2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çocuğu olanların çoğunlukla duyduğu meşhur bir hikaye vardır. Çocuk bakmanın zorluğundan şikayet eden anneye, ya ne var bunda diyen tavırlarla yaklaşan babanın başına gelen. Bir gün kısa bir süre babası bakar çocuğa. Küçük kız evcilik oynamaktadır ve oyuncak bardağı ile babasına su getirmektedir, çay ikram etmektedir babası da bi yandan gazetesini okuyup bu suyu içmektedir. Sonra anne eve gelince ee ne yaptınız. hiç oturduk kızım evcilik oynadı bana çay getirdi bende çayımı içtim gazetemi okudum vs. anne derki hayatım onun bu boyu ile en kolay ulaşabileceği su kaynağının klozet olduğunu biliyormuydun?
Bu pasta olayı onu hatırlattı bana.
Ayy yazık adama:KK70: belki su sebili falan vardır ordan doldurmuştur:KK53:

Canım 4 kg doğursan çocuğu obez şeker hastası yaptın derler. Sen hiç sıkma o güzel canını. Bizim ailede de en kgli bebek 2700:))2300 2400 doğarlar.. Allah sağlık versin..
Bebim se ilk kızımda demediklerbi borakmadılar yok zayıf yok besleyemedin yok aç bıraktın doğunca da sütün zehirliyor nile dediler.. İyiniyetle söylemiyorlar o yüzden oyunlarına gelme boşcer..

Sütün zehirliyor mu dediler :KK57: Bunu söyleyen kişi kalbini nerede bırakmış ya bi anneye bu denir mi o kimse umarım hayatında yeri yoktur şuan.

Ayy yazık adama:KK70: belki su sebili falan vardır ordan doldurmuştur:KK53:
ya bu bir internet efsanesi ama internette annenin biri yazmış kendi kızıda aynısını yapmış görmüş kadın banyodan aldığını. demekki bunların kafa aynı çalışıyor o yaşlarda. su sebilini pompalayabilir mi bilemedim o yaşta.

Kizlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kime sorsam mutlaka ver kurtarici oluyo dediler bende avent ortodontik emzik aldim.
Ama simdi yine aventin soothie emzigi cok popüler. Yurt disinda hastanelerde tum yenidoganlara ücretsiz veriliyormus. Anne memesine cok yakinmis bundan dami alsam acaba uykuya dalarken cok rahat oluyo diyolar

Bahsettigim emzik bu

Eklentiler

• images (29).webp
    images (29).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
kızlar çok duygusalım.. engelli bi kardeşim var 17 yaşında.. sabahtan beri aklımda düşündükçe ağlıyorum..
hamileliktenmi bu.. ağladıkça ağlıyorum.. of.

canım mecburum.. kendi ofisim ... geç geliyorum biraz...öyle idare ediyorum..
Ben de aynı dertten muzdaribim.. sen benden iki hafta öndesin gerçi ama artık araba kullanırken, otururken çok zorlanmaya başladığımı hissediyorum. Biz iki ortağız ofiste, önümüzdeki hafta fuar var ortağım orada olacak. Ofis kapalı kalmasın diye önümüzdeki hafta da geleceğim ama çok yoruldum artık. Aynı senin gibi, artık şişmeye başladım ve kaburgamın altında sanki bir kemik var, oğlum dayamış ayağını oturtmuyor beni..

Ben zaten devlet hastanesine gittigim için hayati bi durum olmadığı sürece sezeryan yapamıyoruz dedi. Benimkisi dönmezse sanırım acil sezeryan olacak. Bugün yine kontrolumuz vardı agrilarim başladığında acile gidecekmişim bebeğin pozisyonuna göre dogum şekline karar verecekler:KK43:
Anladim canim hayirlisi olsun insallah hakkimizda hepimizin. Hastane yakinmi bari

Kızlar selam! baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis YiNgYaNg YiNgYaNg Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah. İyileşmeniz kolay olsun ve bol bol sütünüz olsun.

Bugün başka doğum yapacak olan var mı? En azından bildiğimiz kadarıyla :KK66: Ben dua listesi yapacağım hepimiz için.

Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın :olamaz:

Canım böyle bir konuda kendini suçlama. Bak ben de yıllarca hamile kalamadım. Kendimi suçlasaydım boşanırdım bile. Eşime haksızlık yapıyormuşum gibi gelirdi bazen sonra hemen o düşünceyi çıkarırdım aklımdan. Çünkü bu senin gücünün dışında olan bir şey. Allah'ın takdiri böyle. Sen doktora gidiyor musun, elinden geleni yapıyor musun? Gerisini Allah'a bırakacaksın. Rahim içi gelişim geriliğinin sebebi olan bazı rahatsızlıklar olabilir, şeker hastalığı, tansiyon, anemi gibi. Bunun bulunup tedavi edilmesi lazım.

Merhaba kızlar, birşey danışmak istiyorum size. Cumartesi günü ilk kez NST'ye bağlanacağım ve randevum sabah saatlerinde. Bebeğimin oynaması için özellikle yememi içmemi tavsiye ettiğiniz birşey var mı?

Aç girme yeter canım. Ben bir de soğuk bir su içiyorum. Şekerli şeyler yemiyorum sanki hile yapmak gibi geliyor :) Normalde nasılsa öyle görsünler.

Yürüyünce biraz is yapınca belim kopuyo benim.senin olmuyor mu. Hele b ı de wc ye sıkışıp yürümek. ..

Yok canım ya. Bütün hareketleri çok rahat yapıyorum. Sadece merdiven çıkmakta zorlanıyorum. Onun dışında hiç ağırlık hissetmiyorum. Haftaya salı çatı mauyenem var. Doktorun rahim sert ve hiç açılma yok diyeceğinden o kadar eminim ki... İnşallah öyle olmaz ama! İnşallah artık işler biraz ilerlemeye başlar.

Kizlar bu cati muayenesiyle aciklik muayenesi ayni sey degil mi? Benim acikligima bakti ama ayriyetten bi gel cati muayenesi yapayim felan demedi.

Back
X