2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar emzirme sutyeni, emzirme atleti aldiniz mi? Kacar tane aldiniz? Ben bi tane aldim ama benim soyle bi sorunum var goguslerim biraz buyuk annem onlari kullanmazsin diyor. Acaba su sporcu sutyenlerinden mi alsam. Emzirirken full acmam gerekir mi? Bilemedim. Hastane cantamida tam hazirlayamadim bu yuzden.

kızlar birşey sorucam. aramızda doktor hemsire olan arkadaslarımız vardır. bu hastanelerdekı kontrol süresi örneğin 10 gün ise kı benım hastanemde oyle bu 10 iş günü üzerinden mı degerlendriliyor. yanı cumartesı pazarlar yada sadece pazarlar ve resmi tatiller de sayılıyor mu? randevu alacagım ve 1 2 gun ıcın tekrar ucret ödemek istemiyorum eger oluyorsa? bilgisi olan paylaşabilir mi
Pazar gnleride sayiliyor ama on gun degil son gun 9. Gun 10. Gun ucret veriliyor

Kizlar emzirme sutyeni, emzirme atleti aldiniz mi? Kacar tane aldiniz? Ben bi tane aldim ama benim soyle bi sorunum var goguslerim biraz buyuk annem onlari kullanmazsin diyor. Acaba su sporcu sutyenlerinden mi alsam. Emzirirken full acmam gerekir mi? Bilemedim. Hastane cantamida tam hazirlayamadim bu yuzden.
Bn iki atlet iki sutyen aldm.

Bedenler büyük zaten emzirme sütyenlerinin bir tane aldım ben atlet de 3 tane aldım

Ben zaten atleti bırakmak üzereyim. Mayısta çıkarır, Ekim gibi giyerim normalde. Afakanlar basar o mevsimde diye emzirme atleti almadım açıkçası, iki emzirme sütyeni aldım, gebeliğimde hep sporcu sütyeni giydim, onları da kullanırım diye düşünüyorum çünkü hop diye kalkıyor. Hastaneye dört gecelik aldım, ikisi sabahlıklı takım. Valiz yaptım zaten, ben bile bakıp gülüyorum. Daha süsler, bardak çanak için de başka çantalar. Geç bulduk buldumcuk olduk. Hediyeliklerini tamamlayalı bir ay oldu, çok yakın ahbabımız da catring şirketinde, hastane odasındaki standı da onlar hazırlayacak. Ramazan diyorum abartmayalım diyorum, herkes benden beter valla. Karışmıyorum artık, herkes hevesini alsın napiyim

Karisik duygular iste :)
Aslnda ck cabk gcti bnm icn 35 hfta ama icnde neler birikti

Aslinda bana zor gecti.. bu hamileligim zorladi beni.. bitmeyecek gibiydi.. simdi donup bakinca ne cabuk 37. Haftaya geldim diyorum.. ve bir bakicaz dogmus da eve gelmisiz.. insallah hepimizin sorunsuz saglikli dogumlari olup biter..

Canım ben 2 tane emzirme atleti aldım sütyenli modellerinden hem sıkı korse gibi :)) emzirme sütyeni almadım, zaten ped koyarım o kısma , şu an trendyolda çocuk moda haftası kampanyası var 15 inde son , avent Bölümü'nde istediğin herşey var , 100 tl üzerine 25 Tl indirim var :) ben geçen ay oradan biberon emzirme yastığı falan aldım , atleti n11 den aldım 1 günde geldi :))

Kızlar benim iki doktorum vardı bir uzman Biri Prof. Ben uzman doktorumla doğum yapmaya karar verdim artık profun kontrollerini de bıraksam mı acaba
Bırak canım , bende profta ameliyat Olmaya karar verdim bu hafta Salı günü uzman doktora gittim bundan sonra profa giderim hep :)) inşaallah tabi , Fındık faresi Cumartesi pazar geleceğim diye tutturmazsa :))) hafta sonuna gelirse artık elimizi yüzümüze koyup uzman doktora gideriz :)))

kizlar ciktm hematom warms rahimle kese arasi kuculmesi lazm.dedi tehlikeli dedi yatiorm.bebek.iyiydi ama uzldm yani dua edinde kanama buyumesn kuculedeblirmis buyuyedeblrmis:KK43:
Merhaba ben kasım annesi olucam şuan Hematom yaşıyorum ...nasılsınız durumunuz nedir atlada bildinizmi bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Netten gecelik ve pijama takımı aldım onlar gelirse benim doğum çantası da hazır olacak inşallah. Bide ciciler biciler ayarladim netten. Gelenlere hediyelik
Canım hastanede dağıtmadık hediye mi yoksa evde dağıtmadık hediye mi bende kararsızım sabun mı yaptırsam , çok yakın bi arkadaşım yapıyor , en az 5 gün süre istiyor Öncesinde mi yaptırsam kararsız kaldım birde foto atabilir misin ?

Kızlar afedersiniz ama bişi sorcam
Benim akıntım çok kokulu ya bi lavaboya giriyorum koku yayılıyor resmen e bir ay önce idrar tahlilide yaptım bişi çıkmadı neden oluyor normal mi bide
Ya da bu vitamin ilaçlarımı yapıyor

Canım ben 2 tane emzirme atleti aldım sütyenli modellerinden hem sıkı korse gibi :)) emzirme sütyeni almadım, zaten ped koyarım o kısma , şu an trendyolda çocuk moda haftası kampanyası var 15 inde son , avent Bölümü'nde istediğin herşey var , 100 tl üzerine 25 Tl indirim var :) ben geçen ay oradan biberon emzirme yastığı falan aldım , atleti n11 den aldım 1 günde geldi :))
Süpersin hemen bakayım ben de bugün e-Bebek mağazasına mı gitsem diyorum gözüme çarpan eksikleri tamamlamak için

Bırak canım , bende profta ameliyat Olmaya karar verdim bu hafta Salı günü uzman doktora gittim bundan sonra profa giderim hep :)) inşaallah tabi , Fındık faresi Cumartesi pazar geleceğim diye tutturmazsa :))) hafta sonuna gelirse artık elimizi yüzümüze koyup uzman doktora gideriz :)))
Benim Prof hastanede. Uzmanın özel muayenehanesi var. Senin de tam tersi sanırım:) ben de acil bir durum olursa diye gidiyordum hastaneye çünkü Uzman doktorum 35 öncesi doğumu yaptıramayacağını söylemişti. Artık 35+yım çok şükür yaparım dedi. Aynen dediğin gibi acil Bi durum olursa hastaneye profa gitcez mecbur olmayacak inşallah

Kızlar afedersiniz ama bişi sorcam
Benim akıntım çok kokulu ya bi lavaboya giriyorum koku yayılıyor resmen e bir ay önce idrar tahlilide yaptım bişi çıkmadı neden oluyor normal mi bide
Ya da bu vitamin ilaçlarımı yapıyor
Benim de oluyordu doktora söylemeyi unuttum kendiliğinden geçti. İhmal ettim aslında yanlıştı yaptığım bence sen doktoruna söyle

Back
X