- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #37.841
Doğumu teşvik etmek için baskı yapılması gereken noktaları gösteren bir video
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dogurmak istiyorum ya ne olcak ki 37 haftalikken sezaryen olsam fln diyorum cok sabirsizlaniyorum sonra da aman bebek biraz daha kalsim biraz daha anne karnindan faydalansin diyorum
Cnm sen cok taktin bebegin gelisimine, dogduktan sonra ben inaniyorum cok iyi besleyeceksin onu merak etme, hem bak bizlerin boyu oyle uzun dgl de nolmus evlendik mutluyuz hamileyiz anne olacagiz
Ya zaten ne kdr spor yapat aktif olursa cocuk o kdr enerji atar artk zaman bizimki gbi disari cik ip atla misket oyna yokki
Çok haklısınız. Hazır beslenmek Hiç doğru değil. Kakaolu süt yapmak o kadar basit ki. Bir blender al, bir sabah muzlu süt, bir sabah çilekli süt, başka sabah çikolatalı yap. Hele hazır meyve suyu ne kadar kötü. Al 5 limon, rendele, şekerle ov, suyunu sık, karıştır, süz, su kat buz dolabında 3 gün kalıyor. C vitamini alır. File portakal al sık. Valla 5 dk. Ben hamile kalmaya karar verdiğim günden beri evde kimyasal deterjan kullanmıyorum. Her hafta organik pazara gideriz. Mevsimde ne varsa onu alır yaparım. Ekmeğimi, yoğurdumu kendim yaparım. Hem de bunları sabah 6:30'da evden çıkıp akşam 17:30'da dönen çalışan biri olarak yaptım. İnşallah Allah güç verirse çocuğuma da böyle bakmak istiyorum. Hepimizin çocuğu hem ruhsal hem de fiziksel olarak mümkün olan en iyi şekilde yetiştirilmeyi hak ediyor.
Benim bebişte Minnak 1 hafta geriden gidiyor canım , daha doğrusu midesi ve kilosu 1 hafta geri onun dışında ya 1 hafta önde yada zamanında , doktorum benim sezeryanı normalde 38₺0 dan sonra veriyoruz ama seninkini 39₺0 dan sonra 40. Haftada verecek yani ... Inşaallah 3 kiloyu görür minnaklar :)
Benim bebişte Minnak 1 hafta geriden gidiyor canım , daha doğrusu midesi ve kilosu 1 hafta geri onun dışında ya 1 hafta önde yada zamanında , doktorum benim sezeryanı normalde 38₺0 dan sonra veriyoruz ama seninkini 39₺0 dan sonra 40. Haftada verecek yani ... Inşaallah 3 kiloyu görür minnaklar :)
Ben de genetik olduğunu düşünür oldum ya. Benim esim minnak mis . Zayıf mis hep. Ona çekti bence benim oğlan . 38 in bitiminde 2800 çıkan yavrumGenetik faktör canım doğduktan sonrası daha öenmli bence
Aynen sırtını dayiyor bi Tepecik yapıyor izlemesi çok eğlenceli , poposu nu dayiyor bazen.bazen okadar abartıyor ki bizim kız ayakta geziyor resmen ,yürümeyi öğrendi diyorumAa hadi ya:)
Peki ayaklariyla kollariyle gerindigini hissediyor musun bazen bi acayip gorunuyor o zaman sagda bi cikinti solda bi cikinti:))
canım aşağıda sancı grafiğinin yanında 10-20-30....diye rakamlar var.ve bunların yanında çizgiler oluyor.eğer kalp grafisi gibi aşağı yukarı belirli bir düzende ve belirli bi rakamın yanındaysa düzenli kasılman var demek oluyor.birde o grafinin solunda ortalama sancı değerin çıkıyor.nst de kaldığın sürenin ortalaması.ordan bakabilirsinYarın kontrolümuz var kızlar nst çekilecek yine sanırım ama doktor sancı çıkmadiysa ya da az ciktiysa pek bilgi vermiyor nasıl anliyosunuz o cizelgeden yukarda bebeğin kalp atışları var aşağıda sancı grafiği var ama bişey anlamıyorum
canım gittim bugün doktora.bir gözüm 4,5 diğeri 5 çıktı.normal doğumu özellikle sorduğum için retinama çok dikkatli baktı.gözün derecesinden çok retinanın durumuyla ilgilendi.herhangi bir yırtık var mı diye baktı.yok dedi yapabilirsin dedi.Sana doktorlar ne diyecek bana haber eder misin? Bir de hamilelikte goz derecen artmadi mi?
Benim hamilelik oncesi 13.50-13.75 derece idi gozlerimm bana normal olmaz diyor doktorlar
Canım kalp atışları düzensizse yani bi 90 bi 140 gelirse direk müşade altına alıyorlar , Sancı da benim bildiğim kadarıyla sert iniş çıkışlarına göre karar veriyorlar , 2 hafta önce benim dümdüzdü resmen. Dün zikzak şeklindeydi ama gayet iyi dedi doktorum ...Yarın kontrolümuz var kızlar nst çekilecek yine sanırım ama doktor sancı çıkmadiysa ya da az ciktiysa pek bilgi vermiyor nasıl anliyosunuz o cizelgeden yukarda bebeğin kalp atışları var aşağıda sancı grafiği var ama bişey anlamıyorum
42. Haftayı bile görebiliriz belkiİnşallah canım ya 3 kilo bari olsunlar fazlasın da gözüm yok ama oda olmazda 2 800 bari olsun. Benim normal doğum gözüküyor su an acaba geç mi gelir ?
Çok sağol cnm yarın dikkat edicemCanım kalp atışları düzensizse yani bi 90 bi 140 gelirse direk müşade altına alıyorlar , Sancı da benim bildiğim kadarıyla sert iniş çıkışlarına göre karar veriyorlar , 2 hafta önce benim dümdüzdü resmen. Dün zikzak şeklindeydi ama gayet iyi dedi doktorum ...
Sağlıkla yaşasın Yaman bebekH history1985 , @taze_anneee , @GlnU biz de ismimize karar verdik sonundaaa Yaman olacak oğlumun adı :)))
Ayrıca pamuk bir yatak var kizima kalma onu koyacagim içineBen de sepet besik aldim tekstil urunlerinin hepsini yikayacagim
Seb ayrica yatak yaptirdin mi yoksa icindeki sunger yatagi mi kullanacaksin?
Tersten yikadim ben hepsini
Çok sağol canımcanım aşağıda sancı grafiğinin yanında 10-20-30....diye rakamlar var.ve bunların yanında çizgiler oluyor.eğer kalp grafisi gibi aşağı yukarı belirli bir düzende ve belirli bi rakamın yanındaysa düzenli kasılman var demek oluyor.birde o grafinin solunda ortalama sancı değerin çıkıyor.nst de kaldığın sürenin ortalaması.ordan bakabilirsin