2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim kızım da ters.doktorum bundan sonra zor döner dedi.ve bu durumda mecburi sezeryan olur sanırım. Bu çarşamba doktorumuz la konuşacağız. Muhtemelen tarihte almamız gerekecek gibi.
Bebek ters olunca otomatik olarak sezeryan olmuyor mu zaten.kaç defa kabus gördüm. Doğum başlamış haberim yok,ayak çıkıyor ilk falan
Ben böyle olunca normal doğum yapamam bebegimi riske atamam.
Bence de canım hiç riske atmayın bebeklerinizi
Ters olunca bebek kafası biraz daha büyük oluyormuş o yüzden çıkması zorlaşıyor hem bebek açosondam hem anne açısından en iyisi hiç riske atmamak

Kızlar benim bebiş de ters. Sezeryan dogum yaptiramiyoruz hayati bi durum sözkonusu olmadıkça diyorlar devlet hastanesine gidiyorum. normal dogum da riskli diyor dr.um. benim minik ters ama çok hareketli sanki karnımın içinde yuzuyo donmeye calisiyor gibi.sizinkiler de oyle mi.
Aynen benimkide ters hala ve okadar hareketliki diyorum yeri hicte dar degil yani yemekten sonra hele cosuyo dondumu falan diyorum yok yine kafayi yukardan cikariveriyo. Sali gunu kontrolum var sezeryan gunu belirlicez ben 39+3isticem 1haziran oluyo en azidan 40.hafta icinde olmus olcak yada 39+1bakalim ne dicek

zeyzey3428 zeyzey3428 Hakkaten bile var mı? Bebek sütü ile mama arasındaki fark ne?
Eki Görüntüle 1836360 Eki Görüntüle 1836361
Galiba ikiside ayniyms cnm ikiside mama sut yazan yeni uretimmis

Ben de bir kere bundan korkmuştum. Buradakilere doktorları günde 10 hareket sayıyorsan sorun değil demiş. Bir de bazen hareketleri hissedilmiyor ama elimi koyunca hissediyorum. Biraz takip et bakalım. Ama adet ağrısı gibi ağrın varsa bence de NST en iyi fikir. Hafif hafif sancı başlamış olabilir.

Bilmiyorum ki canım. Son gidişimde prosedürlerini sormuştum bu şekilde anlattılar.

Aynen benimkide ters hala ve okadar hareketliki diyorum yeri hicte dar degil yani yemekten sonra hele cosuyo dondumu falan diyorum yok yine kafayi yukardan cikariveriyo. Sali gunu kontrolum var sezeryan gunu belirlicez ben 39+3isticem 1haziran oluyo en azidan 40.hafta icinde olmus olcak yada 39+1bakalim ne dicek
Aynen benimkisi de oyle canım ya yeri dar olsa bütün bedeniyle oradan oraya gecemezdi diyorum bazen yan geliyor sanki. Ama hiç kafası aşağıda olmuyor malesef:KK43: icimden bir ses döneceğini söylüyor yine de hayırlısı tabiki.

Ah cnm bnm annemin de ikinci hamileligi yani bana olan hamileligi cok daha zor gecmis yaa aslinda vucut alismiyor mu daha kolay gecmesi lzm degil mi ama iste

Safak 4 mu ay inanamiyorum:))
Benim niyetim de 38+5 olan 10.06.2016da sezaryen olmak ama dr henuz gun vermiyor :)
2. ler zor oluyor diyorlar ama bünyeyle alakalı bence
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm

Yeni doğan bebeğin saçı fırçalanıyor mu canım? NUK marka yumuşar kıllı fırça var. Tavsiye eder misin?

Ilk bebegim icin almistim tarak firca set ama markasini hatirlamiyorum.. simdi yine alacagim firca dedigim cok yumusak bisey bebek icin.. her yikamadan sonra yumos yumos firca ile taradim sacini hic konak olmadi.. ama marka hatirlamiyorum netten bakim biraz

Bakımını yapmak da gerekiyor ve koruyor ama aşerjik bebek öykülerinde konaktan krtulmak mümkün olmuyor. Benim kızıma sadece deniz çare olurdu:KK43:( inş bu bebeğimde olmaz..

Evet bebe yagi da surdum basina oyle firca ile taradim

Konak olursa deris hafifçe yağlanıp fırçalanıyorr canım konaklar kalksın diye.

Arkadaşlar 38+3 yani 39. Hafta içindeyim 2 gndür belimde felaket bi ağrı midemde aşırı yanma ve ağrı var ve arada karnıma ağrılar giriyo yalancı doğum sancısı bumu oluyorr son gün 3 hazirann

Merhaba kızlar.bugün kontrolümüz vardı.geçen hafta çatı muayenemde çok ağrılı geçmişti.bu hafta nst de düzenli kasılmalarım çıkınca doktor tekrar alttan baktı.neyseki henüz açılmam yok.bol bol düzenli yürü dedi.haftaya tekrar kontrolümüz var.düzenli kasılma çıkınca ben de panik oldum.erken gelebilir bebişimiz:))
Seninle tarihlerimiz aynı. Kilosu boyu kaç olmuş canım? Haftasıyla uyumlu mu?

