• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben kızıma hamileyken kanamam vardı .. hep yatıyordum eşim bana su getirdi diye kaynanam sinirlendi..bir bardak su ya.
Gece 2.30da gördüm boş çaydanlığın altı yanıyordu.. zaten duygusallığın üstüne ağladım uykum kaçtı.. sabah da erkenden kalktım
Ne insanlar var ya vicdan sıfır. Allah yardımcınız olsun gerçekten zor işiniz.

Valla bnde ne kadar uyursam uyuyim hep uykum var ve metrobüste ayakta gidip geliyorum yolum 40 dk kimseden yer de isteyemiyorum millet öyle bi oturuyo ki sanki bi daha kalkmıcak gibi
Çok gülsüm :KK48: kulaklık takıp görmezden gelen genç nesil ahhh canım yakında karnin çıkar rahat edersin, ben binsem bana yer verirler göbek aldı başını

Söyleseniz hamileyim diye yer isteseniz. Çok uzun süreymiş ya

Bakıyorum böyle gençler var tam dicek oluyorum uyumuyolarsada uyuyolar o an. Dün artık dayanamadım kitap okuyan birinden yer istedim ama bayılcaktım artık sıcaktı kalabalıktı sağolsun yer verdi ama bu nereye kadar gidicek bakalım.

Ya kusura bakma ama ne olmuş sanki oğlu bi bardak su getirdi diye işte böyle anneler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor valla benim kaynanam şeker gibidir hep haklının yanında olur
Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu :KK70:

Çok gülsüm :KK48: kulaklık takıp görmezden gelen genç nesil ahhh canım yakında karnin çıkar rahat edersin, ben binsem bana yer verirler göbek aldı başını
ya canım keşke o göbüşlülerede yer verseler iş saati kimse kimseyi takmıyo çok üzülüyorum hani ben neyse kaç kere hamile kadınlara yer verilmediğini gördüm sabah engelli biri bindi kimse yer vermedi adam iki bastonla kaç kişi yardımıyla bindi metrobüse ama millet vicdansız tamam içlerinde hastası var vs ama genede biraz anlayış ya :KK61:

Bakıyorum böyle gençler var tam dicek oluyorum uyumuyolarsada uyuyolar o an. Dün artık dayanamadım kitap okuyan birinden yer istedim ama bayılcaktım artık sıcaktı kalabalıktı sağolsun yer verdi ama bu nereye kadar gidicek bakalım.
Amaaan dikkat edin ya her seferinde isteyin. Servis yok heralde iş yerinin. göbek çıksada duyarsız insan çokki gene istemeniz gerekebilir.

Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu :KK70:
Ayyy ben olsam deliririm kavga ederim görüşmem o kayınvalideyle. İyi dayanıyosunuz valla.

En iyi sonucu 12-13. haftalarda veriyormuş zaten. 11. hafta erken dedi bana doktorum iyi sonuç vermiyor dedi ona göre yaptırırsınız sizde. Doktorunuz da yönlendirir sizi.

evet. zaten doktoruma randevu aldıgımda 12. haftanın ıcınde oluyorum o zaman, ıkılı testı de o hafta yaptırırım dıyorum. sizin ne kadarlık hamılelıgınız?

evet. zaten doktoruma randevu aldıgımda 12. haftanın ıcınde oluyorum o zaman, ıkılı testı de o hafta yaptırırım dıyorum. sizin ne kadarlık hamılelıgınız?
11+5 haftalık benim. 13+1 de yaptırıcam ben. 12 de iyi gözükmezse alttan bakmak isterler 13 de git üstten baksınlar dedi ondan öyle gidicem. Hasaneye gidiyorsanız gittiğinizde yaptırabilirsiniz.

Kesinlikle başka türlü geçmez 9 ay. Alışın istemeye zor ama olsun her zaman olmuyor hamilelik.
Evet öyle malesef. Bu akşamdan başlıyım yer istemeye :) sabahları kalabalığa kalmıyım diye erkenden çıkıyorum evden bindiğim duraktada boş araç gelmiyo Allah büyük

Kizlar benm kanamam yine geldi.hemen yine gittk ufakbi pihti wardi alttan bakinca bebek iyi kanama gozukmuyo eski kan bu dedi cok yuruynce gelms.olablir takipteyim yapicak bsy yok

Çok geçmiş olsun canım..bende yaşadığı için iyi bilirim o stresi..bu haftadan sonra düşük riski azalıyormuş ama sen yinede çok dikkat et..ihmal etme hiç bir şeyi..

Back
X