden bebegm kipir kipirdi basladmm aglamaya allhim.hicbirimizi sinamasn bittim.omrumden 20yil.gitti kanama alalani falan gorunmedi kan gelen yerde onde ztn ic camasirnda idrar yollarindan olablir dedi ignemi yapti progestan gidip yat bak dedi geldm.yattm dualarnza ihtycm war korkum.tarifszdi gidene kdr;(;(;
cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.. yorma kendini yat dinlen cnmKizlar ilsiki falan olmadi ama yurudum.cok geldik.smdi acilden bebegm kipir kipirdi basladmm aglamaya allhim.hicbirimizi sinamasn bittim.omrumden 20yil.gitti kanama alalani falan gorunmedi kan gelen yerde onde ztn ic camasirnda idrar yollarindan olablir dedi ignemi yapti progestan gidip yat bak dedi geldm.yattm dualarnza ihtycm war korkum.tarifszdi gidene kdr;(;(;
Anlarım canım ta 5.haftada bana da kasılmadan dolayı demişti o yüzden merak ettim sende ne belirtileri var diye çünkü yine ağrım oluyor arada korkuyorum.
Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Babası götürsün minişi tuvalete azıcık :))
İnşallah canım ... Sağlıkla atlatırsın mucizeni allh sana bağışlasın... Çok bu şekilde sorun yaşayıp atlatanlar mühim bebeğin iyi olması
Benim bebeğim küçük ben bile zorlaniyorum taşırken kaldır indir kaldır indirEvet canım babası götürecek artık..
Canim benim de kesem öyle düzgün değildi bana da progesteron fitil verdi bol bol su iç istiaret verdi ben 10 gündür raporluyum tuvalete kalkıyorum sadece Allaha emanet miniklerimiz
Benim bebeğim küçük ben bile zorlaniyorum taşırken kaldır indir kaldır indir
Sana erkek mi demişlerdi tahmin olarak..eşim İlkinde hiçbirşeye izin vermezdi ama yükseğe uzanma yapma falan şimdi umrunda değilBenim böyle değildi ya. Oğl
Sorma canım ya. Bir de halden anlasalar biraz. Bunlar olmadan yardımcı olsalar keşke.. Çok tehlikeli bir durumum yok sanırım. Doktor öyle bişey demedi. Progestanı rahim kasılmasını rahatlatmak için verdi. Haftaya çarşamba gidicem tekrar. Umarım düzelir. Haftaya 2 li tarama ve ayrıntılı ultrasona da giricem. Cinsiyeti de öğrenirim heralde.. Zavallım sıkışmış orda bide zıplıyodu oracıkta :)
Bu yazıyı okuduğumda ki mutluluğumu görsen kiyamaz aglardin İNŞALLAH AZ KALDICanlarim benim iki gundur cok sukur kusmam ve bulantim gecti..gecen haftadan beri azalarak gecti..dilerim bulantisi olan arkadaşlar hemencik 12 yi gecirirde rahat nefes alir..nasi bi duygu 5.haftafan beri biliyorum canlar...bulantisiz hamislikler inşallah
Ben özel polikliniğe gidiyorum göstermelerini beklemiyorum rapor için gitmiştim ve doktorun iyi olduğunu duyduğum için 2. Sefer gösterdi ... Ama mühim değil. Gayet iyi ilgilendi diyebilirim devlet hastanesi olarak bakılırsa ama en fazla o kadar oluyor çok şey beklememek lazım...Kizlar bugun kontrole gittim 10+1 devlete doktor ultrason ekranini bana cevirmedi kendi bakti sadece kalp atisi hareketleri normal dedi baska hicbi bilgi vermedi... foto okadar kalitesizki bebegi zor sectim ozele gecmeye karar verdim siz nasil muamele goruyorsunuz
Ben.mecburen devlete gidiyorum.. bebegin durumunu söylüyor.. ölçümleri yapıyor sorularımı cevapliyor ama resim vermiyorKizlar bugun kontrole gittim 10+1 devlete doktor ultrason ekranini bana cevirmedi kendi bakti sadece kalp atisi hareketleri normal dedi baska hicbi bilgi vermedi... foto okadar kalitesizki bebegi zor sectim ozele gecmeye karar verdim siz nasil muamele goruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?