- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ev hanımıyım ben eşimi kaldırıyorum otomatikman bende uyanıyorum alarmın çalmasını bile beklemiyorum istesemde uyuyamıyorum canım pazar da dahilCanım sen çalışıyor musun hala hergün bu saatte kalkıyorsun
Bende öyle eşimi yolculuyorum 1 saate anca uyuyorumYok canım ev hanımıyım ben eşimi kaldırıyorum otomatikman bende uyanıyorum alarmın çalmasını bile beklemiyorum istesemde uyuyamıyorum canım pazar da dahil
Ben onuda uyuyamıyorum canım ya öle uzanmış duruyorum yatakta Amin canım cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza son 7 günBende öyle eşimi yolculuyorum 1 saate anca uyuyorum
:) doğumuna az kalmış hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canım inşallah.Ben onuda uyuyamıyorum canım ya öle uzanmış duruyorum yatakta Amin canım cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza son 7 gün
Mesela ben hiçbir zaman :) uykusuzluğa dayanıklıyımAmin canım inşallah.
Nası yani hiç uyumuyor öusun eşinden sonra
Gözlerini kapa hayal kur dinlendirici müzik aç youtube dan yazık canım ya
Şimdi uyumazsan ne zaman uyuyacaksın
Bekliyoruz meraklaçok komik bisey sölicem![]()
Hayırdır :))çok komik bisey sölicem![]()
Ben yaşayan ölü gibi olurum valla tebrikler :))Mesela ben hiçbir zaman :) uykusuzluğa dayanıklıyım
Öyle canım son günlerin heyecanı düşüncesi uyuyamıyorum işte oturuyorum uzanıyorum zaman geçirecek bi şeyler bulmaya çalışıyorum son günler daha zor oluyor uyumakAmin canım inşallah.
Nası yani hiç uyumuyor öusun eşinden sonra
Gözlerini kapa hayal kur dinlendirici müzik aç youtube dan yazık canım ya
Şimdi uyumazsan ne zaman uyuyacaksın
Doğru canım sende haklısınÖyle canım son günlerin heyecanı düşüncesi uyuyamıyorum işte oturuyorum uzanıyorum zaman geçirecek bi şeyler bulmaya çalışıyorum son günler daha zor oluyor uyumak
Aaa bugün yoğun tempo seni bekliyor yani :))
Zaman geçsin de şu son 7 gün hayırlı ve sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma alim inşallahDoğru canım sende haklısın