2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın :olamaz:
doğrudur canım ama gerçekten en önemlisi sağlık. o olunca hepsi oluyor. boşver ya söyleme de kimseye. gereksiz insanların sana konulan teşhisi bilmelerine gerek yok. doğunca da kilosunu biraz fazla söyle, isteyen inanır isteyen inanmaz alıp tartacak değil ya senin çocuğunu. sen ev işi vs boşverirsin yakınlarından yardım alırsın yer içer uyur emzirirsin bi süre toparlanır inş.

Merhaba kızlar, birşey danışmak istiyorum size. Cumartesi günü ilk kez NST'ye bağlanacağım ve randevum sabah saatlerinde. Bebeğimin oynaması için özellikle yememi içmemi tavsiye ettiğiniz birşey var mı?
Kahvaltini cok guzel yap bol bol su icip git

Kızlar sezeryandan sonra gaz çabuk çıksın diye hazırlamamız gerekn bi içecek vb. Şeyler var mı
Kayisi hosafi

Gunaydin kizlar cok sukur benim yaramaz kaldigi yerden devam ediyor icim rahatladi. Her gecen gun aklima baska sorular takiliyo. Simdide oglum kafa asagida donmus bi sorun yok ama hala kanala girmis degil acaba girmesi gerekirmiydi simdiye kadar ? Olduki kanala girmedi hic boyle bisey olabilirmi hic girmeyip bekleyebilrmi? Bu durumda sezeryanmi olmak gerekir? Kafamda deli sorular :dua::anne:
benimki de girmemiş henüz ama dr önemsemedi, şimdiye girmiş olmalıydı gibi bi tepki vermedi yani. ptesi veya salı tekrar çağırdı. rutin son haftalrın sık takibi yani. bence de zamanı var bi sorun yoktur inş.

kızlar ya sabah sabah biraz da başka topiklere bakıyordum ki gülmekten yarıldım. bunu yazmazsam olmaz. Nisan annnelerinden biri diyor ki bebeğim bembeyaz koltuklara, hırkasına, üstüne vs kakasını yaptı sinirlerim bozuldu ağladım. biri de diyor ki 2 yaşına gelince bunu bilinçli olarak yapacaklar. bir gün kızımın odasına girdim oyuncak fırını vardı, bezini açmış o fırında kakadan pastalar pişiriyor. her taraf kaka.. ay öldüm gülmekten
Gerçekten de bunlar iyi günlerimiz sanırım. bi doğsun bu minnoşlar neler yapcak bize. ölürüm ben onlara ya

İnanmıyorumm:KK57: nasıl pasta o öyle:KK70:

Günaydın kızlar biz bugün profesör doktorumuza gittik. Planlarımız değişti. Size de haber vereyim dedim. 38+6 ya yani 6 hazirana gün verdi doktor bizim de gönlümüzden geçen tarihti zaten en başından beri. İşte beklemeye karar verdik hayırlısıyla yani Şafak 11 oldu :)
Güzel tarihmiş:) hayırlısı olsun inşallahh♡

Sağol canım. Ben de çevremdekilere sıkınyım yok çok şükür dedim. Dışarıda daha iyi kilomalır inşallah. İlk bebeğimde öyle oldu doğunca çabuk kilo aldı. Şimdide yaşıtlarına göre uzun boylu. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım

Canım 4 kg doğursan çocuğu obez şeker hastası yaptın derler. Sen hiç sıkma o güzel canını. Bizim ailede de en kgli bebek 2700:))2300 2400 doğarlar.. Allah sağlık versin..
Bebim se ilk kızımda demediklerbi borakmadılar yok zayıf yok besleyemedin yok aç bıraktın doğunca da sütün zehirliyor nile dediler.. İyiniyetle söylemiyorlar o yüzden oyunlarına gelme boşcer..

Ben de 1.6.16 istiyorum hayırlısı bakalım :KK66:
ay vorones senin doğumunu çok merak ediyorum. tarih olsun, yöntem olsun karar verecem diye ne çektin be. o topik senin bu topik benim geziyorsun görüyoruz seni. Allah inş hakkında hem hayırlı hem çok kolay bir doğum nasip eder

Ayva çekirdeğini çok övüyorlar. Ama aktarda bulamadım başka aktara da bakayım bari. Bana lansinoh iyi gelmedi kızlar. Zeytinyağı dediler o da pek fayda etmedi. Ayva çekirdeğini sıcak suda bekletip jöle gibi oluyormuş onu sürüyorlarmış. Emzirmeden silmek k gerekli ama çok fayda gören var. Bu sefer deneyeceğim inşallah işe yarar. Göğüs ucu yara olmayan bilmez acısını allah yaşatmasın kızlar

Göğüs yara olunca garmastan adlı ilaç kurtarıyor en iyisi o. Lansinoh da hikaye. Cildi hassas olanları kurtarmıyor bence.
Ayca çekirği ve soğanı söylüyorlar doğum yapmayanlar ama yapıp da fayda görebi duyöadım ben.. Ben de dahil..

Çocuğu olanların çoğunlukla duyduğu meşhur bir hikaye vardır. Çocuk bakmanın zorluğundan şikayet eden anneye, ya ne var bunda diyen tavırlarla yaklaşan babanın başına gelen. Bir gün kısa bir süre babası bakar çocuğa. Küçük kız evcilik oynamaktadır ve oyuncak bardağı ile babasına su getirmektedir, çay ikram etmektedir babası da bi yandan gazetesini okuyup bu suyu içmektedir. Sonra anne eve gelince ee ne yaptınız. hiç oturduk kızım evcilik oynadı bana çay getirdi bende çayımı içtim gazetemi okudum vs. anne derki hayatım onun bu boyu ile en kolay ulaşabileceği su kaynağının klozet olduğunu biliyormuydun?
Bu pasta olayı onu hatırlattı bana.

kızlar merhaba.. dün kontrolüm vardı..3100 gr. 50 cm..olmuş
açılma falan yok.. inşallah 41. haftayı görmem.. çünkü artık yoruldum.. çalışıyorumda aynı zamanda
otururken artık göğüslerimin altında bir taş varmış gibi hissediyorum..sürekli terliyorum.. ilk defa bugün ayaklarım balon gibi oldu.. gözlerim kapanıyor.... Rabbim yardım et..

açılma falan yok.. inşallah 41. haftayı görmem.. çünkü artık yoruldum.. çalışıyorumda aynı zamanda
otururken artık göğüslerimin altında bir taş varmış gibi hissediyorum..sürekli terliyorum.. ilk defa bugün ayaklarım balon gibi oldu.. gözlerim kapanıyor.... Rabbim yardım et..
Hala calismakmi biz otrdgnz yrden kalkamiyrz masallah snaa

valla ben iyice yoruluyorum artık sağımdan soluma zor dönüyorum. Allah yardım etsin

Back
X