• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
11+5 haftalık benim. 13+1 de yaptırıcam ben. 12 de iyi gözükmezse alttan bakmak isterler 13 de git üstten baksınlar dedi ondan öyle gidicem. Hasaneye gidiyorsanız gittiğinizde yaptırabilirsiniz.

anladım dogru olabılır evet belkı doktor da bana o yuzden oyle demıs olablır. önce kendı görmek istedi sonra su tarıhte yaptır fılan dıyebılır neye gıdınce anlayacam artık. 10+3 deyım bende. bu arada nereye gıdıyorusnuz sız hangı hastane?

anladım dogru olabılır evet belkı doktor da bana o yuzden oyle demıs olablır. önce kendı görmek istedi sonra su tarıhte yaptır fılan dıyebılır neye gıdınce anlayacam artık. 10+3 deyım bende. bu arada nereye gıdıyorusnuz sız hangı hastane?
Ben hastaneye gitmiyorum özel muananeye gidiyorum yeşim yerçok doktorumun adı. Benide 11. haftanın başında çağırdı önden kendi baktı ense kalınlığına gayet iyi dedi içim rahat ama tabi yaptırıcam yinede garanti olsun.

kızlar doktoruma 3ayı doldurunca düşük riski biter mi diye sormuştum. doktorum 4 aylık 5aylık ken bile düşüren oluyo dedi. bende tam seviniyodum 3ay ı doldurmama az kaldı diye. zaten çok pimpirikliyim sureklı dikkat etmemiz mi gerekiyo yanii :(

Ben hastaneye gitmiyorum özel muananeye gidiyorum yeşim yerçok doktorumun adı. Benide 11. haftanın başında çağırdı önden kendi baktı ense kalınlığına gayet iyi dedi içim rahat ama tabi yaptırıcam yinede garanti olsun.

anladım cok güzel inşlh hep guzel haberlerını alırız yavrularımızın. :)

O anneci ağzını açmıyor.. sadece bir kere üstüme çok geldi annesi ... annesine kızdı.. annesi de ağladı.. eşim hep hatırlatır bu durumu
Bir kere yani o annesiyse sende karısısın. Zor hakketen aynı apartmanda falansınız anladığım kadarıyla uzakta olsanız keşke.

O anneci ağzını açmıyor.. sadece bir kere üstüme çok geldi annesi ... annesine kızdı.. annesi de ağladı.. eşim hep hatırlatır bu durumu

Eşin bu durumun çok farkında ve annesini de kırmak istemiyor anlaşılan..kayınvalidenle arana mesafe koy bence..bilerek yada bilmeyerek evliliğine zarar verebilir..

Bir kere yani o annesiyse sende karısısın. Zor hakketen aynı apartmanda falansınız anladığım kadarıyla uzakta olsanız keşke.
Ay yok allahtan başka şehre taşınıp kurtuldum
Eşin bu durumun çok farkında ve annesini de kırmak istemiyor anlaşılan..kayınvalidenle arana mesafe koy bence..bilerek yada bilmeyerek evliliğine zarar verebilir..
Ay çok şükür uzağa taşındım.. 2,3 ay sonra gelecek yanıma..ortalığı karıştırıp gider,

maalesef ben avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum. doktorum bana herhangı bır gun soylemedı . en son gecen ay gıttım 1 ay sonra gel once ben bı göreyım sonra ıkılı test ı yaptır fılan dedı ama bılmıorum kafam karıstı. bende pazartesi gunune doktoruma randevu aldım, sonrasında da ıkılı testı yaptırcam. avrupa yakasında oturanlardan da bılgı alabılırmıyım arkadaslar :/
bakırköy ahmet gül perinatolog muayenesi 450 tl 2li ücretini bilmiyorum ama en azından ayrıntılıya ona gitmeni tavsiye ederim

Ay yok allahtan başka şehre taşınıp kurtuldum

Ay çok şükür uzağa taşındım.. 2,3 ay sonra gelecek yanıma..ortalığı karıştırıp gider,

Ay Allah sabır versin..sen yinede uzak dur..yaşadığın stresi eşine anlat ama annesini ona kötüleme erkeklerin hoşuna gitmez..

anladım, teşekkür ederim bılgı ıcın:)

İst florence alin başgül yiğiter var ama pahalı bir doktor sanırım arayıp fiyat bilgis alabilirsim. Genelde sağlık sigortası olanaks gidiyor 400 500 civarı.
Kendisi doktorların doktoru diyorlar perinatolog o da. Riskli bir durum varsa gözükebilirsn.

Back
X