2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar dünden beri acayip bağırsaklarım gurulduyor öyle boyle değil bağırsaklarım harekete geçti resmen sanki ishal olacakmış gibi bağırsaklarim guruduyor ama ishal değilim. Kendimden çok bagirsaklarimin sesini duyuyorum :) tuhaf

Yarın kontrol ve sezeryan tarihi belirleme günüm. Umarım minnakim kilo almış ve sağlıklıdir. Kafamda 31 mayis günü var hayırlısı inşallah. 39 + 0 olucak o zamn ..uygun dimi . Erken olsun die de geçmio değil içimden de çevrem ı ikna edemiyirmm. Sanki bebeği aldiracakmisim gibj yalvaran var lütfen bebeği Alma 40 bitmeden die. Deli gibj acı çekmiş normal doğumla . Sezeryan olmamış hiç . Bence bunu yasamalisin die telkinde bulunup vicdan yapanlar da cabasi
Sezaryen kesinse 39u beklemezler

Gunaaydin hanımlar. Benim göbüş dehşet kasiniyor. Gece uyandırdı kaşıntıyla.okadar fena yani düşünün. Badem yağı, Bebe yağı, kremler sürüyorum. Tirnaklamadan Atletin dışından sivazlamaya çalışıyorum. 2 haftadir başladı. Daha çatlak yok.ama hem çatlak tan korkuyorum hem de çok feci bi kaşıntı. Onerebileceginiz başka birşey var mı?

Gunaaydin hanımlar. Benim göbüş dehşet kasiniyor. Gece uyandırdı kaşıntıyla.okadar fena yani düşünün. Badem yağı, Bebe yağı, kremler sürüyorum. Tirnaklamadan Atletin dışından sivazlamaya çalışıyorum. 2 haftadir başladı. Daha çatlak yok.ama hem çatlak tan korkuyorum hem de çok feci bi kaşıntı. Onerebileceginiz başka birşey var mı?
Benim de göbek deliği çevresi dediğin gibi yavas yavas dışarı pirtliyo sanırım ;)

Gunaaydin hanımlar. Benim göbüş dehşet kasiniyor. Gece uyandırdı kaşıntıyla.okadar fena yani düşünün. Badem yağı, Bebe yağı, kremler sürüyorum. Tirnaklamadan Atletin dışından sivazlamaya çalışıyorum. 2 haftadir başladı. Daha çatlak yok.ama hem çatlak tan korkuyorum hem de çok feci bi kaşıntı. Onerebileceginiz başka birşey var mı?[/QUOTE]

canım senin sürdüklerinden kaşınıyor olabilir. Benim öyle olmuştu doktora gittim hemen Fenistil jel verdi. Daha sürdüğüm ilk akşam bitti kaşıntı A aratos

Kizlar kontrolden geldik sancilar cok duzenli artik ama bnm hissetmeme sebebim bebegin asagda olup buna bunyemin alismasiymis acilma hzlandigi an dogum cok kolay olcakmis cuma sabah gene gitcez ve %90 yatis yapip acilmaya gore suni sanci vercek
Acilmayo hizlandirmak icin fikri olan yasanmsligi olan var mi?

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Hafta ve gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6::anne:ŞAFAK-4:anne:

Ayyy ağrılı uyanmıştım keyfim yoktu. Mesajını okuyunca bi keyiflendim enerji verdin :) çok tatlısın:anneadayı:

Seninle tarihlerimiz aynı. Kilosu boyu kaç olmuş canım? Haftasıyla uyumlu mu?
haftasıyla uyumlu canım.Benim cumartesi kontrolüm vardı 37.hafta bitmişti bebiş 3300 civarı 50 cm civarı dedi doktor.tabi aşağı yukarı bu rakamlar.kasılmalarım var düzenli bi şekilde ortalama 29 civarında.ama açılma yok dedi.cumartesi tekrar gidicez.bu arada miyop olduğum için göz doktorundan randevu aldım yarın sorucam normal doğum yapabilir miyim diye.ara ara sancı gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz sancısı mı değil mi diye.birde bebeğimin kordon dolanması durumu var.onu da başka bi doktora daha sorucam normal doğuma engel olur mu diye

Kızlar bir de bende şöyle bir durum var.artık istem dışı bir yerden kalkarken koltuğa bakıyorum suyum geldi mi diye :)) sizde böyle misiniz

Günaydın kızlar,
Bugün 36+1 im. Her hafta devrettiğinde acayip mutlu oluyorum. Saat 3 gibi fakültede hoca randevum var. Bakalım son gelişmeler ne olacak? Sizlerin 36. Haftada boyu kilosu nasıldı?

