- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.021
Hayırlısı olsun Can'ım önemli olan bebeğin ve senin sağ salim kurtulmanız
Teşekkür ederiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun Can'ım önemli olan bebeğin ve senin sağ salim kurtulmanız
Evet dikkat etmem gerek. Bu arada havuç suyu bebeğin suyuna iyi geliyormuş.benim gibi kritik olan varsa hergün içsinler bence .bende başladım.Bebeğin hareketlerini iyi takip et canım bol su iç hayırlısı olsun bebiş sağlıkla gelsin de önemli olan o
Bnm erkn dgm riskim vardi adalat kullaniyodm p.tesi biraktok ilaciNe ilaci kullaniyorsun canim ?
Valla zor geldik bugunlere hastanede yattgim gun dun gibi surkli yatiyodm dedgn gbi dogum ozgurlik olcak :)Evet o zaman tamam. En azından doğum başlamış kendiliğinden deriz 3 cm den sonra destek amaçlı. Ama bazen hiç açılması sancısı olmayan insanı durup dururken doğuma alıyorlar, kuzenime yaptılar ne saçmaydı.
Sen de çok sıkıldın ama iyi dayandı bebişin de maşallah kaç haftadır. Doğum senin için özgürlük olacak :)
Aynen byle beklemek cok zor bn 2 ay kullandm progestani hic kalinlasma yapmadi bnde o adalat yuzunden dedi ebe annem doktormda bebek surkli asagidydi agriyi az hssetcen dedi ay dogursmda kurtulsam cocuguma anlatck bol hikayem odlu :)Evet canım büyük ihtimal progestanı vajinadan aldın ya , sertleşme yapıyormuş , ray sıkıntısı olanların geubu 1 Yıldır takip ediyorum , normal Doğumu beklediler hep ama en sonunda sezeryanla aldılar ...bizler gerçi 6. Haftadan beri kullanıyoruz , inşaallah suni Sancı verilerek rahatça doğurursun canım ... Allah yardımcın olsun , haram ha doğurdum ha doğuracam yok doğuranadım psikolojisinde olmakta çok zor ...
Beni bugun doğum fotoğrafcısı aradı. Dedi ki diğer müşteriletimde bir hafta on günlük bir tarihte kayma oldu bugüne kadar. Siz 5 hafta öncesinde tarih vermiştiniz. Dedim haklısınız erken doğum bekliyorduk şimdi doğmayacak galiba modundayız.![]()
Ayy oyle bunaltiyoki bni byle insanlar abinin kaynanasi nerde bari bugune kdr yalandan yere arayp sorsalarmis da yuzleri olsayms hyrli olsn bebek demeye yazklar olsn byle krdeslerrAy kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.![]()
Haklısın canım bilmiyordum bunu, teşekkürler.Lansinoh bldigim kadaryla silmeden tek kullailan tek gogus kremi
Canım hiç deneme Amazon'dan almayı, ithalatı yasak gümrükten geri gidiyor. Ben vitacosttan almıştım, günrükten geri gönderildi. Türkiye'de 4-5 katı fiyatına satılıyor. Lanolinin silinmediğini bilmiyordum. Yani zaten hassas olan bir yerden yapışkan yağlı bir şeyi tamamen çıkarmak zor olur diye düşündüm. Ama madem çıkarmak şart değil fiyat farkına deymeyebilir. Bu krem de çiçek yağları var sadece. Süt vermeden önce karbonatlı su ile şöyle bir silinse yeter.Lansinoh da silmeden kullaniyor. Amazon fiyatiyla unnado flyati arasinda ciddi ucurum var bu marka cok mu iyi ona gore amazondam alicam ?
Evet ya kafama taktiğim için üzülüyorum bebisim de üzülüyo elimde değilCanim ya gercekten cok sinir bi davranis. Kesinlikle annen 40 ini cikarip gitmeli.
Ben doktoruma sordum. Hastanede ve evde kulaktan kullanıyoruz dedi. Bir de alkollü termometre al dedi. Civalı artık üretilmiyor. Bence bu iyi. Hatta ben de alayım fiyatı çok iyi :)Eki Görüntüle 1837954
Ne düşünüyorsunuz? Ben daha almadim ateş ölçer bunu alsam mı ki
Ya ben de var ya o kadar gıcık oldum ki sinirden başım ağrıdı abimin kaynanası antalyada cnm biz izmirdyiz.cumartesi bi de gelecekler yalandan görmeye yardım etmeye 36 haftadır nerdeydiniz demek istiyorum aslındaL
Ayy oyle bunaltiyoki bni byle insanlar abinin kaynanasi nerde bari bugune kdr yalandan yere arayp sorsalarmis da yuzleri olsayms hyrli olsn bebek demeye yazklar olsn byle krdeslerr
Ben doktoruma sordum. Hastanede ve evde kulaktan kullanıyoruz dedi. Bir de alkollü termometre al dedi. Civalı artık üretilmiyor. Bence bu iyi. Hatta ben de alayım fiyatı çok iyi :)
Seninle ayniyizz :))) agrilarin varmi ??Haklısın canım bilmiyordum bunu, teşekkürler.
Kilosu 2690 boyunu soylemedi plasenta yaslanmis 32. Haftadan beri boyle iki hafta geride ondan once hep ileride gidiyordu boyuda kilosudaKilosu boyu kaç çıktı canım? Nedenmiş peki? Bebeğe giden damarlara ve plasentana bakıldı mı? Suyu nasılmış? Gerilik yeni mi başladı önceden beri mi canım?
Canım hiç deneme Amazon'dan almayı, ithalatı yasak gümrükten geri gidiyor. Ben vitacosttan almıştım, günrükten geri gönderildi. Türkiye'de 4-5 katı fiyatına satılıyor. Lanolinin silinmediğini bilmiyordum. Yani zaten hassas olan bir yerden yapışkan yağlı bir şeyi tamamen çıkarmak zor olur diye düşündüm. Ama madem çıkarmak şart değil fiyat farkına deymeyebilir. Bu krem de çiçek yağları var sadece. Süt vermeden önce karbonatlı su ile şöyle bir silinse yeter.
Ömer Talha koycaz canim. Esim daha bizim oglan ortalarda yokken ruyasinda gordu Ömer ismini. Siz ne koycaksiniz?Bizim oğlanlar aynı gün olacak doğum günleri canım isim ne koyacaksınız