Rahat değilsen son anda genel anesteziye dönme ihtimalini göze al o zaman. Sondadan bile korkuyorum ben. Doktor dalga geçiyor 'Bi de güya normal doğuracaktı'diye
Ben de bu sefer genel anestezi istiyorum. Fakat doğum yapacağım hastanede sondayı bayıltmadan önce takıyorlarmış. Nedenini anestezi doktoru açıkladı. Ne kadar az narkoz alısan o kadar az bebek etkilenir dedi. Bebek için çok iyi bir durum gerçi ama benim için zor. Ayrıca anestezi doktoru bana emin misin genel istediğine diye sorup durdu. Bebek etkilenir diye genel anestezi taraf değil çok belliydi. Benimde kafam karıştı.
seker000 seker000 vorones vorones epidural ya da spinal anestezi de belden aşağısı uyuşunca sonda takılıyor. Ben sonradan bana da sonda takıldığını öğrendim. Acı sızı yoktu.

Ben de bu sefer genel anestezi istiyorum. Fakat doğum yapacağım hastanede sondayı bayıltmadan önce takıyorlarmış. Nedenini anestezi doktoru açıkladı. Ne kadar az narkoz alısan o kadar az bebek etkilenir dedi. Bebek için çok iyi bir durum gerçi ama benim için zor. Ayrıca anestezi doktoru bana emin misin genel istediğine diye sorup durdu. Bebek etkilenir diye genel anestezi taraf değil çok belliydi. Benimde kafam karıştı.
seker000 seker000 vorones vorones epidural ya da spinal anestezi de belden aşağısı uyuşunca sonda takılıyor. Ben sonradan bana da sonda takıldığını öğrendim. Acı sızı yoktu.
Bebeğin etkilenme kısmını hiç bilmiyorum ben hiçbi şey bilmiyorum ki aslında

Yarın kontrol ve sezeryan tarihi belirleme günüm. Umarım minnakim kilo almış ve sağlıklıdir. Kafamda 31 mayis günü var hayırlısı inşallah. 39 + 0 olucak o zamn ..uygun dimi . Erken olsun die de geçmio değil içimden de çevrem ı ikna edemiyirmm. Sanki bebeği aldiracakmisim gibj yalvaran var lütfen bebeği Alma 40 bitmeden die. Deli gibj acı çekmiş normal doğumla . Sezeryan olmamış hiç . Bence bunu yasamalisin die telkinde bulunup vicdan yapanlar da cabasi

Selam herkese,

Benim de bebiş ters, yalnız değilmişim bu konuda.. Doktorum dogum anında bile dönebilir demişti. Suyu yeterli ve gün icinde kıpır kıpır. Ama bi türlü kafayı aşağı vermiyo :KK43:
Yarın 38+'yiz ve 9.30'da randevumuz var ne olacak bakalım.
Bu arada hemen hemen eksigimiz kalmadı ama perde almadık henüz. Odası güney dogu cephe oldugundan özellikle sabah güneşi alıyor. Perde konusunda taviseyeleriniz neler? Annem karartmalı stor bir de desenli tül alalım diyo ama bilemedim

Selam herkese,

Benim de bebiş ters, yalnız değilmişim bu konuda.. Doktorum dogum anında bile dönebilir demişti. Suyu yeterli ve gün icinde kıpır kıpır. Ama bi türlü kafayı aşağı vermiyo :KK43:
Yarın 38+'yiz ve 9.30'da randevumuz var ne olacak bakalım.
Bu arada hemen hemen eksigimiz kalmadı ama perde almadık henüz. Odası güney dogu cephe oldugundan özellikle sabah güneşi alıyor. Perde konusunda taviseyeleriniz neler? Annem karartmalı stor bir de desenli tül alalım diyo ama bilemedim
Ben de koyu renkli fon perde alayım diorum yatak odama
.ama senin dediğin de mantikli geldi. Stor perde. İyi fikir . Napsak bilemedim

zeyzey3428 zeyzey3428 Hakkaten bile var mı? Bebek sütü ile mama arasındaki fark ne?
Eki Görüntüle 1836360 Eki Görüntüle 1836361
İkiside aynı şey.

Ben de bir kere bundan korkmuştum. Buradakilere doktorları günde 10 hareket sayıyorsan sorun değil demiş. Bir de bazen hareketleri hissedilmiyor ama elimi koyunca hissediyorum. Biraz takip et bakalım. Ama adet ağrısı gibi ağrın varsa bence de NST en iyi fikir. Hafif hafif sancı başlamış olabilir.

Bilmiyorum ki canım. Son gidişimde prosedürlerini sormuştum bu şekilde anlattılar.

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6::anne:ŞAFAK-4:anne:

Back
X