2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de adet sancını düşününce sezaryen mi olsam diorum benim kafa hergün bi çeşit kararsızlığın zirvesindeyim:confused:

Bu arada bebeişleri ikizler burcu olacaklar çok kararsız bir burç kendimden biliyorum haberiniz olsun:KK70:
Ben de ikizler burcuyum 9 haziran ;) ben de 40 kere düşündüm . Sezeryan mo olsam normali mi beklesem Die. Çareyi 40 . İn içinde oliyim bari gelirse gelir gelmese sezis olur dié ;) . Kesin karar gene yok yani ;)

Eklentiler

• IMG-20160421-WA0006.webp
    IMG-20160421-WA0006.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 70
Amin canim sagligi daha onemli tabi kuzularin. Evet eger donerse cikip gelcem normalini beklicem. Aslinda doktorum acilma falan olmasaydi 39+ lari beklicekti ama hafif sancilarimda var riske atmak istemiyo acil sezeryandansa hizli dogum olursa diye planli olsun dedi. Oda uzuldu cok musait fizigin var cok rahat dogurursun diye diye muayene etti. Ama gercekten nasip meselesi hersey Allahtan. Senin doktorun ne diyo senle ilgili?
Ben zaten devlet hastanesine gittigim için hayati bi durum olmadığı sürece sezeryan yapamıyoruz dedi. Benimkisi dönmezse sanırım acil sezeryan olacak. Bugün yine kontrolumuz vardı agrilarim başladığında acile gidecekmişim bebeğin pozisyonuna göre dogum şekline karar verecekler:(

Istanbuldamsn blmiyrm ama brda o kdr ck ucretsz aktiviteler oluyoki tiyatro spor bidr anne ynlenrcek daha sansli bi kiz olck snnki :)

Bandirmadayim canım. Burda da aktiviteler var ama ücretli. O iyi olsun da gelişimi için her şeyi denerim gerekirse ücretli olsun hic fark etmez çocuğum iyi olduktan mutlu olduktan sonra önemli değil :) vaktim çok onun için ne iyiyse onu yapacağım :)

Canım doktordan doktora cihazdan cihaza değişiyor ölçümler. 36+5te 2630 gr 47 cm dendi başka bir doktorda 37+1 de yani 3 gün sonra 2920 gr 51 cm dedi. İnş iyidir canım için rahat etmiyorsa güvendiğin iyi bildiğin başka bir doktora da görün bence iyi olur

Ablam doğum yapmadan 1 gun önce kilosuna 3 200 dediler. Doğum yaptı kilosu 2 800 çıktı. 50 cm dedilerdi doğumdan 1 gun önce doğduktan sonra 48 cm ölçüldü. Yani ultrasonla ayni çıkmıyor doğumda. Bana 36+1 de 2 627 dediler bugün doğursam 2 300 olcak sanırım bu duruma göre onu dusundukce içime daral geliyor. İnşallah kilo alır

Bu gece agir sanci yasadim ebe annemo cgrdm muayene etti bu sancyla doguma grmen lazm desi bni hemen en yakin devlet hastanesine gnderdi (kanuni sultan suleymana) istanblda olanlr bilir.
Nyae gttik allahim kimseyi dusurmesin yil 2016 ya insam muamelesi yok. Inek gibi diziliyosun muayene koltklarina okuz gbi muayene edyolar. Sn kmsn adin ne noldu niue geldin. Karnina jel suruyolar pecete vermiyolar nst ye giriyosn iple bagliyolar karnina aleti. Yakinlarndan kmse gelemiyo soru soramiyosn bi tane dktr var allahm kabus gbi bi gece. Ve en igrenc sey adli bi vaka geldi ve cksta ogrendm ne oldugunu iki tane ilkokul formali cocuk kadin dogum da muayene oldu polis esliginde babasi tecavuz etmis. Allahim suan cok igrenc bi psikolojideym.
Bnm durumim ayni tabi stabil agri var aclma yk evde devam yatmay

Hey allahım ya bunu okudukça sinirlerim bozuldu resmen. Çocuğa babası tecavüz etmiş ha ne insanlar var allahım sen koru yarabbim yazık cidden yazık insan demeye bin şahit lazım. İnsan orda kaldıkça sinirleri psikolojisi bozulur. Ne biçim hastane ya.

