2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Her firsatta uyuyrm valla :).tv izlerken icm geciyo snra bi tekmeyle uyaniyrm dus aldm gene acilamiyrm ya :)

Bnm koyu oldugu halde gtmedm dktora ilactan olabilir dye onemaemedm bn ya off bktm dkotra gtmekten

Geldigi an halsiZlk hemen uyyrm valla affetmoyrn :)

Haha :) al bndende o kdr

Arkadasmnda oyle oldu ama aybi il baska hastaneydi hastane degstrp dgm ypti bska ile mi gdyr snnki
Başka ile canım malesef. .

Kötü haber evet ama takibindeki hastaları özellikle de özellikli olanları devredecektir bence başka bir doktora.
Gene bizimki haziran, temmuz ağustos olsaydı acaba yıllık izne, tatile falan gider mi diye düşünür dururdum. Yarın ben doktoruma yaz tatiline ne zaman gitmeyi planladığını soracağım.

Güzel günlerde kullan.
Doktora gittin mi sen bugün?
Aynen kötü haber 1 ay daha kalsaydı sonra gitseydi keşke..sordum hangi doktoru önerirsiiniz diye hangisini tercih edersen dedi sinir oldum resmen..

Bi paket göğüs pedi, bi paket uzun boy orkid koydum. Hasta bezlerinden koymadım, hastane veriyormuş zaten. Bir de küçük şişeye şampuan ve seyahat boy diş fırça macunlarından koydum.

Hmmmm baska da bir sey kalmamis sanirim benim aklima gelmedi baska bir sey :) hastanede bez oluyor da bana kurtajda kocaman bi bez takmislardi ya beden skntisi olabilir :p

Neyse bişey olmaz ya, daha vakit var, 2-3 kere daha yeni doktora gidersin, bakarsın onu da seversin
Aynen yapacak bişey yok benim sinir olduğum ilgisizliği 15 gün sonraya gün veriyo 10 gün sonra gideceğini söylemiyor ben dışardan duydum gideceğini doğru mu dedim evet dedi sormasam söylemeyecekti bidahaki gittiğimde görmicektim onu:KK12:

Aaa kotu olmus cnm yaa son dakka golu gibi :KK43:

Bebisin kac kilo olmus ya?
Biz doktora gidemedik bugun doktorun isi varmis pazartesi gidecegiz
Attı golu valla..yeni bir doktor bul şimdi sonuçta bu biliyordu herşeyimi..

2300 olmuş canım çok şükür normal dedi..moralim bozulduğundan sevinemedim bile

Merabalar:KK3:
Bu da hastane için geceliğimin terlik ve tacı, bu terlik ve tacı da annem yaptı sağolsun:KK37: Gecelik kısa kol, kolları tül, sıfır sayılır epey kısa :) Sabahlığı da var da foto çekerken onu koymadım :)

Dün geceliğimi giydim, terliğimi giydim tacımı taktım evde boyle dolaşım çok şeker tombik tosbak bir şey oldum ya:anneadayı:

kB2lJ9.jpg
Cok begendim canim

Ne güzel aenin çokmuş. Gerçekten de hastanede insana yedek çok gerekiyor. Terleme ya da malum kanamanın çok oluşu yüzünden. Güle güle kullan canım. Sağlıkla inşallah :)
Sağol canım inşallah hepimiz mutlu günlerde giyelim :) bir pijama daha al istersen. Sonra da giyersin niye giymem diye düşünüyorsun. Benimkilerin bel kısımları lastikli çocuk pantolonları olur ya daraltmalı onun gibi. Sonra da giyerim yani. Ben bir de pijama çok severim :) biri bana pijama alınca çok mutlu oluyorum :):):)

Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.
Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.
Madame coco ya bi bak istersen tarzınsa.. Coton kumaş bunlar yaz için hem terletmez hem sade ciciş :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 79
Eki Görüntüle 1832071
Kizlae bu benim pijama takimimin biri digeri lacivert ceyizimden bi pijama terliklwrimin ustundeki sus kina gecemdeki el gulumdu artk ayak gulu oldu :)
Bn normal pijama kullanicam altlari ztn yeternce buyuk
Yaa ne güzel pijamaların sabahlık derdin yoksa..
Ben açığım yani sadece saçım açık kocam takıntılı popiş kapncak die.. İllede sabahlıklı takım almam lagzım uzun kol popişi kapatan Çok kriterim var :110: bulamıyomm

Yaa ne güzel pijamaların sabahlık derdin yoksa..
Ben açığım yani sadece saçım açık kocam takıntılı popiş kapncak die.. İllede sabahlıklı takım almam lagzım uzun kol popişi kapatan Çok kriterim var :110: bulamıyomm
Bn tesetturlym ama hastanede es disinda erkek gezmedigi icin sabahlik almadm yabima bide belide uzun ztn bnlarn rahat bsy yani :)

Back
X