2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum PembeLokum sana ne verelim kız onu istemem bundan korkarım tut çocuğu içinde bakalım ne zamana kadar duracak erkekse askere giderken kızsa gelin olurken çıkar :KK70: (lütfen alınma şakasına takılıyorum) :)

Ahahahah ya vallahi normal dogum diye cok direttim anestezi istemedigim icin ama :KK70:

Evet spinal de epidural de genel de istemiorum ama sezaryen mecburiyetim var bana ne verelim :KK70:

9 ay heparin ignesi oldum ama belden kalcadan igne denince ben bi hoş oluyorum yaw

Ben normal istiyorumda cuma bakcak rahimde yumuşama uygunluk görürsem suni sancı veririm yoksa sezeryan dedi aman hayırlı sağlıklı doğsunlarda biz zaten ne olursa o acıyı çekcez sezeryan olursada bebişimizden bi iz hatıra kalır napalım yanii :D PembeLokum PembeLokum

Sunny-day Sunny-day canm senn bu anlattıklaeın gerçek doğum belirtileri su ve nişan herkesn gelmez zaten sen bi git görün eğer daha yeni başlıyosa eve dön evde çek ama merakın gitsin
Acil de ki kadin dogumu aradim bekle biraz daha gecmezse gel dedi bakalim uzaniyorum simdi. Biraz daha takip ediyim.

Senin de gunun cok cok az kalmis yoksa dogum yaptin mi cnm

PembeLokum PembeLokum aslında ciddi bi sıkıntı yok canım aşılabilir gibi duruyor şuanda
Bahsetmiştim burda da vajinimus problemim vardı
Çatı muayenesinde yaşadığım tramwa sonrası dr um 'iyi düşün Gizem kendini kitlersen bizi de bebeğini de zorlarsın normal yapamam diyorsan 7 haziran a sezeryan günü verelim ' dedi .sonra doktorumla ortak karar aldık doğal akışına bıraktık normal ilerleyişinde şuan sonra ne olur bilemem

Acil de ki kadin dogumu aradim bekle biraz daha gecmezse gel dedi bakalim uzaniyorum simdi. Biraz daha takip ediyim.

Senin de gunun cok cok az kalmis yoksa dogum yaptin mi cnm
Nasıl peki hala düzenli mi canım
Kasılmaların ağrı veriyor mu
Bide tatlı falan ye bakalım bebiş rahatlasın

Ben normal istiyorumda cuma bakcak rahimde yumuşama uygunluk görürsem suni sancı veririm yoksa sezeryan dedi aman hayırlı sağlıklı doğsunlarda biz zaten ne olursa o acıyı çekcez sezeryan olursada bebişimizden bi iz hatıra kalır napalım yanii :KK70: PembeLokum PembeLokum
Yeni gordum bu mesajini sende bekliyosun desene. Bende istiyorum normal doguymu onsallah gonlumuzce olur:)

Sunny-day Sunny-day yokk yaaa benim akıl verdiğime bakma sancım bile yok :D Si benden önce doğurcanız eminim benim kız tembel çıktı :D bugn gittim dr cuma gel dedi 40 bitiyo çarı yapcam dedi eğer yumuşama veya açılma varsa suni sancı veririm dedi yada sezeryana alırım dedi belki pztye atarım dedi artık 3 güne bir görüşcez dedi :)) doğuma filan girersen bizlere dua ett :)

PembeLokum PembeLokum aslında ciddi bi sıkıntı yok canım aşılabilir gibi duruyor şuanda
Bahsetmiştim burda da vajinimus problemim vardı
Çatı muayenesinde yaşadığım tramwa sonrası dr um 'iyi düşün Gizem kendini kitlersen bizi de bebeğini de zorlarsın normal yapamam diyorsan 7 haziran a sezeryan günü verelim ' dedi .sonra doktorumla ortak karar aldık doğal akışına bıraktık normal ilerleyişinde şuan sonra ne olur bilemem

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum

Sunny-day Sunny-day yokk yaaa benim akıl verdiğime bakma sancım bile yok :KK70: Si benden önce doğurcanız eminim benim kız tembel çıktı :KK70: bugn gittim dr cuma gel dedi 40 bitiyo çarı yapcam dedi eğer yumuşama veya açılma varsa suni sancı veririm dedi yada sezeryana alırım dedi belki pztye atarım dedi artık 3 güne bir görüşcez dedi :)) doğuma filan girersen bizlere dua ett :)
42,ye kadar beklio bazi doktorlar. Ama oda tehlikleli olabilir gibi geliyo bebek kakasini yapabilirmis sivinin icindeyken. O yuzden cok dikkatli olmak gerekir. Agzindan bal damlio insallah biran once dogum yaparim bende:D.
Ama benim kiz bana cektiyse 41 haftaya kadar bekler. Ben suni sanciyla zoraki dunyaya gelmisim :confused:

Yoo avatar resmi 3sene önce çektiğim resim. Benim üçüncü bebiş. Bu nazlı çıktı. Kızımi 39+3te oğlumu 40+3te doğurmuştum.

Sosyal medyadan foto isteyenlere gönderecekmisiniz çok yakın arkadaş flan ama o ona o ona bi şekilde gösterecek yinede ??
Ben dayanamam uzaktaki arkadaslarima akrabalarima whatsappdan resim gonderirim heralde. Ama facebooka resim konulmasina karsiyim cunki ozaman herkes goruyo.

Ben dayanamam uzaktaki arkadaslarima akrabalarima whatsappdan resim gonderirim heralde. Ama facebooka resim konulmasina karsiyim cunki ozaman herkes goruyo.
Ben de karşıyım ama yakınlar bi şklde birbirlerine gösterirse sinir olurum :) ayrıca çok yakın olmayanlara ne denir ki göndermemek için :) whatsappta olsa hemen böyle şeylerde samimi oluyolar

Aa oyle mi:)
Yaw benimki biraz erken oluyo sanki ama neden ki:) doktora dese miydim ki erken geldi bana diye :KK70: ama bi an evvel de olsun bitsin istiyorum :KK70:

Peki neden sezaryen onerdiler sknti ne?

Insan acayip ikilemde kaliyor:)
Bnm de sezaryen gunune kdr bi sancim fln tutmaz umarim :KK70:
Doktorun vardır Bi bildiği Can'ım bana uzman doktorum 2haziranda yapalım demişti. Sonra Prof doktorums gittim 6 haziran dedi aynen seninki gibi kendiliğinden verdi tarihi benim de hep aklımdan geçen tarihti hemen atladım. Dert etme sen de doktoruna güven Bn de korkuyorum 6sını bekler mi diye çünkü benim plasenta aşağıda erken doğum riski var

Back
X