2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben bu çayın içine nane limon da koydum grip olduğum için :) umarım ikisine de etki eder
Bence bu yazılan şeyleri birgün içinde yaparsak o gün doğum başlar baya tempolu şeyler var
Zaten arkadaşta hepsini bir gün yaptıgı için akşam sancısı ve suyu gelmiş zannediyorm

Merhaba kızlar
Miraç Emiri mi kucagima aldim çok şükür. Iyi dilekleriniz ve Dualarınız için teşekkür ederim. Darısı sırada bekleyenlere inşallah

Kızlar ben de bebişimi 2 haziranda kucağıma aldım çok şükür.sezeryan oldum.ilk günler bayağı zor geçiyor ama şuan daha iyiyim sadece oturup kalkarken ve yürürken hafif bir yanma oluyor.o da Bikaç güne geçer heralde.bu arada başlarda en çok emzirmeye uğraşacaksınız.bebiş memeyi yakalayamıyordu bir türlü.sütümde ilk 2 gün gelmedi ama artık geliyor.mamayı bıraktık süte geçtik tamamen.bebiş emerken zorlandığında da sütümü sağıp içiriyorum.medelanın hastane tipi süt sağma makinasını kesinlikle öneririm kiralanıyor aylık olarak.birde solgarın bira mayası hapı var tamamen doğal o da sütümü acayip artırdı.onu da tavsiye ederim.bebişlerini bekleyen anneler de en kısa sürede miniklerine kavuşurlar inşallah

Henüz hastanedeyiz tamol diye bir ilaç veriyorlar 6 saatte bir. Sadece ameliyat yeri acıyor şükür başka bir şeyim yok. Genel anestezi oldum ben çok korktum çünkü ameliyathanede

Hayırlı olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi darısı başımıza inşallah :KK51:

Bence bu yazılan şeyleri birgün içinde yaparsak o gün doğum başlar baya tempolu şeyler var
Zaten arkadaşta hepsini bir gün yaptıgı için akşam sancısı ve suyu gelmiş zannediyorm
Sanirim :) ama ben hayatta 1 saat yuruyemem. Hele grip oldumki evden cikamiyorum. Bide bebegim iyilestikten sonra gelsin istiyorum artik. 1 hafta muhlet verdim ona :)

Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi ne çok çekmişsin ya sende günah fln kalmamıstır :)))

Ya bebişin makat gelişli miydi o nedenle mi bu kde sancı çektirdiler?

Keşke baştan sezaryene alsalarmış ya

Benim bebiş de transver(yan) duruşlu :)
Hayır canm gayet baş gelişliydi ama kasıldıımdan mı nedir kendini yukarı çekmiş bebek ama onlar almıyodu sezeryana ben yalvardım çnkü artık bütün hastane benm kapıda bekliyodu o kadar canm yandı anlatamam artık ben istemiyorum dedm almayız dediler yalvardm artık eşimde bizi sezeryana alın istemiyoruz dedi o kadar gerildi oda sonra aldılar işte acil sezeryana

Sanirim :) ama ben hayatta 1 saat yuruyemem. Hele grip oldumki evden cikamiyorum. Bide bebegim iyilestikten sonra gelsin istiyorum artik. 1 hafta muhlet verdim ona :)
Bı seferde o aceleci davranmaz umarım :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

R r0s3n masallah bebegine. Bnm bebegim de simdiden 3.300gr. Sali gunu cati myayenem car. Boyle giderse 4.000gr olur dedi. Seni normal dogurtmak istiyorum ama 4.000gr olursa zorlamak istemem cok fazla kesi olma ihtimali var dedi. Hem sen hem bebek yorulacak cok fln dedi. Bakalim sali gunu kac gr. Cikacak.

R r0s3n masallah bebegine. Bnm bebegim de simdiden 3.300gr. Sali gunu cati myayenem car. Boyle giderse 4.000gr olur dedi. Seni normal dogurtmak istiyorum ama 4.000gr olursa zorlamak istemem cok fazla kesi olma ihtimali var dedi. Hem sen hem bebek yorulacak cok fln dedi. Bakalim sali gunu kac gr. Cikacak.
Benim de bir hafta sonra çatı muayenem. Acaba sezeryan kesisi mi normal doğum kesisi mi daha kötü? Benimki de 4kg a yaklaşacak galiba. Nasıl doğurcam öyle olursa diyorum :) bakalım çatı uygun olmayacak belki bilmiyorum.

Sadece bir gün mü yapmış? Kağıt üzernde 37den itibaren diyor. Biz ne zaman başlamalıyız?
Tatlım ben arkadaşın yazdığından bunu çıkardım yanlış bilgi vermiş olmayayım caps ladim yazdığını . O gün içerisinde 2 saat yürüyüş yapmış merdiven çıkmış çay içmiş gecesine doğum olmuş
Sen 37. Haftadasın birden yorma ama yavaş yavaş başlayabilirsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 46
Tüm doğum yapan annelerimizi gözü aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
zeyzey3428 zeyzey3428 görünmedi bugün doğurdu mu acaba?
@diefraunamense genel anesteziden pek memnun kalmadın galiba canım. Bir de sondayı bayılınca mı takıyorlar yoksa bayılmadan mı çok merak ediyorum. Bebişini sağlıkla büyüt inşallah. Bir ikş güne kalmaz ayaklanırsın merak etme.

Kızlar doktorlar bebeklerin kilosu iyi olunca böyle giderse 4 kiloyu bulur diyorlar çoğumuza
Ki bana da doktorum öyle dedi
Geçen hafta gittiğimde 3460 kiloydu kızım
Yanlız kendinizi 4 kiloya şartlamayın
Son haftalarında kilo alması yavaşlayabiliyor bebeğin
Ayrıca ultrason tam ölçüm yapamıyor eksik ya da fazla çıkıyor kilosu

Back
X