Her gece yatağıma girerken acaba bu gece gelir mi diye bekliyorum. Artık iyice sabırsızlanmaya başladım.

Şu anda normal doğum gibi görünüyor, acaba nasıl seyredecek?

Bir de ben eşimin kızımızı ben daha doğumhaneden çıkmadan görmesini istemiyorum. Eşimin kızımızı ilk gördüğü andaki yüz ifadesinş görmek istiyorum

Kizlar kontrolden geldik sancilar cok duzenli artik ama bnm hissetmeme sebebim bebegin asagda olup buna bunyemin alismasiymis acilma hzlandigi an dogum cok kolay olcakmis cuma sabah gene gitcez ve %90 yatis yapip acilmaya gore suni sanci vercek
Canim ne guzel yaa. Sende rahim agzi kisaligida vardi degil mi yanlis hatirlamiyorsam. Benim bebekde hep basasagi duruyor 20 haftadan beri insallah bende hissetmem. :)

haftasıyla uyumlu canım.Benim cumartesi kontrolüm vardı 37.hafta bitmişti bebiş 3300 civarı 50 cm civarı dedi doktor.tabi aşağı yukarı bu rakamlar.kasılmalarım var düzenli bi şekilde ortalama 29 civarında.ama açılma yok dedi.cumartesi tekrar gidicez.bu arada miyop olduğum için göz doktorundan randevu aldım yarın sorucam normal doğum yapabilir miyim diye.ara ara sancı gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz sancısı mı değil mi diye.birde bebeğimin kordon dolanması durumu var.onu da başka bi doktora daha sorucam normal doğuma engel olur mu diye
Miyopun kac derece canim?

Günaydın kızlar,
Bugün 36+1 im. Her hafta devrettiğinde acayip mutlu oluyorum. Saat 3 gibi fakültede hoca randevum var. Bakalım son gelişmeler ne olacak? Sizlerin 36. Haftada boyu kilosu nasıldı?

Her gece yatağıma girerken acaba bu gece gelir mi diye bekliyorum. Artık iyice sabırsızlanmaya başladım.

Bir de ben eşimin kızımızı ben daha doğumhaneden çıkmadan görmesini istemiyorum. Eşimin kızımızı ilk gördüğü andaki yüz ifadesinş görmek istiyorum
Bende de artk o var erken olur mu diye bilinçaltim da ruyama yansidi bugün doktora gidiyorum acilman başlamış en gec iki güne dogurursun diyo kendimi o kadar kasmişim ki uyandim vücudum kitlenmiş resmen :) bebeği de ilk senin yaNonda görmesi fikri iyimiş hiç aklıma gelmemişti ama beklerler mi bilmem

zeyzey3428 zeyzey3428 cnm kendiliginden açıklığın olmasını neden beklemiyolar acaba sordun mu suni sancı neden yapiliyomuş merak ettim bi arkadaşım senin durumundaydi demiştim daha önce de 40.haftaya kadar bekledikler kızın doğumu tam 40 ta kendiliginden başladı

Canım suni sancı niye veriyorlar ki beklesinler suyum gelmemiş bişi olmamış bebişte iyiyse beklemeleri mantıklı
Açılma olsun diye çömelme hareketi yat merdiven in çık hurma ye bağdaş kurarak otur hergün duş al hatta banyoda küvetin varsa ılık suda bekle bir yarım saat falan hemencecik açılır

Günaydın kızlar,

Bende tam 36 haftayim cok heycanliyim

Kızlaaaaar çok şükür atlattik asyam karnımda degil artik kollarimda ..biraz ağrılı bi süreç geçiriorum hastanedeyiz nasip olursa yarın cikacagım hersey yolunda sagligimiz da yerinde minik faremin bir de ben ayaklanirsam daha ne isterim ki
Allah saglikla huzurla büyütmeyi nasip etsin insallah

Back
X