- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.541
canım çok geçmiş olsun. hayırla büyüt bebeğiniBütün yazıları okuyamadım ama doğum yapanları tebrik ederim Allah hepimizin evladını korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun. hayırla büyüt bebeğiniBütün yazıları okuyamadım ama doğum yapanları tebrik ederim Allah hepimizin evladını korusun
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere ve sizlrre olsunBalkizin_Annesi ve @ozleMehmet03 hayırlı olsun kızlar, Allah analı babalı sağlıklar ömürler versin evlatlarınıza :)
ben bu çayın içine nane limon da koydum grip olduğum için :) umarım ikisine de etki eder
Gözün aydın canım darısı başımızaHenüz hastanedeyiz tamol diye bir ilaç veriyorlar 6 saatte bir. Sadece ameliyat yeri acıyor şükür başka bir şeyim yok. Genel anestezi oldum ben çok korktum çünkü ameliyathanede
Bence bu yazılan şeyleri birgün içinde yaparsak o gün doğum başlar baya tempolu şeyler varben bu çayın içine nane limon da koydum grip olduğum için :) umarım ikisine de etki eder
Merhaba kızlar
Miraç Emiri mi kucagima aldim çok şükür. Iyi dilekleriniz ve Dualarınız için teşekkür ederim. Darısı sırada bekleyenlere inşallah
Kızlar ben de bebişimi 2 haziranda kucağıma aldım çok şükür.sezeryan oldum.ilk günler bayağı zor geçiyor ama şuan daha iyiyim sadece oturup kalkarken ve yürürken hafif bir yanma oluyor.o da Bikaç güne geçer heralde.bu arada başlarda en çok emzirmeye uğraşacaksınız.bebiş memeyi yakalayamıyordu bir türlü.sütümde ilk 2 gün gelmedi ama artık geliyor.mamayı bıraktık süte geçtik tamamen.bebiş emerken zorlandığında da sütümü sağıp içiriyorum.medelanın hastane tipi süt sağma makinasını kesinlikle öneririm kiralanıyor aylık olarak.birde solgarın bira mayası hapı var tamamen doğal o da sütümü acayip artırdı.onu da tavsiye ederim.bebişlerini bekleyen anneler de en kısa sürede miniklerine kavuşurlar inşallah
Henüz hastanedeyiz tamol diye bir ilaç veriyorlar 6 saatte bir. Sadece ameliyat yeri acıyor şükür başka bir şeyim yok. Genel anestezi oldum ben çok korktum çünkü ameliyathanede
Sanirim :) ama ben hayatta 1 saat yuruyemem. Hele grip oldumki evden cikamiyorum. Bide bebegim iyilestikten sonra gelsin istiyorum artik. 1 hafta muhlet verdim ona :)Bence bu yazılan şeyleri birgün içinde yaparsak o gün doğum başlar baya tempolu şeyler var
Zaten arkadaşta hepsini bir gün yaptıgı için akşam sancısı ve suyu gelmiş zannediyorm
Evet yaa bide kapaliyim ben tumden çatlıyorum bu havadaBen bir tur attım geldim şimdi ama açok sıcak
Alşam serinlikte çıkmak lazım kesinlikle şu an pişiyorum resmen eşim bi yere gitti arabada klimayla bile zor yaniEvet yaa bide kapaliyim ben tumden çatlıyorum bu havada
Hayır canm gayet baş gelişliydi ama kasıldıımdan mı nedir kendini yukarı çekmiş bebek ama onlar almıyodu sezeryana ben yalvardım çnkü artık bütün hastane benm kapıda bekliyodu o kadar canm yandı anlatamam artık ben istemiyorum dedm almayız dediler yalvardm artık eşimde bizi sezeryana alın istemiyoruz dedi o kadar gerildi oda sonra aldılar işte acil sezeryanaBalkizin_Annesi ne çok çekmişsin ya sende günah fln kalmamıstır :)))
Ya bebişin makat gelişli miydi o nedenle mi bu kde sancı çektirdiler?
Keşke baştan sezaryene alsalarmış ya
Benim bebiş de transver(yan) duruşlu :)
Bı seferde o aceleci davranmaz umarım :)Sanirim :) ama ben hayatta 1 saat yuruyemem. Hele grip oldumki evden cikamiyorum. Bide bebegim iyilestikten sonra gelsin istiyorum artik. 1 hafta muhlet verdim ona :)
Akşam yürüyüşü yapım kızlar bence çok sıcak hava rahatsızlanırsınızBen bir tur attım geldim şimdi ama açok sıcak
Sadece bir gün mü yapmış? Kağıt üzernde 37den itibaren diyor. Biz ne zaman başlamalıyız?Bence bu yazılan şeyleri birgün içinde yaparsak o gün doğum başlar baya tempolu şeyler var
Zaten arkadaşta hepsini bir gün yaptıgı için akşam sancısı ve suyu gelmiş zannediyorm
Benim de bir hafta sonra çatı muayenem. Acaba sezeryan kesisi mi normal doğum kesisi mi daha kötü? Benimki de 4kg a yaklaşacak galiba. Nasıl doğurcam öyle olursa diyorum :) bakalım çatı uygun olmayacak belki bilmiyorum.R r0s3n masallah bebegine. Bnm bebegim de simdiden 3.300gr. Sali gunu cati myayenem car. Boyle giderse 4.000gr olur dedi. Seni normal dogurtmak istiyorum ama 4.000gr olursa zorlamak istemem cok fazla kesi olma ihtimali var dedi. Hem sen hem bebek yorulacak cok fln dedi. Bakalim sali gunu kac gr. Cikacak.
Tatlım ben arkadaşın yazdığından bunu çıkardım yanlış bilgi vermiş olmayayım caps ladim yazdığını . O gün içerisinde 2 saat yürüyüş yapmış merdiven çıkmış çay içmiş gecesine doğum olmuşSadece bir gün mü yapmış? Kağıt üzernde 37den itibaren diyor. Biz ne zaman başlamalıyız?
Tatlım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere ve sizlrre olsun