2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O sancı özlenir mi kii:KK48: ben oturup ağlıyodum acıdan o kadar şiddetliydi ki hiç özlemedim:KK43:
Al benden de o kadar. Sonra duydum. Ki . Normal doğum adet ssancisinin kate katiymis . Spinal sezeryané gidicem pisi pisi;) o çok ağrı cekeceksin ikin bilmem ne diyenler de kına yaksin lar bi yerlerine. .

Canım doktordan doktora cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. 36+5te 2630 gr 47 cm dendi başka bir doktorda 37+1 de yani 3 gün sonra 2920 gr 51 cm dedi. İnş iyidir canım için rahat etmiyorsa güvendiğin iyi bildiğin başka bir doktora da görün bence iyi olur
Benim de aynı gün 1 saat arayla bi doktor 2450 biri 2700 olctu hangisi doğru acep :(

:KK46: Bebiş erken geliyor yani
Canım kilosu falan yerindeyse bi problemi de yoksa hiç stres yapma bizden önce atlatmış olacaksın işte zorluğu

Planimizdan 1 hafta erken geliyor.Kilosu 3170 gr. Di bugün .simdi den besine çekiyorum. Balık aldım hemen :)
Boyunda iyiymiş. Saglik li olsun da önemli olan o

@nekrtls cnm rapor kapanmadan yani dogum yapmadan parani alamaZsin ama bn syle yaptm bnm kredim oldugu icin 4 aylik borc aldm arkadasmdan devlet parayi uatirinca bnde oraya vericem eger sansin varsa yapabilirsn sncta para kesn gelicek

Ben şok ...
Kontrolden geldim.normal doğum olsaydı muhtemel tarih 18 hazirandi.ama dönmedi hıç mecburi sezeryan olacaktım, tamam.ama bugün doktor baktı suda azalma var o yüzden haftaya salya randevu verdi .şok olduk .hala olayı kavrayamadik
Csnim hayirliai olsun oyle dua et. Rabbim sgalikla kavustursun
m_rv_ m_rv_ cnm bnm o kdr olsa suni sanci vrckler ya snn ne gzl ilerlemis acilman

Günaydın kızlar,
Dün canım sıkkındı yazamadım.
Valla canım ilk doğumum epiduralle sezeryandı hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bu doğumumda anestezi ve kadın doğum doktoru ile karar vericez. Her hastaya göre doktorunun önerisi önemli ben birşey desem yanlış olur canım
Benim de ilk epiduraldi. Sorunsuzdu.
Bu sefer bebeğim 3 hafta geri. Muhtemelen 37 yi doldurunca alınacak. Bu sefer kendi aralarındaki konuşmaları duymak l istemiyorum. Genel anestezi tercih edicem gibi geliyor

Kizlar benden hafif hafif lekelenmeler geliyor. Dun muayene olmamin etkisi olabilir. Bu durumda namaz kilabilir miyim?
Cnm leke muayeneden dolayidir dktr benide uyarmisti. Ama su gelince bile namaz kiliniyo bide alttan muayene gusul gerektirmiyo o yzden sanirsam kilabilirsn

Benimde ayni oyle catlaklar. Ki oncesinde lierac mustela vs kullanmistim. Ona ragmen catladim. Simdi de earth mama angel baby nin catlak kremini aldim. Rengini mordan biraz pempeye cevirdi iki gunde. Insallah ise yarar. Moralim bozuluyor kendimi boyle gordukce. Bide zayiflama surecinde de mutlaka kremlemek gerekiyormus.
Canım earth mama angel baby nereden aldın? Ben onun göğüs ucu kremini istiyorum ama bulamıyorum. Amerikadan getirtmeye çalıştım ama gümrükten geri döndü :(

Canim unnado da var hatta indirimdeydi
Evet hala indirimde sağol canım. Aslında bu ürünler normalde çok daha ucuz ama TR'ye gelirken 5 katına çıkıyor fiyat nedense, çok sinir oluyorum. Göğüs ucu kremi çok güzele benziyor. Piyasada onun gibi süt vermeden önce silinmesine gerek olmayan krem yok.

Evet hala indirimde sağol canım. Aslında bu ürünler normalde çok daha ucuz ama TR'ye gelirken 5 katına çıkıyor fiyat nedense, çok sinir oluyorum. Göğüs ucu kremi çok güzele benziyor. Piyasada onun gibi süt vermeden önce silinmesine gerek olmayan krem yok.
Lansinoh da silmeden kullaniyor. Amazon fiyatiyla unnado flyati arasinda ciddi ucurum var bu marka cok mu iyi ona gore amazondam alicam ?

zeyzey3428 zeyzey3428 neden illa suni sancı vermek istiyor doktorun. Bence gerekirse demiştir. Suyun tamamen gelip hiç.açılman olmazsa anlarım ama henüz suyunda açılmamışken, enfeksiyon riski de olmaz ve açık açık söyleyebilirsün doktoruna kendi sancımı beklemek istiyorum diye. Mesai saatlerinde doğurtmak için suni veriyorlar sadece , oysa kendi sancınla suni sancı gerçekten kıyaslanamaz derecede farklıymış canım. Sen kontrolü elden bırakma, senin doğumun bu

Lansinoh da silmeden kullaniyor. Amazon fiyatiyla unnado flyati arasinda ciddi ucurum var bu marka cok mu iyi ona gore amazondam alicam ?
Hayir lansinoh icinde lanolin oldugu icin silmeden kullanilmiyor diye biliyorum ben. Lansinohu hic sevmedim ben. Earth mama'nin meme ucu kremi guzel gercekten ve dogala en yakin bu oldugu icin(icindeki yaglar vs)tercih ettim ben. Amazondan da alabilirsin ucuzsa ben beklememek icin unnadodan aldim. Ertesi gun kargodaydi

Hayir lansinoh icinde lanolin oldugu icin silmeden kullanilmiyor diye biliyorum ben. Lansinohu hic sevmedim ben. Earth mama'nin meme ucu kremi guzel gercekten ve dogala en yakin bu oldugu icin(icindeki yaglar vs)tercih ettim ben. Amazondan da alabilirsin ucuzsa ben beklememek icin unnadodan aldim. Ertesi gun kargodaydi
Canım bende lansinoh kullanıyorum , yanıyor meme uçlarım , sende de oluyor muydu ? haziranda Amerika'dan arkadaşım gelecek , olmazsa Göğüs ucu kremini de sipariş vereyim , orada neredeyse yarı yarıya fiyat ...

Back
X