- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.621
Cok tesekkur ederim epidural sezaryen oldu
Ne kadar sürede toparlandın:)
Bebeginize ne isim koydunuz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim epidural sezaryen oldu
Merhaba:)Merhaba haziran anneleri bende sizler gibi haziran annesi olucaktim ama oglum erken davrandi 36+6 sali sabahi suyum geldi hemen hastaneye gittik 5 saatlik suni sanci verildi ama acilma olmadi ve kalp atislari azaldigi icin sezaryan dogum yaptim oglum iyi cok sukur 44 cm 2.700 gr dogdu simdi evinde misil misil uyuyor darisi sizlerin basina insallah zamaninda saglikla kavusun evlatlariniza![]()
Kızlar selam. Ben son 3-4 gündür eskisine göre çok zorlanmaya başladım. Çok çabuk yoruluyorum, gün içinde de uyuyorum, hafif başım ağrıyor, sürekli tuvalete gitme isteği duyuyorum, kalça kemiklerim ağrıyor, arada bir bir kaç dakika süren karnımım tam altından böbreklerime doğru olan hatta sızlamalar oluyor, akıntıda ciddi artış var, terliyorum... Doktora söyledim, kabul edin artık yoruldunuz diyor :)
Benim gibi olan var mı?
Arkadaşlar bir de şu temizlik konusu ile ilgili çok sıkıntılıyım. Tüy dökücü kremler önerilmiyor, ağda yapamam ben cildim çok hassas, jilet tahriş ediyor. Ne yapacağımZararsız bir tüy dökücü krem var mı?
İlk 3 gunum zor gecti bugun cok daha iyiyim ayaktayim ve ogluma bakabiliyorum cok sukurNe kadar sürede toparlandın:)
Bebeginize ne isim koydunuz:)
İlk 3 gunum zor gecti bugun cok daha iyiyim ayaktayim ve ogluma bakabiliyorum cok sukur
Oglumun adi hasan emir oldu![]()
Merhaba:)
Erken olmuş beklememiş oğluşun ama sağlıklı çok şükür
Rabbim ayırmasın yavrundan hiçbir zaman
Suyun gelmeden önce herhangi bi belirti var mıydı canım sezaryan sonrası kötümüydü
Cok tesekkur ederimMerhaba:)
Erken olmuş beklememiş oğluşun ama sağlıklı çok şükür
Rabbim ayırmasın yavrundan hiçbir zaman
Suyun gelmeden önce herhangi bi belirti var mıydı canım sezaryan sonrası kötümüydü
Gozunaydin Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsinCok tesekkur ederim
Suyum gelmeden once hic belirtim yoktu cok supriz oldu cok ani hala cok saskinim
Sezaryan sonrasida kotuydu evet ama gecti cok sukur bugun cok daha iyiyim
Amin insallahTekrae gecmis olsun, adıyla yasasin
Amin insallahGozunaydin Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin![]()
Hayırlı olsun ... Aslında çok erkende değil :) kilosuda iyiymiş ... maşallah sağlıklı sıhhatli Allah nasip etmiş , darısı basımıza inşaallah :) sütünüz ne zaman geldi ?Merhaba haziran anneleri bende sizler gibi haziran annesi olucaktim ama oglum erken davrandi 36+6 sali sabahi suyum geldi hemen hastaneye gittik 5 saatlik suni sanci verildi ama acilma olmadi ve kalp atislari azaldigi icin sezaryan dogum yaptim oglum iyi cok sukur 44 cm 2.700 gr dogdu simdi evinde misil misil uyuyor darisi sizlerin basina insallah zamaninda saglikla kavusun evlatlariniza![]()
Sağol canım :) seninkilerin yanında sönük biraz :)))Çok güzel olmuş![]()
Cok tesekkur ederim evet doktor bundan sonra heran gelebilir demisti ama bana cok supriz oldu sutum hemen geldi ilk gunden itibaren emzirdim oglumu cok sukur suanda bol bol varHayırlı olsun ... Aslında çok erkende değil :) kilosuda iyiymiş ... maşallah sağlıklı sıhhatli Allah nasip etmiş , darısı basımıza inşaallah :) sütünüz ne zaman geldi ?
Heyecan yaptım yine :))Cok tesekkur ederim
Suyum gelmeden once hic belirtim yoktu cok supriz oldu cok ani hala cok saskinim
Sezaryan sonrasida kotuydu evet ama gecti cok sukur bugun cok daha iyiyim
Sağol canım :) seninkilerin yanında sönük biraz :)))
Çok şirin canıö güzel günlerde kullanınKızlar merhabalar? Bizde herşeyimizi bitirdik sayılır benim bi kapı süsü kaldı , alt açmayı yaptırdım ... Kapı süsünde kararsız kaldım ... Güvendiğiniz düzgün işçilik yapacak bir tanıdığınız var mı ? Benim arkadaşlar hep Eminönü'nden almışlar kendileri süslemişler , maalesef ben 9 ay yattığım için böyle birşey yapamadım![]()
Az kaldı canım , 1 hafta daha beklesin inşaallah ...Bugün sancılarımi azaltamiyorum bi türlü belim den sırtımdan vurup duruyor
Ay maşallah darısı Başımıza inşaallah :) ablam bugun gözümü korkuttu süt sağma makinasından mutlaka al , hatta hastaneye götür dedi ... Ablam hastaneninkini kullanmış ama hijyen değildi , annemin zoruyla Yaptım dedi , makina falan götürdün MÜ ?Cok tesekkur ederim evet doktor bundan sonra heran gelebilir demisti ama bana cok supriz oldu sutum hemen geldi ilk gunden itibaren emzirdim oglumu cok sukur suanda bol bol var
Inşaallah canım , güzel guzel kirletsin fıstıklar :)))Çok şirin canıö güzel günlerde kullanın![]()
Magnezyum ilacım varsa iç canımBugün sancılarımi azaltamiyorum bi türlü belim den sırtımdan vurup duruyor