- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.481
hayırlı olsun canımArkadaslar Merhaba dün yani 3 haziranda saat 9:45 de bebeğim dünyaya geldi spinal sezeryan la.bebegimin herseyin gördüm ağlamasın duydum yüzünü yüzüme sürtürler oğlum benim ya ya öyle hasret kalmışızKi eşinde bende heyecandan ölecek tık gelip gidip seviyoruz 8 yasinda bir kızım var hala bebek gibi onu seviyordum biz.bebek sevmeye hasrettık geçen yıl yarım kalan hamileligim den sonra iyice ulaşımaz geliyordu bize.Allahım öyle güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese verdin inşallah. Sütü inmedi daha çok az sıkınca sarı şu gibi geliyor onuda elimden geldiğim kadar veriyorum.benim sütüm diğer tecrubelerime göre yarın gelecek.hem emziriyorum doymadigi içinde 30cc mama veriyorum.mama vermekten korkmuyorum çünkü kizima ısrarla mama vermedim sutum 3.gün geldi yavrum yetersiz beslenmekten sarılık oldu 3 gün kuvozde yattı. Şimdi bugün evdeyiz karnını doyurup altını değiştirdik gazını çıkardık uyurum. Şunu sakin unutmayın kırkı çıkmamış bebek beşiği ne yatirildiginda ağlıyorsa ya açtır ya altı kirlidir ya gazi vardır asla gazını çıkarmadan yatmayin arkadaşlar hatta bazen beslemek için uyandırıyorum emmek istemiyor yine gaz birikmiş oluyor gazını çıkarıp besliyorum.evlat kokusu gerçekten cennet kokusu.aile olarak büyümekte ayrıca çok güzel bir olay.doğum yapacak arkadaşları Allah tez zamanda yavrusunu kavuştursun inşallah. Doğum yapan arkadaslara da hayırlı ugurlu oldun Allah analı babalı buyutsun diyorum.Hepinizi Allaha emanet ediyorum.