- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.881
Artık her şeyi internetten almaktan da skıldım kızım sağlıkla Bi doğsun bir aylık olsun kızımla beraber çıkıp dolaşalım istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saklanan kordon kanıyla tedavi olab bir sürü çocuk var, aslında. İspatlı bir şey. Dünya sağlık örgütü kabul ediyor. Şu an ispatlanmayan kordonun kendisinin de saklanıp saklanmaması, bunun çalışmaları yapılıyor.
Bana kalsa kordondaki kan tamamen bebeğe gidene kadar beklerdim, saklamak yerine. Ama benim doktorum 3 dk kadar beklemeyeceği için saklamayı tercih ediyorum. Yine de allah kimseye ihtiyaç duyurmasın, herkese sağlıklı tastamam afiyetli evlatlar nasip etsin inş..
Malesef diyatlar çok uçmuş. Ben ailemde kötü hastalık yoksa ya da doktor kordonu geç kesecekse yaptırmayı düşünmezdim mesela, her bebeğe gerekli değil gibi. Allah muhtaç etmesin inş..
Kendini maddi olarak zorlama canım, faydası olacak şeylere ayırman daha doğru bütçeni..
Baktım canım.. Allah muhtaç etmesin inş.
Canim Karpal tüneli sendromu mu ne var nette görmüştüm bi araştır istersen benziyo sanki amlattiklarinBu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.
Teşekkür ederimCanim Karpal tüneli sendromu mu ne var nette görmüştüm bi araştır istersen benziyo sanki amlattiklarin
Acelesi olan bir şey değil ama indirimde filan görürsen alırsın :) eksikler bitmez büyüdükçe eksik hep olacak :)Ay ne güzel ben de bakınayım o Zaman yavaştan aslında hala ne çok eksik var
Artık her şeyi internetten almaktan da skıldım kızım sağlıkla Bi doğsun bir aylık olsun kızımla beraber çıkıp dolaşalım istiyorum
Evet canım ananas yiyorum iyi geliyor baya. Yanlız dün salgam i içince 2 bardak bugün ödemle uyandımSevgili Sevgi sen ödem için ananas mi yiyodun ben de şiştikce şişiyorum da
Teşekkür ederim
Çok şükür geçmiş canım darısı bana gün sayıyorum artık hergün Rabbim sağlıkla kavuşmasını nasip etsin insallahSol rlim koluma kadar uyuştu hamileliğim sonundan ilk altı aya kadar bebeğin.. Bardak yutamaz olmuştjm aniden yete düşüyordu galan.. Her şey yemiz çıktı. Sonra kendiliğinden geçti şükür..
Biz de p.tesi gitmiştik güzel oluyo gerçekten dans ettik eşimle ama ben göbek atmadım korktum açıkçasıBiz dün akşam düğüne gittik eşim ben ve karnımdaki minnoşumuzla
Masada ne kadar kurabiye, pasta, meyve, çerez varsa hepsini ben yedim
Göbeğimle eşimle dans etmek de çok şekerdi
Yürürken fln herkes bana bakıyordu
Gelinin karşısına geçip göbek attım heveslendireyim dedim
Ha bir de masa aralarından geçerken göbegimi sandalyelere fln çarpıyordum
Hamileyken bir kere düğüne gidin eğlenceli oluyor![]()
KızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana![]()
Yarim saatte 3 kere kasılır mi bebek ya ? Belime ağrı giriyor hafiften hafiften kalcama da giriyor bir tuhafım bugün. Çatım zaten ağırıyor yavaş yavaş ağrı çatıdan arkaya doğru ilerliyor kızlar bu gidişle erken doğum yapacam sanırım. Doğum yaparsam bebişim kuvez de kalmaz dimi ?
Kalmaz artık canım maşallah bebeklerimize büyüdüler. 34 ten sonra ikiz bebeklerde bile sıkıntı kalmıyor allahın izniyle..
Ay hadi hayırlı doğumlar canımm :))KızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana![]()