- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #39.041
Sağlık ocağından geldim şimdi çarşamba günü 64 kiloydum bugün 67 çıktı nasıl is bu yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana sormadılar mı hissediyor musun falan diye , ben kulağındaki bezeden dolayı lokal anestezi olmuştum , sadece kulak Bölgesi'ni uyuşturmuşlardı , sürekli soruyordu doktor hissediyor musun diye ... Anestezi uZmanı ve doktor çok önemli demekkiTesekkur ederim canim.. oyle canim yandi ki.. doguma giren eşim bayildi zavallim
Yapti canim tekrar bu ucuncu oldu ilk ikisini ebe yapmisti bunu doktor yapti catim biraz darmis ama bebek zaten cok zayif o yuzden sıkıntı olmayacagini dusunuyorum dedi acilmamda baslamisCan'ım vajinal muayane yaptı mı ??
Her hafta nst yapılıyor catıya duruma göre bakıyorşararkadaşlar son günlerde sürekli çatı muayenesi mi yapılıyor?
Tamam inşallah çok garip hislerdeyimm. Aileme bile söylemedim. Buraya yazarım inşallah. Güzel şeyler yaşamak istiorum.... çok korkuyormAyy senden çok heyecanlandıminşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini♡ bizi habersiz bırakma
![]()
Ben doğru yoldayım o zaman :)) hergün koyuyorm zeytinyağı hemde bolca vallaK Kelebekkizzz benim drum arkadaşıma doğumun sonlarına doğru keşke baştan zeytinyağı koysaydık yumuşatıp açılmayı kolaylaştırırdı demiş. Arkadaşım doğum başlayınca bir pamuğa zeytinyağı döküp koy mağlum bölgeye dedi. Belki bi faydası olur diye söyliyim dedim.
Canım sen çömelme hareketi falan yap küvet varsa ılık suda bekle birazgebito cok tesekkur ederim canim suan cok fazla kanamam var kahverengi ama bu sekildede yapilir mi ki
Merhaba haziran anneleri, bebişlerini kucaklarına alanlara hayırlı olsun. Beklemede olanların da Allah yardımcısı olsunben de temmuz annesi olarak görünüyorum ama büyük ihtimalle benim yaramaz oğlum haziranda beni anne yapacak
(gerçi hala mayıs bile bitmedi, belki mayıs annesi bile olabilirim) 5 mayısta erken doğum şüphesiyle 2 gün hastanede yattım. 3dk da bir sancım ve açılmam vardı çok şükür durdurdular.
Dünden beri de karnımda tuhaf bi kasılma var, sancı yı daha önce yaşadığım için sancı dan farklı birşey olduğunu düşünüyorum. Belki normal birşeydir de ben 3 hafta önceki olay yüzünden korkuyorum bilmiyorum... evime yakın bir tıp merkezinde nst çektirdim. Sizin aranızda nst sonucundan anlayan varsa benim için yorumlayabilir mi doktoruma ulaşamadım...Eki Görüntüle 1839871 Eki Görüntüle 1839872
gebito cok tesekkur ederim canim suan cok fazla kanamam var kahverengi ama bu sekildede yapilir mi ki
Canım sen çömelme hareketi falan yap küvet varsa ılık suda bekle biraz
Sancın var mı
Canım üsttekiler kalp atışı.. Aralığı ne??
Alttakiler de sancı ve sancın gözüküyor, aralıkları gözükmüyor..
Önce duş al sonra da dotorunu arayıp bilgilendir murlaka..
Peki ilişki falan denedin mi canımDizlerim çok ağrıyor o yüzden çömelme yapmıyorum. Hergün sıcak duş alıyorum neredeyse bir hafta oldu, sıcak duşta bebeğe zararlı olursa diye korkuyorum
Hiç sancım yok.
Korkma ne güzel bebeğine kavuşacaksın ona odaklanTamam inşallah çok garip hislerdeyimm. Aileme bile söylemedim. Buraya yazarım inşallah. Güzel şeyler yaşamak istiorum.... çok korkuyorm