2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçen hafta bende kasilmalar olmuştu. Kanala yerleşmeye çalışıyordu herhalde. Bi kaç saat sürdü. Sonra uyumuşum. Geçti bi daha yok. Bi de Eşim de korunuyordu zaten hele son bir aydır kaçıyor tehlike mehlike olurmuş erken merken doğarmış...
3 dakika da 1 miydi kasilmalar canim? Acili aradim kadin dogumdan. Gecmezse gel nst cekeriz dedi bakalim bekliyim en iyisi biraz

Sagol canim insaallah

Doktora sormayo unuttum ben spinal mi olacak ne olacak diye yaa nutkum tutuldu resmen orda :KK70:

16.06.2016 tarihi cok daha guzel yaa tahmini tarihe 3 gun kala oluyo bnm bu kdr gec olmasa ben de isterdim o tarihi:)

Amin cnm sagoll bakalm snnki ne zaman gelecek:)

Bakalım inşallah haftaya kadar gelir :) cook özledim minigimi artik kokusunu içime çekmek istiyorum. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah. Hafif bel ağrısı kasik ağrısı çatı ağrısı ve bolcana akintim var çok yoğun kıvamlı avuç avuç geliyor. Bakalım bunlara rağmen bizim kiz ne zaman gelecek :)

Bakalım inşallah haftaya kadar gelir :) cook özledim minigimi artik kokusunu içime çekmek istiyorum. Allah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah. Hafif bel ağrısı kasik ağrısı çatı ağrısı ve bolcana akintim var çok yoğun kıvamlı avuç avuç geliyor. Bakalım bunlara rağmen bizim kiz ne zaman gelecek :)

En hayirli zamanda gelsin insaallah:)

Meraba kızlar bende 27.05.2016 da spinal anestezi ile ikinci kızımı kucagima aldim. Basta cok konforlu dogum gecirdim. Sezaryan bayağı rahat gecti sonrasida.. ta ki bir gun sonrasina kadar. Taburcu olacagim vakit acaip siddetli bir bas agrisi ve beraberinde boyunda tutlma oldu. Dr. Bol sivi tuket kahve ic gecer dedi. Hepsini uyguladim. Bugun 4. Gun ve hala yapilan tum ilac tedavisine ragmen siddetli. bas agrim gecmedi. Yarin da devam edersr epidural kan yamasi yapilacak. Sezaryen olacaklar insallah basiniza boyle bir durum gelmez.

Meraba kızlar bende 27.05.2016 da spinal anestezi ile ikinci kızımı kucagima aldim. Basta cok konforlu dogum gecirdim. Sezaryan bayağı rahat gecti sonrasida.. ta ki bir gun sonrasina kadar. Taburcu olacagim vakit acaip siddetli bir bas agrisi ve beraberinde boyunda tutlma oldu. Dr. Bol sivi tuket kahve ic gecer dedi. Hepsini uyguladim. Bugun 4. Gun ve hala yapilan tum ilac tedavisine ragmen siddetli. bas agrim gecmedi. Yarin da devam edersr epidural kan yamasi yapilacak. Sezaryen olacaklar insallah basiniza boyle bir durum gelmez.

Ben epiduralden de spinalden de korkuyorum fobi gibi:KK43:
Daha once hic yaptirmadim ama kalcadan igneye fobim var kalcadan igne vurdurmam mesela:KK43:
Belden asagisini hissetmemekten de korkuyorum:kızgın:
Genel anestezi de olmak istemiyorum
Drla da konusmayı unuttum hangisi olacak diye:kızgın:
Belden ignenin acitmadigini soyluyorlar amao_O
Bnm korkum belden olmasi iste fobi o_O Bel kalcaya cok yakino_O
Ayrıca sezaryeni kötü geçenler olumsuzlukları yazmasın lutfen cok etkileniyorum ben şahseno_O

Beni doktorum artık her hafta çağırıyor yarın kontrolüm var 10 günden önce git bence benim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol var yani 2 hafta tek ücret oluyor belki senin hastanede de öyledir.
Bu kadar olur demin tam eşime onu diyordum acaba bizim hastane de öyle mi diye.. olmadı ben de 9.gün giderim:KK48: bu arada doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin bir gün sonra görünüyor normal/sezaryen belli mi?:KK51:

Aa oyle mi:)
Yaw benimki biraz erken oluyo sanki ama neden ki:) doktora dese miydim ki erken geldi bana diye :D ama bi an evvel de olsun bitsin istiyorum :D

Canım ben normal doğum düşünüyorm şuanda o yüzden kabul etmedim :)

Peki neden sezaryen onerdiler sknti ne?

Sanci olsaydi aynen giderdim beklim en iyisi hemen gitmiyim. Ay boyle acemi gibi hissediyorum kendimi :KK45:

Insan acayip ikilemde kaliyor:)
Bnm de sezaryen gunune kdr bi sancim fln tutmaz umarim :D

Dava edebilirsin canım. Hatta anestezi doktorun kimse bizzat onu şikayet edebilirsin. Anestezi teknisyeni arkadaşım bazı doktorların belden yapılan epidural veya spinal konusunda çok başarısız olduğunu söylerdi de inanmazdım. Cidden doğruymuş.

Ugrasacak halim yok maalesef.. Bu kadarla bitsin gitsin.. daha beterinden muhafaza etsin Allah

Canım sana sormadılar mı hissediyor musun falan diye , ben kulağındaki bezeden dolayı lokal anestezi olmuştum , sadece kulak Bölgesi'ni uyuşturmuşlardı , sürekli soruyordu doktor hissediyor musun diye ... Anestezi uZmanı ve doktor çok önemli demekki

Hissediyorum diyorum ve hatta ayak parmaklarimi oynatiyordum.. o kadar olur dediler.. ama odaya ciktigimda parmag8mi kimildatamiyordum ve acayip agri ve sanci iciindeydim

Back
X