2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın:)

Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
Psikolojik iyiligine guvenme canim nolur nolmaz allah korusun ylda agrin olsa bsy olsa yalniz basina snra hic kndine kizmicakmisin? Netten sipars ver bsy yap gtme bi yere eksik kalsn varsn bebeisnde .Onmli dgl

Psikolojik iyiligine guvenme canim nolur nolmaz allah korusun ylda agrin olsa bsy olsa yalniz basina snra hic kndine kizmicakmisin? Netten sipars ver bsy yap gtme bi yere eksik kalsn varsn bebeisnde .Onmli dgl

Netten sipariş vermelik değil aklımdaki. Manifaturacıya gidip güzel nevresimlik kumaş alayım diyorum. Sonra onu bi çarşaf bir de içi boş nevresim gibi yapayım, kenarına süs dantel falan geçireyim cici bici bişi olsun :) annem gelir birazdan ona derin hadi yürü çarşıya gidiyoruz diye :)

Bebeğin üstüne pikelerden battaniyelerden başka bir şey almadınız değil mi? Atladığım bir şey olmasın

kızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.

Ben bebeğin üstüne bir şey almadım ki battaniye var sadece :/ pike filan almalı mıyım.
Netten sipariş vermelik değil aklımdaki. Manifaturacıya gidip güzel nevresimlik kumaş alayım diyorum. Sonra onu bi çarşaf bir de içi boş nevresim gibi yapayım, kenarına süs dantel falan geçireyim cici bici bişi olsun :) annem gelir birazdan ona derin hadi yürü çarşıya gidiyoruz diye :)

Bebeğin üstüne pikelerden battaniyelerden başka bir şey almadınız değil mi? Atladığım bir şey olmasın

kızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
Evet canım bu sebepten dolayı bir arkadaşımın akrabası bebeğini kaybetti. Acaba nasıl anlaşılıyor kakasını yaptığı.

Dolap ve komodinimiz geldi bugün. Oda yapma fikrimiz henüz yoktu. Beşiği hazır aldık. Oda yapma fikri oluşunca dolapları da ona uygun yaptırdık. Dolabı büyük yaptırdım ileriye yönelik düşünerek. Oda boyanıp kağıt filan yapılacak. Daha bir sürü iş var ama acelesi yok :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 66
Ben bebeğin üstüne bir şey almadım ki battaniye var sadece :/ pike filan almalı mıyım.

Penye pikeler falan var ya heryerde satılıyor ben de bir tek onlardan aldım. Yaz vakti ev sıcak diye düşündüm. 1 2 tanede babanesinin ördüğü ve hediye gelen yün battaniyeler var. Bir de müslin battaniye aldık sıcak günlerde üzerine atmak için.

Dolap ve komodinimiz geldi bugün. Oda yapma fikrimiz henüz yoktu. Beşiği hazır aldık. Oda yapma fikri oluşunca dolapları da ona uygun yaptırdık. Dolabı büyük yaptırdım ileriye yönelik düşünerek. Oda boyanıp kağıt filan yapılacak. Daha bir sürü iş var ama acelesi yok :)

Güle güle kullanın inşallah :)

Ben erken hareketlenir de besikten tirmanir da kendini atar duserse diye korkuyorum ya bakalim 1 yil kullanabilsem super olur tabi
Aldığınız ürünler çok gzel güle güle kullansın bebişin. Uyudukça büyüsün kocaman olsun inşallah.
Biraz bebeğe bağlı. Arkadaşım da alsın bu beşiklerden ve oldukça pahalı 500 600 den aşağı değil fiyatları. çok güzel bende alacaktım. arkadaşım alma dedi heves edip alıyosun dedi. bebeği 4,5 aylık içine sığmıyo bebeğin hareketini kısıtlıyomuş. .mağaza 1 yaşına kdr kullanır diyo satarken ama işte dediğim gibi bebeğe bağlı. daha 6 aylık yok sığmıyomuş.:110:
ben de çok istiyodum çok güzel ve gösterişliler. insanı kendine çekip aldırtıyo.

Günaydın:)

Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
Güle güle kullanın cnm.
Ben biniyorum otobüse. hem de ilk aylardaki gibi de sıkıntı olmuyo. ilk aylarda sarsıldıkça acıyodu karnım. şimdi çok rahatım valla ayakta da gidiyorum, boş olursa oturuyorum da. resmen dengemi sağlıyo, sağa sola sarsılmıyorum :) doğuma kdr da binicem heralde çalıştığım için.

Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım

Eklentiler

• 47bd9e83-7cc5-4ee4-a91b-da9b458d4686.webp
    47bd9e83-7cc5-4ee4-a91b-da9b458d4686.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 75
Bnmde kndi tarafim kalabalik dgl hatta kmsem yk diyebilirim ama esmin tarafnda sulalede ilk torun hem anne hem baba tarafnda o yuzdn kalabalik bi mevlut olur bizimki ucz bsy yaptrmam lazm :)
Snn isin daa kolay smdiden boregi sarmayi at buzluga ohh hazir dursub
Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedim

Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
Çok güzelmiş çok beğendim güle güle giy Can'ım hangi sitede bu

kızlar merhaba.
Duymuştum böyle bir şey Allah korusun ya işte bu sebeple 40 haftadan fazla durmasından korkuyorum ben çok geçmiş olsun arkadaşına iyilerdir inşallah

Güzel günlerde kullanın Can'ım

Ben bi gecelik iki tane de pijama takımı aldım canım.bedeni şu an oluyor inşallah o zaman dar gelmez :)

Back
X