- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.421
Aynen herşeyde vardır bir hayır.. Aklıma gelmedi değilHer işte bir hayır vardır diyelim, 10 güne doğuramazsın di mi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen herşeyde vardır bir hayır.. Aklıma gelmedi değilHer işte bir hayır vardır diyelim, 10 güne doğuramazsın di mi :)
Saol canımm çok şükür boyu da 38-40 cm dedi..inşallah iyi bi doktor bulurum..Oo bebegine masallah cnm 2 kiloyu gecmis
Yeni bulacagin dr daha iyi daha hayirli olacak belki de cnm
Sorma..Aaa doktorda ki rahatlığa bak , kızmakta çok Haklısın ...
Saol canım..aynen bulmam lazım bian önce..Bebiş için sevindim canım yakın zamanda iyi bi dr bulman lazım canım fazla zaman kaybetmeden
Ya bnde anlam veremiyodm ama gnde 3 ltre su iciyrm kavun yiyorum sut iciyrm sivi tuketimim fazla aslnda ama camasirimda tuhaf bi koku var baharatta tuketmiyormKızlar idrar renginin koyuluğu suyu yeterli alamamaktan da olur. Malum havalar sıcak gebelikte terletiyor daha çok su içmemiz lazım. İdrar rengi açık sarıya dönene kadar aldığımız sıvıyı artırmamız gerekiyor
Sorduklarınà cevabı bilmiyorm canım. Da ..takvimin de de bundan bahsediyor farkettin mi![]()
inşallah sızma vs. Yoktur canim
Çok güzel bu bakmıştım ama kocamın onayından geçmedi kollar transparanmış yakası içine sinmemişCanım ben bunu aldım çok rahat n11.com dan 1 günde geldi :)
Çok güzel canım güle güle kullanCanım ben bunu aldım çok rahat n11.com dan 1 günde geldi :)
39 giyiorum 39-40 olduNormalde kaç numara giyiyorsun alacağımda ona göre değerlendireyim ben de.
Malesef esim yanimda degil ben memlekete geldim bebegimin kilosu cok az diye bahsetmistim plasenta yaslanmis diye bu yuzden stresliydim ama simdi iyiyim cok.sukur burdaki doktor biraz rahatlatti beni simdide esim doguma yetisebilir mi derdine dustum stres bitmiyo allah beterinden korusun cok sukur yinede . simdi biraz iyiyim hareketleri azaldi sancim gecti sagol canimTatlım sakin ol. Derin nefesler al. Uzan. Dinlen. Bol su iç. Eşinle bi film falan izleyin kafan orayakanslize olsun. Gergin ve stresli olunca hem sancı çıkıyor hem bebeğin kalp atışları yükseliyor. Biraz rahatlat kendini.
Hastaneye aileler dışında pek gelen olmaz die düşünüyorum yani gelene çikolata lokum felan düşünüyorum. Eve gelenler için ki uni den hocalar arkadaşlar gelir hediyelik yaptırdım sabun yaptırdım 2 güne geldi ve cok beğendik. Mum felan da yaptırdım ama onlar daha gelmedi canım pişman oldum 30 tane yaptırdım die keşke pintilik etmeseymisimCanım hastanede dağıtmadık hediye mi yoksa evde dağıtmadık hediye mi bende kararsızım sabun mı yaptırsam , çok yakın bi arkadaşım yapıyor , en az 5 gün süre istiyor Öncesinde mi yaptırsam kararsız kaldım birde foto atabilir misin ?
Ben de buldum gönlümün sultanını :))Canım ben bunu aldım çok rahat n11.com dan 1 günde geldi :)
Çok güzeller güle güle kullan Can'ım rahat edersinKızlar bende takip ediyorum sürekli ama pek yazamiyorum. Bende yavaştan cantami hazırlamaya başladım
Kendim için 2 gecelik 1 pijama ayarladim şimdilik.
En üstteki pembe rengi annem almisti biz başta kız olacak diye düşünüyorduk pembiş başladık o yuzden
Canım gördüm güzel olmuş annenln eline sağlık ama benimkini yapabilecek kimse yok :):) kendim yaparım böyle şeyleri ama nasıl gidip malzeme alcam :/Begenmene sevindim canim:)
Cnm lohusa terliklerini pahali satiyorlsr diye annem yapti bana terliklerimi fotolarini attim gormedin mi?
Madame coco'dan aldi terlikleri susledi ciceklerle kurdelelerle
Ben sadece hastaneyi dusunmuyorum evde de giyerim diye dusundum 1 lohusa geceligi 2 lohusa pijamasi 2 de normal onu tamamen dugmeli pijama aldim hastaneden sonra evde bol bol pijama giyerim diye :)
Evet Can'ım aynen memnunum doktorlarımdan ama plasenta previa skıntılı bir şey o yüzden iyi seçim yapmam gerek doktorun becerisiCanım sende plasenta previa var sanırım. Böyle durumlarda eli iyi olan tecrübeli bi doktor önemli canım ona göre seçim yap
:))) bende 50 taneli yaptırayım diyorum , çeşit çok olunca insan karar veremiyor :))) Çok tatlıymış canım seninkilerde , sabun en mantıklısı en azından insanlar banyolarına koyarlar :))Hastaneye aileler dışında pek gelen olmaz die düşünüyorum yani gelene çikolata lokum felan düşünüyorum. Eve gelenler için ki uni den hocalar arkadaşlar gelir hediyelik yaptırdım sabun yaptırdım 2 güne geldi ve cok beğendik. Mum felan da yaptırdım ama onlar daha gelmedi canım pişman oldum 30 tane yaptırdım die keşke pintilik etmeseymisim![]()
Beyaz aldiysan ic gosteriyor cnm yaBen de buldum gönlümün sultanını :))
Hem kocamın hem benim gönlüme .. :))
Ben bi 15 gün felan kalcam burda sonra annemlere gitcem kayseriye.30 tane yeter burdakiler e dedim ama az geldi şimdi. Allah kısmet ederse Mevlüt u için tekrar bişeyler yaptircam gittigidiyor çok iyi bu konuda. Ama cidden seçmesi çok zor xok çeşit var. Sabun dolaba asmalik kokusu çok hoş kendisi de tatlı olmus içime sindi. Kapı süsü de yaptırdım oda geldi bugün. Netten halletmek pratik oluyor:))) bende 50 taneli yaptırayım diyorum , çeşit çok olunca insan karar veremiyor :))) Çok tatlıymış canım seninkilerde , sabun en mantıklısı en azından insanlar banyolarına koyarlar :))