2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Uyumayanlar bile uyumuş ben sabaha doğru olursa iyi 300 defa dönmektense oturuyoruz dokuzuna kalmaz heralde doğum herkes erkenden doğuruyor biz ilk annelerden gözüküyoruz bir kaç kişi dahada var sanırım bakalm ne olacak karnımı içime çektiğimdede mi anlamadım felaket bıçak saplanır tarzda ağrılarım oluyodu bugün daha çok oldu berbat bişey ben böyle bişey görmedim ya canımdan can çekiyolar göbek deliğim şişti iyice oraya kramp gibi bi anda bebek çıkıyomuş gibi bu kadar çeken var mıdır bilmem ama her türşü sancısan daha kötü bi şey iki dk sürse ölcek gibiyim hadi hayırlısı diyorum ters hareket yapıyosun bacaklarını çok açıp karnıma yüklenerek kalktığımda oluyor sanki güya dikkatli kalkıyorum haldur huldur kalksam olmayacak of of 37+3 ne zaman doğururum ki ya güliyim mi ağlayım mı iyi geceleer:hasta:

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Haftasonu ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6::anne:ŞAFAK-6:anne:

Kızlar mrblar, hayırlı bereketli cumalarımız olsun, yatak üzerine dönence oyuncaklardan aldınız mı ? Ilk zamanlar alınmalı mı ?

Ben Fisher price kelebek rüyalar dönencesinden aldım. Arkadaşlar önerdi. İlk aylar için, anne karnındaki seslerin olduğu melodileri var. uğultu şeklinde. bebeğin gaz problemi olduğpunda açtığında bebeklerinin rahatladıklarını ve üründen çok memnun kaldıklarını söylediler. ilk 3 ay için anne karnı ışırtısı melodisi(2 butonda ayrı sesler var) son butonda da 3 ay sonrası için müzikler var. 180 TL ye almıştım. Şimdi biraz daha uygun fiyata mağazalrda satılıyor.

Hayırlı kandiller kızlar.. bugün 37. Haftamız doluyor yarın 38. Haftaya adım atıcaz çooook mutluyum şükürler olsun. Allah bebişlerimizin hayırlı sağlıklı salih evlatlar olmasını nasip etsin inş. Bebek hasreti çekenlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inş

Yok tatlım bence Cogumuz aynı kafadanIz. .Ben de beşigi falan kurunca dan etti. Minnosum olacak benim die.. en son sorumlulugumda çiçek yetistirmek istemiyorm . Hayvan hiç bakamam dien ben şimdi sadecé bana muhtaç bı canlı getircem dünyaya. Ne büyük lütuf . Şükürler olsun.verene
Evet canım ya çok şükür gerçekten ben de diyorum sürekli bana bağımlı bi varlık nasıl ola ki :) hep nasıl bakicam çok aglicak mi diye düşünüyorum sonra diyorum ya gülüşünü düşün sana sevgiyle bakan gözleri düşün o zaman çok mutlu oluyorum.ameliyat korkusunu da artık bi şekilde atarız inşallah allah yardımcımız olsun.

Günaydın arkadaşlar :)) bugun bu sene doğacak bebeklerin isimlerinin yazıldığı gün , bugun beraat Kandil'i , Allah bu guzel gün hürmetine evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli güzel ömürler nasip etsin :) gece ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah :)) oku oku bitiremedim , inşaallah kolay Doğumlar nasip olur hepimize de , ben saat 11-12 civarı uyuyorum , sabah 7:30 a kadar hiç uyanmıyorum :) deliksiz uykularım hala devam ediyor :)) gece açıkmamak için saat 9-10 gibi süt yada muzlu süt yada dondurma yiyorum , sabah 2-3 saat idare editör beni 10:00 a kadar :KK66:
DuyEk DuyEk canım mide yanmasına karşı gaviscon şurup zararsız , ben yemeği fazla kaçırdığımda 2-3 saat sonra yanma oluyor , kusamıyorum da , gaviscon şurup içiyorum ...

Günaydın arkadaşlar :)) bugun bu sene doğacak bebeklerin isimlerinin yazıldığı gün , bugun beraat Kandil'i , Allah bu guzel gün hürmetine evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli güzel ömürler nasip etsin :) gece ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah :)) oku oku bitiremedim , inşaallah kolay Doğumlar nasip olur hepimize de , ben saat 11-12 civarı uyuyorum , sabah 7:30 a kadar hiç uyanmıyorum :) deliksiz uykularım hala devam ediyor :)) gece açıkmamak için saat 9-10 gibi süt yada muzlu süt yada dondurma yiyorum , sabah 2-3 saat idare editör beni 10:00 a kadar :KK66:
DuyEk DuyEk canım mide yanmasına karşı gaviscon şurup zararsız , ben yemeği fazla kaçırdığımda 2-3 saat sonra yanma oluyor , kusamıyorum da , gaviscon şurup içiyorum ...

Nazar değmesin sana maşallah :) Yemek yiyemez oldum midem yüzünden doktoruma sorayım şurubu teşekkür ediyorum cevap için.

Günaydın hanımlar. Mide yanması için tavsiyesi olan var mı?
Gaviscon canım, doktorum iki ay önce dört şişe yazmıştı, yanmaların başlar artık diye, lakin öylece duruyorlar hiç yanma olmadı. Reçetesiz de alabilirsin eczanelerden

Ben de agrilarim olmasa uyucam aslında resmen tutuluyorum :( ay bebisimi özledim ya

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X