- 22 Mart 2012
- 732
- 476
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.241
Şafak 14..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik iyiligine guvenme canim nolur nolmaz allah korusun ylda agrin olsa bsy olsa yalniz basina snra hic kndine kizmicakmisin? Netten sipars ver bsy yap gtme bi yere eksik kalsn varsn bebeisnde .Onmli dglGünaydın:)
Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
Tarih bilmek ne guzel ben p.tesi ilacimi birakicam bakalim ne kdr dayancak bizim kiz icerdeŞafak 14..
Psikolojik iyiligine guvenme canim nolur nolmaz allah korusun ylda agrin olsa bsy olsa yalniz basina snra hic kndine kizmicakmisin? Netten sipars ver bsy yap gtme bi yere eksik kalsn varsn bebeisnde .Onmli dgl
Netten sipariş vermelik değil aklımdaki. Manifaturacıya gidip güzel nevresimlik kumaş alayım diyorum. Sonra onu bi çarşaf bir de içi boş nevresim gibi yapayım, kenarına süs dantel falan geçireyim cici bici bişi olsun :) annem gelir birazdan ona derin hadi yürü çarşıya gidiyoruz diye :)
Bebeğin üstüne pikelerden battaniyelerden başka bir şey almadınız değil mi? Atladığım bir şey olmasın
Evet canım bu sebepten dolayı bir arkadaşımın akrabası bebeğini kaybetti. Acaba nasıl anlaşılıyor kakasını yaptığı.kızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
Ben bebeğin üstüne bir şey almadım ki battaniye var sadece :/ pike filan almalı mıyım.
Dolap ve komodinimiz geldi bugün. Oda yapma fikrimiz henüz yoktu. Beşiği hazır aldık. Oda yapma fikri oluşunca dolapları da ona uygun yaptırdık. Dolabı büyük yaptırdım ileriye yönelik düşünerek. Oda boyanıp kağıt filan yapılacak. Daha bir sürü iş var ama acelesi yok :)
Tarih bilmek ne guzel ben p.tesi ilacimi birakicam bakalim ne kdr dayancak bizim kiz icerde
Aldığınız ürünler çok gzel güle güle kullansın bebişin. Uyudukça büyüsün kocaman olsun inşallah.Ben erken hareketlenir de besikten tirmanir da kendini atar duserse diye korkuyorum ya bakalim 1 yil kullanabilsem super olur tabi
Güle güle kullanın cnm.Günaydın:)
Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)
ultrason görüntüsünde kakasını yanında görmüşler cnmEvet canım bu sebepten dolayı bir arkadaşımın akrabası bebeğini kaybetti. Acaba nasıl anlaşılıyor kakasını yaptığı.
Dün akşam biz de konuştuk aynı şeyi börekleri sarmaya başlasak mı diye :) iftardan sonra da Bi şey yenip içinir mi onu Da bilemedimBnmde kndi tarafim kalabalik dgl hatta kmsem yk diyebilirim ama esmin tarafnda sulalede ilk torun hem anne hem baba tarafnda o yuzdn kalabalik bi mevlut olur bizimki ucz bsy yaptrmam lazm :)
Snn isin daa kolay smdiden boregi sarmayi at buzluga ohh hazir dursub
Çok güzelmiş çok beğendim güle güle giy Can'ım hangi sitede buKızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım
Duymuştum böyle bir şey Allah korusun ya işte bu sebeple 40 haftadan fazla durmasından korkuyorum ben çok geçmiş olsun arkadaşına iyilerdir inşallahkızlar merhaba.
Arkadaşım acil sezaryen oldu. Bebeği rahim içinde kakasını yapmış. Yememesi için 39 haftalık aldılar. Duyunca bayağı şaşırdım. Kakasını yerse beyin fonksiyonları tamamen duruyor ve felç geçiriyomuş bebek.
Güzel günlerde kullanın Can'ımDolap ve komodinimiz geldi bugün. Oda yapma fikrimiz henüz yoktu. Beşiği hazır aldık. Oda yapma fikri oluşunca dolapları da ona uygun yaptırdık. Dolabı büyük yaptırdım ileriye yönelik düşünerek. Oda boyanıp kağıt filan yapılacak. Daha bir sürü iş var ama acelesi yok :)
Ben bi gecelik iki tane de pijama takımı aldım canım.bedeni şu an oluyor inşallah o zaman dar gelmez :)Kızlar hastanede giymek için pijama ya da gecelik aldınız mı? Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Lohusa takımı alsam bir daha giymeyeceğim diye almak istemedim. Aldıklarınızın fotoları varsa atabilir misiniz acaba? Benim aldığım pijama takımı alttaki fotodakinin kırmızısı. Oğlum olacak ama ben kırmızı aldım