2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar idrar renginin koyuluğu suyu yeterli alamamaktan da olur. Malum havalar sıcak gebelikte terletiyor daha çok su içmemiz lazım. İdrar rengi açık sarıya dönene kadar aldığımız sıvıyı artırmamız gerekiyor
Ya bnde anlam veremiyodm ama gnde 3 ltre su iciyrm kavun yiyorum sut iciyrm sivi tuketimim fazla aslnda ama camasirimda tuhaf bi koku var baharatta tuketmiyorm

Sorduklarınà cevabı bilmiyorm canım. Da ..takvimin de de bundan bahsediyor farkettin mi :KK66: :KK66: inşallah sızma vs. Yoktur canim

Aynen :)

Druma çarşamba gittiğimde söyledim turnusol ile takip et. Çok önemli değil ama varsa enfeksiyon riskine karşı antibiyotik başlamamız lazım dedi.

Tatlım sakin ol. Derin nefesler al. Uzan. Dinlen. Bol su iç. Eşinle bi film falan izleyin kafan orayakanslize olsun. Gergin ve stresli olunca hem sancı çıkıyor hem bebeğin kalp atışları yükseliyor. Biraz rahatlat kendini.
Malesef esim yanimda degil ben memlekete geldim bebegimin kilosu cok az diye bahsetmistim plasenta yaslanmis diye bu yuzden stresliydim ama simdi iyiyim cok.sukur burdaki doktor biraz rahatlatti beni simdide esim doguma yetisebilir mi derdine dustum stres bitmiyo allah beterinden korusun cok sukur yinede . simdi biraz iyiyim hareketleri azaldi sancim gecti sagol canim

Canım hastanede dağıtmadık hediye mi yoksa evde dağıtmadık hediye mi bende kararsızım sabun mı yaptırsam , çok yakın bi arkadaşım yapıyor , en az 5 gün süre istiyor Öncesinde mi yaptırsam kararsız kaldım birde foto atabilir misin ?
Hastaneye aileler dışında pek gelen olmaz die düşünüyorum yani gelene çikolata lokum felan düşünüyorum. Eve gelenler için ki uni den hocalar arkadaşlar gelir hediyelik yaptırdım sabun yaptırdım 2 güne geldi ve cok beğendik. Mum felan da yaptırdım ama onlar daha gelmedi canım pişman oldum 30 tane yaptırdım die keşke pintilik etmeseymisim:kızgın:

Eklentiler

• IMG-20160513-WA0004.webp
    IMG-20160513-WA0004.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar bende takip ediyorum sürekli ama pek yazamiyorum. Bende yavaştan cantami hazırlamaya başladım

Kendim için 2 gecelik 1 pijama ayarladim şimdilik.

En üstteki pembe rengi annem almisti biz başta kız olacak diye düşünüyorduk pembiş başladık o yuzden
Çok güzeller güle güle kullan Can'ım rahat edersin

Begenmene sevindim canim:)

Cnm lohusa terliklerini pahali satiyorlsr diye annem yapti bana terliklerimi fotolarini attim gormedin mi?

Madame coco'dan aldi terlikleri susledi ciceklerle kurdelelerle

Ben sadece hastaneyi dusunmuyorum evde de giyerim diye dusundum 1 lohusa geceligi 2 lohusa pijamasi 2 de normal onu tamamen dugmeli pijama aldim hastaneden sonra evde bol bol pijama giyerim diye :)
Canım gördüm güzel olmuş annenln eline sağlık ama benimkini yapabilecek kimse yok :):) kendim yaparım böyle şeyleri ama nasıl gidip malzeme alcam :/

Hastaneye aileler dışında pek gelen olmaz die düşünüyorum yani gelene çikolata lokum felan düşünüyorum. Eve gelenler için ki uni den hocalar arkadaşlar gelir hediyelik yaptırdım sabun yaptırdım 2 güne geldi ve cok beğendik. Mum felan da yaptırdım ama onlar daha gelmedi canım pişman oldum 30 tane yaptırdım die keşke pintilik etmeseymisim:kızgın:
:))) bende 50 taneli yaptırayım diyorum , çeşit çok olunca insan karar veremiyor :))) Çok tatlıymış canım seninkilerde , sabun en mantıklısı en azından insanlar banyolarına koyarlar :))

Kızlar benim kocişimde gitmiş bugün lokum almış şerbet için konuşmuş, bebek çikolatası için numune getirdi. hangisini istersin diye birini seçtim onu da konuşmuş, bi yere daha sorcak ordan da numune istiycek ondan sonra sipariş vercez. kapı süsü, hastane odası ve evin süslenmesi için de konuşmuş. evi falan süpriz yapcakmış bana ama dayanamadı söyledi. çok mutluyum ya, sizleri okudukça elimde tezle uğraşmak iyice sıkıcı geliyordu, bebek adına da hiçbirşey yapamıyordum. geç kaldım diye stres oluyordum, ama çok şükür hepsi geride kaldı bir bir hallediyoruz herşeyi

:))) bende 50 taneli yaptırayım diyorum , çeşit çok olunca insan karar veremiyor :))) Çok tatlıymış canım seninkilerde , sabun en mantıklısı en azından insanlar banyolarına koyarlar :))
Ben bi 15 gün felan kalcam burda sonra annemlere gitcem kayseriye.30 tane yeter burdakiler e dedim ama az geldi şimdi. Allah kısmet ederse Mevlüt u için tekrar bişeyler yaptircam gittigidiyor çok iyi bu konuda. Ama cidden seçmesi çok zor xok çeşit var. Sabun dolaba asmalik kokusu çok hoş kendisi de tatlı olmus içime sindi. Kapı süsü de yaptırdım oda geldi bugün. Netten halletmek pratik oluyor

Back
X