Ablam doğum yapmadan 1 gun önce kilosuna 3 200 dediler. Doğum yaptı kilosu 2 800 çıktı. 50 cm dedilerdi doğumdan 1 gun önce doğduktan sonra 48 cm ölçüldü. Yani ultrasonla ayni çıkmıyor doğumda. Bana 36+1 de 2 627 dediler bugün doğursam 2 300 olcak sanırım bu duruma göre onu dusundukce içime daral geliyor. İnşallah kilo alır
Beterin beteri var canım. Benim 35+0 da en iyi ihtimalle 1894 gr çıkıyor. Bebek tam 3 hafta geride. Rahim içi gelişim geriliği tanısı kesin kondu artık. Bebek yeterince kilo almazsa 37 dolunca doğurtulacak. 2300 gr olsa öpüp başıma koyacağım.
Ayrıca söylenenden düşük kiloda çıkma ihtimali de yüksek. İlk bebepimde 2850 gr denen bebek 2330 gr doğdu.

Benim doktorum doğurttuğu bebeklerin hep ölçümlerinden fazla doğduğunu söyledi Bn de o yönde umutlandım umarım öyle olur

Beterin beteri var canım. Benim 35+0 da en iyi ihtimalle 1894 gr çıkıyor. Bebek tam 3 hafta geride. Rahim içi gelişim geriliği tanısı kesin kondu artık. Bebek yeterince kilo almazsa 37 dolunca doğurtulacak. 2300 gr olsa öpüp başıma koyacağım.
Ayrıca söylenenden düşük kiloda çıkma ihtimali de yüksek. İlk bebepimde 2850 gr denen bebek 2330 gr doğdu.
Üzülme doğunca hızla büyür Allah'ın izniyle 500 gram doğan Bebekler var maşallah iyiler

Üzülme doğunca hızla büyür Allah'ın izniyle 500 gram doğan Bebekler var maşallah iyiler
Benim ilk bebeğimde 38+1 de 2330 gr doğdu. Bu sefer pek üzülmedim. Alışkınım zayıf bebelere :) sonra çabuk kilo alıyorlar. Ama bari bu da abisi kadar olsa dedik gülüştük galiba daha zayıf doğacak. Ona da bakıp büyütücez artık yapacak bir şey yok canım

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6: :anne:ŞAFAK-1:anne:

Kizlar gunaydin.
5:30 gibi uyandım.keske bi saat daha uyuyabilseydim.kizimla bana dua edin, 8:30 gibi sezeryan olacagim
4 hazirandi beklenen dogum,sezeryan olunca bugun istedim.allah pişman etmesin inş
Sağlıkla kavuşun birbirinize canım
Acısız ağrısız bir doğum olur inşallah
Bebişinle musmutlu bir hayata başlıyorsun allahın izniyle

Canım hiç deneme Amazon'dan almayı, ithalatı yasak gümrükten geri gidiyor. Ben vitacosttan almıştım, günrükten geri gönderildi. Türkiye'de 4-5 katı fiyatına satılıyor. Lanolinin silinmediğini bilmiyordum. Yani zaten hassas olan bir yerden yapışkan yağlı bir şeyi tamamen çıkarmak zor olur diye düşündüm. Ama madem çıkarmak şart değil fiyat farkına deymeyebilir. Bu krem de çiçek yağları var sadece. Süt vermeden önce karbonatlı su ile şöyle bir silinse yeter.
Sakin karbonatla silme gogsunu hic bi zaman tahris edersin.

Ya ben de var ya o kadar gıcık oldum ki sinirden başım ağrıdı abimin kaynanası antalyada cnm biz izmirdyiz.cumartesi bi de gelecekler yalandan görmeye yardım etmeye 36 haftadır nerdeydiniz demek istiyorum aslında
Sen genede kucukluk yap bsver allaha havale et kayanna uzakta olmasa iyiyms yalandan yere katlancan artk

Back
X