• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
babamı kanserden kaybettim, annem kanser hastası. yediğimiz içtiğimiz temizlikte kullandığımız gıdaların ne kdr zararlı olduğunu ne yazık ki araştırarak öğrenmiş biri olarak fikrim onca şeyin içinde saç boyasının çok masum kaldığı. duş jelleri kullandığımız şampuanlar temizlik malzemelerimiz neler neler barındırıyor. hele dün tavukla ilgili haberden sonra yok artık dedim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Tavuk uzun süredir eve sokmuyoruz tavuk değil çünkü ilaç basılmış bişey çok zararlı saman gibi zaten tadıda kötü. Kimyasal olarakta amway ürünleri tercihim. Beyazım olmadığı için saçımı boyatmıyorum. Şampuan larda hep kimyasal o yüzden sebamet kullanıyoruz. Elimizden geldiğince dikkat etmek zorundayız maalesef herşey kimyasal . Annenize acil şifalar dilerim.

Ben devlet memuruyum, çalışma arkadaşlarım özellikle bastırıyorlar akşama nöbete kalacaksın biz senin yerine nöbet tutmak zorunda değiliz diye, hiç anlayış yok ya insanlarda hamile diye yardımcı olacaklarına iş yükü bindiriyorlar resmen sırtıma...
Onlara kalmış bişeyy mi bu blmyrm yasal haklarnı ama müdürünle görşmelsin

Benim bi sıkıntım vardı canım ona dair özel hastaneden almıştım sende zorlandığını söylersen neden olmasın..
nöbetçi olduğumda migren atakları artıyor, bende migren var, bel fıtığı ve bel ağrılarım başladı bu sebeplerden dolayı nöbet tutamaz raporu isteyim şansımı deneyim

sakinsampiyonn sakinsampiyonn canım zaten ilk hafta, on gün dayak yemiş gibi oluyorsun sadece emzirirsen. Ondan sonra sen gitseler, kalmasalar diye bekliyorsun.
Kv iki günde bir gelse yemek yapsa yeter.. Annenin gidişinin ardından 20 güne sen ayaklanırsın ve evinde bebeğinle tek kalmak istersin zaten. Hiç merak etme..

Ben de gurbette doğum yaptım sadece eşim vardı ynımda ne ailem ne ailesi. Ama iyi ki de öyle olmuş diyorum:) bakalım bu bebişimde ne pşacak:)

Bir de yaz bebeği bebeğini alır sen gidersin, evde bunalır yardıma ihtiyaç duyarsan.

nöbetçi olduğumda migren atakları artıyor, bende migren var, bel fıtığı ve bel ağrılarım başladı bu sebeplerden dolayı nöbet tutamaz raporu isteyim şansımı deneyim
Migrenin gelince napıyorsun benimde migrenim var ve aptal gibi oluyorum ilaç kullanmıyorum buz koyuyorum sıcak koyuyorum olmuyo hiç

Git cnm rahatlarsın.
Valla benim bir kaybım oldugu icin ben sık sik gidiyorum napiim rahat edeyim.
Sonuçta ben stresliysem bebkte oyle oluyor.
Eşim cok karsı sık gitmeeye bende ondan gizli gitim bugun. Ama hareketlerini gorunce dayanamadım aradım.
Düşünmemeye çalışıcam canım benim eşimde sık ultrasona girmeye karşı..inşallah hersey yolundadir

Tavuk uzun süredir eve sokmuyo tavuk değil çünkü ilaç basılmış bişey çok zararlı saman gibi zaten tadıda kötü. Kimyasal olarakta amway ürünleri tercihim. Beyazım olmadığı için saçımı boyatmıyorum. Şampuan larda hep kimyasal o yüzden sebamet kullanıyoruz. Elimizden geldiğince dikkat etmek zorundayız maalesef herşey kimyasal . Annenize acil şifalar dilerim.
Tsk ederim cnm torun heyecaniyla olsa gerek hastaligi gerilemeye basladi :) en guzelini yapmışsıniz tavuktan uzak durmak lazım. Evet hersey kimyasal ne yazik ki Allah yardimcimiz olsun.

Migrenin gelince napıyorsun benimde migrenim var ve aptal gibi oluyorum ilaç kullanmıyorum buz koyuyorum sıcak koyuyorum olmuyo hiç
direk yatıyorum kafamı bir bezle sarıyorum sıkıca karanlıkta, gürültüsüz ortamda uyumaya çalışıyorum, ilaçta kullanamıyorum, uyumaya çalışıyorum, bebeğim için çekiyorum... Benim migrenim stresten, çok yoğun çalışmadan, nöbetçi olduğum zamanlar akşamları başlıyor... İnşaAllah yine ağrıları yaşamam Allah sana da cnm kolaylık versin çok zor

Tsk ederim cnm torun heyecaniyla olsa gerek hastaligi gerilemeye basladi :) en guzelini yapmışsıniz tavuktan uzak durmak lazım. Evet hersey kimyasal ne yazik ki Allah yardimcimiz olsun.
Öylemi ne güzel çok sevindim canım bide doğsun bütün dertlerini unutucak. Daha da iyi olucak inşallah... Aynen öyle bende çok araştırıyorum da herşey zararlı zor zamanlardayız.

Ben devlet memuruyum, çalışma arkadaşlarım özellikle bastırıyorlar akşama nöbete kalacaksın biz senin yerine nöbet tutmak zorunda değiliz diye, hiç anlayış yok ya insanlarda hamile diye yardımcı olacaklarına iş yükü bindiriyorlar resmen sırtıma...
Allah yardımcın olsun canım ya hangi kurumda çalışıyorsun?? ben de devlet memuruyum çok yoğunuz doktor rapor da vermedi yorgunluktan bayılacak gibi hissediyorum bazen kendimi..

Yarın randevum vardı bi ay oldu miniğimi görmeyeli. Yarın i iple çekiyordum. Eşimin işi çıktı haftaya kaldı. Bi hafta daha nasıl sabret cem ya. Eşim olmadan da gitmek istemiyorum. Rüyamda göreyim diye dua ediyorum rüyamada gelmiyor kerata

babamı kanserden kaybettim, annem kanser hastası. yediğimiz içtiğimiz temizlikte kullandığımız gıdaların ne kdr zararlı olduğunu ne yazık ki araştırarak öğrenmiş biri olarak fikrim onca şeyin içinde saç boyasının çok masum kaldığı. duş jelleri kullandığımız şampuanlar temizlik malzemelerimiz neler neler barındırıyor. hele dün tavukla ilgili haberden sonra yok artık dedim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Çok üzüldüm başın sağ olsun. Allah annene şifa versin

Tavuk uzun süredir eve sokmuyoruz tavuk değil çünkü ilaç basılmış bişey çok zararlı saman gibi zaten tadıda kötü. Kimyasal olarakta amway ürünleri tercihim. Beyazım olmadığı için saçımı boyatmıyorum. Şampuan larda hep kimyasal o yüzden sebamet kullanıyoruz. Elimizden geldiğince dikkat etmek zorundayız maalesef herşey kimyasal . Annenize acil şifalar dilerim.
Sebamed neden? Onun içinde de sülfat vs. Var. Sls , paraben olmayan şampuanlar daha iyi.

haklısınız ama ztn bir sürü kimyasala maruz kalıyoruz yediğimiz gıdaların ne derece doğal olduğu tartışılır hava ve çevre kirliliği malum. o yüzden bunca şeyin içinde ben bi kaç ayda bir yapılacak olan boyanın zararlı olacağını düşünmüyorum ki hamilelikte annenin psikolojik durumu da bebeğin sağlığı açısından öncelikli bir konu. beyaz saçlar da çok yoğun olduğunda inanın psikoloji alt üst edebiliyor. bu yüzden boyatma kararı verdim. keşke beyazlar olmasaydı da gerek kalmasaydı.
Ben normalde saçlarını hiç boyatmayan bir insanım böyle sorunum yok ama hamileler için Ruj gibi satılan boyalar var diye biliyorum ondan deneseniz.

Aslinda en guzeli sabun kullanmak kizlar. Saci cok kurutmasa kullanicam ama kullananlarin yorumlari hic iyi degil. Ben dus jeli yerine zeytinyağı sabunu kullaniyorum yillardir. Koltuk alti roll onlarini sakin kullanmayin varsa atin. Derialtina islediginden mamografide bile cikiyormus.

Dermatologlar onu önerdiği için onu kullanıyorum.
Sls , paraben gibi kimyasallar içermeyen bir çok şampuan var. Reklamlardaki dermatologlarsa bilmiyorum ama prof. Server serdaroğluna bile gittim ben saç konusunda çok çektim . Saçlarımın yarısı döküldü. Sebamed pek masum değik. Çoğu bebek şampuanında bile sls var.
Organicum ya da phyto özellikle sülfat içermeyen çok çeşidi var. Dene istersen canım.

Sls , paraben gibi kimyasallar içermeyen bir çok şampuan var. Reklamlardaki dermatologlarsa bilmiyorum ama prof. Server serdaroğluna bile gittim ben saç konusunda çok çektim . Saçlarımın yarısı döküldü. Sebamed pek masum değik. Çoğu bebek şampuanında bile sls var.
Organicum ya da phyto özellikle sülfat içermeyen çok çeşidi var. Dene istersen canım.
Yok tv dekileri bilmiyorum kendi gittiğim doktorlardan bahsediyorum. Bakıyım araştırayım onlarıda.

Aslinda en guzeli sabun kullanmak kizlar. Saci cok kurutmasa kullanicam ama kullananlarin yorumlari hic iyi degil. Ben dus jeli yerine zeytinyağı sabunu kullaniyorum yillardir. Koltuk alti roll onlarini sakin kullanmayin varsa atin. Derialtina islediginden mamografide bile cikiyormus.
Sabunun da ph ı sıkıntı işte ayarlamadığı için. Roll-on uda uzun süredir amwayin kullanıyorum ama hamile kaldığımdan beri daha az kullanmaya başladım.

Back
X